azal Posted November 4 Report Posted November 4 verovatno je ona, Era i Whore of Babylon def, ne znam da li ima jos negde. Quote
Grobodan Posted November 7 Report Posted November 7 Jok Ukrajinacc Uzeću kaput na izlazu,samo da kažem da je Triumpher novi taman bolji od debija koliko treba, kondenzovali su te uticaje s prvog lepše. Pevač je i dalje over the top ali tako to valjda treba. 1 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted November 8 Report Posted November 8 Novi Trumpher je remek djelo. Sve pred sobom ljudi pregaziše Quote
Grobodan Posted November 8 Report Posted November 8 Zvuči u suštini kao Manowar kome se diže kurac još uz malo Dissectiona 1 Quote
Angelystor Posted November 8 Report Posted November 8 10 hours ago, azal said: ova bi mogla Satan pesma bez problema da bude Pa kad isti lik piše pesme. Meni su oba albuma njihova kul, još bolje bi mi bilo da je bolji vokal. Quote
azal Posted November 8 Report Posted November 8 pa znam da je isti lik, ali ova bas moze da bude Satan, to su ti riffovi, samo manje napeto. meni se vokal mnogo popravio na drugom, i generalno mi je drugi za klasu bolji u svakom pogledu. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago Ovaj bend nema los album,i u skladu s tim nastavljaju dalje... Quote
Recommended Posts