Najtmerinjo Najgori Posted February 20 Report Posted February 20 Odlican svedski heavy\hard rock bend. Pratim ih od prosle godine,od kako sam cuo njihov ep Restless And Wild. Bio sam prijatno iznenadjen. Ovaj album je dosao kao lepo osvezenje i sa novim idejama. Ima ovde da se cuje uticaj raznih bendova ali na jedan dobar i ne napadan nacin. Jedina zamerka mi je malo sweet produkcija koja je bila specificna za glam rock i metal bendove. Svakako preporuka za ljubitelje takvog zvuka. Quote
igoraki Posted February 23 Report Posted February 23 Spominjao sam već ove Portugalce, evo biće i album uskoro Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 23 Report Posted February 23 4 hours ago, igoraki said: Spominjao sam već ove Portugalce, evo biće i album uskoro Cekam nestrpljivo. Evo jos jednog odlicnog portugalskog benda koji je mozda nekome prosao ispod radara... 1 Quote
Haos sam ja Posted February 28 Report Posted February 28 Izašao je novi Traveler, jedan od retkih heavy metal albuma koje ću rado poslušati jer mi se sviđa ovo što sam do sad čuo: 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 28 Report Posted February 28 1 hour ago, Haos sam ja said: Izašao je novi Traveler, jedan od retkih heavy metal albuma koje ću rado poslušati jer mi se sviđa ovo što sam do sad čuo: Bend koji do sada nema los album. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 28 Report Posted February 28 Dobro poznat heavy metal bend. Svaki album ima neki svoj smek. Vokal mi je jako dobar,ima ovaj bend uticaja stare skole ali ne mari,sve je to upakovano da bude kompaktno i nenapadno. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 2 Report Posted March 2 Auu ljudi kako je ovo dobar bend,meni licno do juce nepoznat. Mix (ponajvise) heavy metala,death-thrash metala i black-a. Sve preporuke za ovaj neverovatni trio. ima tu da se cuje svasta...izuzetni aranzmani. Zaista tesko svrstati ovako sarenolike ideje u neki pravac. 1 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted March 2 Report Posted March 2 2 hours ago, Najtmerinjo Najgori said: Auu ljudi kako je ovo dobar bend,meni licno do juce nepoznat. Mix (ponajvise) heavy metala,death-thrash metala i black-a. Sve preporuke za ovaj neverovatni trio. ima tu da se cuje svasta...izuzetni aranzmani. Zaista tesko svrstati ovako sarenolike ideje u neki pravac. Opa, blackened Cirith Ungol. Jako dobro urađeno, i dosta me više zainteresovalo od drugih black/heavy bendova koje sam dosad čuo 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 2 Report Posted March 2 1 hour ago, Dinarski Ratnik said: Opa, blackened Cirith Ungol. Jako dobro urađeno, i dosta me više zainteresovalo od drugih black/heavy bendova koje sam dosad čuo Slazem se,ima nesto sto ga doslovno izdvaja. Quote
Talvi Posted March 5 Report Posted March 5 zanimljivo ovo zvuči, mogao bi malo bolji vokal ali prvi je album tek https://dyingvictimsproductions.bandcamp.com/album/to-watch-with-hands-to-touch-with-eyes Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 6 Report Posted March 6 Vec sam pominjao ovaj bend,a sada se i album pojavio premijerno. Odlican mix doom-a i heavy-a. Inace ako vam se vokal ne svidi imajte na umu da ovaj pevac peva u dosta extremnijim bendovima i ovakav njegov vokal bio je za mene iznendjenje,ali mi je legao uz ovakav stil. Hriscanski orijentisane teme. Quote
Totamealand Posted March 7 Report Posted March 7 On 2/28/2024 at 12:11 PM, Haos sam ja said: Izašao je novi Traveler, jedan od retkih heavy metal albuma koje ću rado poslušati jer mi se sviđa ovo što sam do sad čuo: Vrhunska žurka od albuma. Relativno mlad bend sa tek tri izdanja i već vrlo doslednom diskografijom, u startu su imali jasno definisanu priču i drže se fino. Ne znam odakle tolika pauza između drugog i trećeg albuma, doduše. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 8 Report Posted March 8 On 3/7/2024 at 3:25 PM, Totamealand said: Vrhunska žurka od albuma. Relativno mlad bend sa tek tri izdanja i već vrlo doslednom diskografijom, u startu su imali jasno definisanu priču i drže se fino. Ne znam odakle tolika pauza između drugog i trećeg albuma, doduše. To je po meni ono kad bend nadje svoj stil i ne experimentise mnogo,nego rade posao kako treba i ciljaju u centar. Zaista sva 3 albuma su jako dobra. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 19 Report Posted March 19 Za ljubitelje ovog heavy-power benda ,novi spot,ujedno najava za album koji izlazi za neki dan,jako dobro odradjen video i pesma je solidna. Quote
Angelystor Posted March 26 Report Posted March 26 Super mi je Sausage Oath, uz Legendry zadnji mi se ponajviše svidelo od nekih heavy noviteta koje sam probrao skoro. Jako mi drago što se cela ta novija retro ekipa trudi da drži albume na 35-40 minuta, pa lako možeš da praviš double bill kako hoćeš, ma milina. Sa druge strane Traveler mi se sa novim ustoličio kao žnj bend. Riot City bez pesama i sa muljavim vokalom i produkcijom. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 26 Report Posted March 26 13 minutes ago, Angelystor said: Super mi je Sausage Oath, uz Legendry zadnji mi se ponajviše svidelo od nekih heavy noviteta koje sam probrao skoro. Jako mi drago što se cela ta novija retro ekipa trudi da drži albume na 35-40 minuta, pa lako možeš da praviš double bill kako hoćeš, ma milina. Sa druge strane Traveler mi se sa novim ustoličio kao žnj bend. Riot City bez pesama i sa muljavim vokalom i produkcijom. Kopam dosta novih bendova koji su sto kazes u tom nekom retro fazonu. Ne objavim sve da ne budem dosadan,ali po neki izdvojim cisto da ljudi koji vole cuju. Evo jos jednog sarenolikog,svestranog hm benda,ko ih prati od pocetka zna da su sa svojim prvencem privukli dosta paznje kod ljubitelja ovakvog zvuka... i sa novim albumom nastavljaju po meni u istom fazonu,da se izgradjuju, samo sa svezim novim idejama koju su lepo uklopljene u njihov stil. Quote
azal Posted March 26 Report Posted March 26 28 minutes ago, Angelystor said: Super mi je Sausage Oath, uz Legendry zadnji mi se ponajviše svidelo od nekih heavy noviteta koje sam probrao skoro. Jako mi drago što se cela ta novija retro ekipa trudi da drži albume na 35-40 minuta, pa lako možeš da praviš double bill kako hoćeš, ma milina. Sa druge strane Traveler mi se sa novim ustoličio kao žnj bend. Riot City bez pesama i sa muljavim vokalom i produkcijom. Super Savage Oath ne samo zato sto je kratak, nego su i pesme bas sarene. Imas par oldschool euro powerica (Knight of the Night, Madness of the Crowd), jedna Maiden worship stvar (Wings of Vengeance), prava mid-tempo epic metal bengercina i najbolja meni na albumu (Blood for the King), Savage Oath koja je neki emo Priest/Savatage momenat, i epic baladu za kraj. bas lepo prosarali. meni Traveler vazda jako osrednji poslusaj onaj Noor album sa prosle stranice 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 26 Report Posted March 26 44 minutes ago, azal said: Super Savage Oath ne samo zato sto je kratak, nego su i pesme bas sarene. Imas par oldschool euro powerica (Knight of the Night, Madness of the Crowd), jedna Maiden worship stvar (Wings of Vengeance), prava mid-tempo epic metal bengercina i najbolja meni na albumu (Blood for the King), Savage Oath koja je neki emo Priest/Savatage momenat, i epic baladu za kraj. bas lepo prosarali. meni Traveler vazda jako osrednji poslusaj onaj Noor album sa prosle stranice Slozio bih se sa svime sto si rekao. Bogat sadrzaj albuma. Lepo prosarano... 1 Quote
Angelystor Posted March 27 Report Posted March 27 19 hours ago, azal said: Super Savage Oath ne samo zato sto je kratak, nego su i pesme bas sarene. Imas par oldschool euro powerica (Knight of the Night, Madness of the Crowd), jedna Maiden worship stvar (Wings of Vengeance), prava mid-tempo epic metal bengercina i najbolja meni na albumu (Blood for the King), Savage Oath koja je neki emo Priest/Savatage momenat, i epic baladu za kraj. bas lepo prosarali. meni Traveler vazda jako osrednji poslusaj onaj Noor album sa prosle stranice Stoji analiza, nego mene spucala nešto spoznaja tog kvaliteta trajanja albuma juče. Baš mi je kontrast sa ovim svim matoranima (čast izuzecima tipa Saxon) koji ti svi trpaju ~10-15 pesama u po ~50-60 minuta, a onda mi naiđe nešto tipa Savage Oats koji izda album i sa šarenim tracklistom i sa dobrim, smislenim flow-om, i kad se završi nisi izmoren nego si u fazonu "mogao bih sad opet da ga pustim". 1 Quote
Talvi Posted April 1 Report Posted April 1 https://badomenrecords.bandcamp.com/album/ride-on-palanti-ri Wytch Hazel / Phantom Spell split Quote
Chicken Little 420 Posted April 1 Report Posted April 1 On 2/23/2024 at 1:41 PM, Najtmerinjo Najgori said: Cekam nestrpljivo. Evo jos jednog odlicnog portugalskog benda koji je mozda nekome prosao ispod radara... ovi sviraju za par dana u temišvaru 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 2 Report Posted April 2 Odlican bend,ko nije imao prilike da ga do sad cuje ovo je prilika. Novi album. Heavy-power divizija iz Sijetla. Quote
Recommended Posts