Najtmerinjo Najgori Posted April 5 Report Posted April 5 Izuzetan bend,ja se prvi put susrecem sa njim... dopao mi se bas,nekako ima neku dobru energiju i bas me nosilo to kroz ceo album. Fini aranzmani,vokal zanimljiv,nekako mi ide uz ovu pricu,i nekako je na svoj nacin originalan tako da je to po meni plus. Bilo je pomena ovde na stranici o duzini albuma i ovaj je u okviru 40 minuta,tako da nije naporan za preslusavanje. 1 minute ago, Najtmerinjo Najgori said: Izuzetan bend,ja se prvi put susrecem sa njim... dopao mi se bas,nekako ima neku dobru energiju i bas me nosilo to kroz ceo album. Fini aranzmani,vokal zanimljiv,nekako mi ide uz ovu pricu,i nekako je na svoj nacin originalan tako da je to po meni plus. Bilo je pomena ovde na stranici o duzini albuma i ovaj je u okviru 40 minuta,tako da nije naporan za preslusavanje. Dodao bih da je vise power nego heavy ali sam ga postavio ovde jer je osnova heavy. Uzivajte i podelite utiske kome se bude svideo. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 9 Report Posted April 9 Opasan bend,naravno opet iz Brazila...fenomenalna energija,intro koji uvek pozdravljam stilski jer me vraca u to neko retro vreme. Vrhunski aranzmani u kojima se cuje jak uticaj stare skole,posebno Judas-a,ali tako je sve uklopljeno da prosto drugacije ne bi stimalo. Iako bend postoji vise od 10 godina ovo im je album prvenac ali svaka pesma je dobra,svaka!!! Duzina albuma optimalna i cim sam ga preslusao prvi put,dok pisem svoj utisak ovde vec ide drugi put. Ukratko svaka preporuka!! Quote
Haos sam ja Posted April 11 Report Posted April 11 Znam da se pisalo o ovom bendu i da je debi album pokupio dobre recenzije, ali nisam ni imao pojma da je u pitanju Melissa Moore koju su išutirali iz Absu. Evo nove pesme, meni ima potencijal za lep hitić Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 13 Report Posted April 13 Jedan nov heavy metal bend,album prvenac i to jako dobar. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 20 Report Posted April 20 Odlican bend,koji dolazi iz Italije!! Krenuli su kao tribjut bend King Diamond and Mercyful-a. Album prvenac i po meni dobar jer ima i svoj pecat. Jos jedan odlican bend,koji mi je privukao paznju. Mix heavy-power i thrash zvuka. Quote
Angelystor Posted April 20 Report Posted April 20 On 4/2/2024 at 6:10 PM, Najtmerinjo Najgori said: Odlican bend,ko nije imao prilike da ga do sad cuje ovo je prilika. Novi album. Heavy-power divizija iz Sijetla. Simpa bend, prvi malo više 90s heavy/power, a ovaj više otišao u 80e. Dio meets Hammerfall. Pevač najbolji deo. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 21 Report Posted April 21 22 hours ago, Angelystor said: Simpa bend, prvi malo više 90s heavy/power, a ovaj više otišao u 80e. Dio meets Hammerfall. Pevač najbolji deo. Slozio bih se sa tobom. Bend koji obecava... Quote
Haos sam ja Posted April 23 Report Posted April 23 Kakva bombica od albuma, ko je u fazonu Wytch Hazel i sličnog milozvučja ovo treba obavezno da čuje. Glavni rif sa prve pesme će ostati u ušima godinama. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 25 Report Posted April 25 Vrhunski bend. Sa prvim albumom koji mi se svideo su me bas odusevili,a tome je vec proslo vec dve ipo godine, a sa ovim su sve digli na malo visi nivo,od aranzmana,preko produkcije do samog kvaliteta izvodjenja. Ko voli mracne teme,gospodara prstenova i fantaziju ovo je pravi bend za to. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 3 Report Posted May 3 Solidno dobar bend koji dolazi iz Grcke. Prica je vec poznata u toliko uticaja ali svakako je lepo videti osvezenje u vidu stasa i glasa ovog vokala. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 18 Report Posted May 18 Vrhunski heavy-speed metal bend. Dobra atmosfera,rifcine koje sure,vokal zanimljiv,energija na max,zaista sam prijatno iznenadjen ovim bendom i albumom. Preporuka!! Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 19 Report Posted May 19 O ovom bendu sam vec pisao kad je izasao singl,a sada je tu i album!! jedna rec opisuje kompletnu pricu,aranzmane,ideju,omot....MASTERPIECE. 2 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 1 Report Posted June 1 Jako zanimljiv i muzicki svestran bend. 1 1 Quote
HellAwaits Posted June 2 Report Posted June 2 Evo ga i novi Cloven Hoof - Heathen Cross. Napokon Conklin na albumu. Quote
azal Posted June 3 Report Posted June 3 On 6/1/2024 at 2:36 PM, Najtmerinjo Najgori said: Jako zanimljiv i muzicki svestran bend. mislim da mi je ovo omiljen trad heavy album ove godine nakon 3 slusanja. jako sveza kombinacija svega i svacega, malo blast beatovi, malo orgulje, fenomenalan pevac, odlicne kompozicije, jedino smara drum solo od 3 minuta koji su stvarno mogli da izbace sa albuma topla preporuka svakako. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 3 Report Posted June 3 (edited) 5 hours ago, azal said: mislim da mi je ovo omiljen trad heavy album ove godine nakon 3 slusanja. jako sveza kombinacija svega i svacega, malo blast beatovi, malo orgulje, fenomenalan pevac, odlicne kompozicije, jedino smara drum solo od 3 minuta koji su stvarno mogli da izbace sa albuma topla preporuka svakako. Slozio bih se s tobom u svemu,mada meni drum solo nije smetao jer sam i sam bubnjar i onda volim da cujem tako nesto. Edited June 3 by Najtmerinjo Najgori Quote
Grobodan Posted June 18 Report Posted June 18 Lord Goblin jebe, na papiru to zvuči trapavo ali u praksi je druga priča. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 20 Report Posted June 20 Novi album ovih kvalitetnih Cileanaca. Po meni jako dobar. Slicne muzicke dinamike kao prethodni album. Iako je meni njihov prvenac neprevazidjen svakako volim i ostale albume,i drago mi je da drze nivo kvaliteta i dalje. Quote
Recommended Posts