Dersu Uzala Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Ja sam ih vid'o jedan jedini put live i oni se bas primili. Hebase mu dadaiju...No, to je bilo pre Isusa. Gledao sam i Pop Makinu/Rok Makinu, ma to su posalice. Oni Slovenci su uvek bili zajebani igraci. E, da Time je bio dobar bend. A i Korni Grupa. Ali oni prog albumi, znaci neparni. Parni su, kazu, za kintu. Over and out. Edited June 14, 2008 by Elam Harnish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 ургх, то је оно кашика виљушка нож иде брзи воз а у возу три путника кашика виљушка нож...х) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed metalll Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Vatreni Poljubac 1978 pa onda Rok Masina i Gordi 1981 i kako je ova tema prezivljela onaj veliki Skrs onomade??? Tako je care prve metal pesme u yu je odsvirao Vatreni Poljubac jos 1978 , a ne gordi i divlje jagode koji su 1978 bili slager rok bendovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ох, што те волим, јој! из 1978. јесте метал албум ма колико је смешан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Koliko ja znam(a nisam bio ni rodjen u to vreme),prvi metal bandovi u Srbiji su bili Gordi,Pergament,Bloodbath,Annathema,Dead Jocker,Heller,Bombarder,Svarog,Introitus.. Kada vec pominjete danasnje afirmisane banove nastajale pocetkom ili sredinom devedesetih treba pomenuti i band Vermis...Zatim Achroholia,vidim da je niko ne pomenu a kult band..Urgh nije klasican grind core treba pomenuti i bandove Grimorium Verum,Leponnex itd..itd.. Zanimljiva tema,trebali bi da je aktiviramo,jako me zanima ovo pitanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Warriors. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Steta sto postoje samo krs snimci Warriorsa , do jaja bend . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Da li me zajebavate da nema Enjoy Sarma teme ili ja ne mogu da je nađem? Elem: http://nocturnemagazine.net/vest/1673/enjoy-sarma-ponovo-na-sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Mislim da je neko skoro pitao isto i da je nije bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Teško nama kakvi su nam bendovi najznačajniji za lokalnu metal istoriju. Gordi i Bombarder... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Hajlajt nase scene ,barem meni , je bio oko 2005-e ,Alogia rokala ,Kraljeski Apartman.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Лош ти хајлајт. Teško nama kakvi su nam bendovi najznačajniji za lokalnu metal istoriju. Gordi i Bombarder... Не сери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 U, frajeru, baš si mi rekao. Ne smem da kažem šta mislim? Retki bendovi za koje se može reći da su svirali dobru muziku ovde su Rapid Force i Bloodbath. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Od te najstarije garde Svarog >>>>>>>>>>>> sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Da, Svarog sam zaboravio. Uz njih mi nekako uvek idu i Dead Ideas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Горди су итекако заслужни за овдашњу метал сцену, баш као и Бомбардер. Уз њих још Хелер, Монолит, Мегера, Пергамент, Анатема... Ако се теби не свиђају ти бендови, то је у реду, али су они ипак зачетници СФРЈ метал сцене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Ja baš i priznajem da oni jesu značajni i smatram tu činjenicu tužnom. I to je stvar mog ukusa, ne znam zašto reaguješ kao petlić na amfetaminima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Спрдам се. А и изнервирала ме нека крава са посла, па ме мрзело да куцам нешто аргументованије, јер сам се до сада препирао са њом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Onda je sve okej, zapravo je ono bilo upućeno dotičnoj kravi Poznata mi je ta institucija krave/majmuna s posla, mamu im bezobraznu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Најгори су. Но, да се сложимо за Bloodbath и Rapid Force. С тим што бих у ту неку екстремну категорију додао још Dead Joker и Mortuary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 annathema heller bloodbath i kraj price za mene, ali svi ostali kvltovi su itekako zasluzni mada je tesko govoriti o nekom kvalitetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Teško nama kakvi su nam bendovi najznačajniji za lokalnu metal istoriju. Gordi i Bombarder... Tako je kako je, svi nasi bendovi tog kalibra i iz tog vremena se ne smiju zaobici kada se gleda na stvari iz istorijskog ugla. Druga je stvar sto je vecina nasih bendova iz tog vremena bila (ispod)prosjecnog kvaliteta i sto su se na nasoj muzickoj sceni (mislim sada na rock/punk/metal) tih godina stvari pojavljivale sa primjetnim zakasnjenjem u odnosu na desavanja u svijetu. Hajlajt nase scene ,barem meni , je bio oko 2005-e ,Alogia rokala ,Kraljeski Apartman.... Kad je u pitanju tzv. revival nase scene (ili cega vec) od kraja 90ih pa na ovamo, slozio bih se da je taj neki period bio vrhunac, mozda ne bas 2005. nego koja godina ranije, ali u svakom slucaju prva polovina prosle decenije. Nekako je meni tada sve djelovalo mnogo iskrenije i sa mnogo vise elana nego danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 takoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Da li me zajebavate da nema Enjoy Sarma teme ili ja ne mogu da je nađem? Elem: http://nocturnemagaz...ponovo-na-sceni svirali kao predgrupa kultur šoku pre koju nedelju, niotkuda, pravo iznenađenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Мегера Форевер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts