Bata Trokrilni Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Ja bik u kući držao samo moju drugaricu Tempi. Mačku bik prihvatio na par dana, rekreativno. A sa Smoki ne bik mogao, opasna je po život.
BLAGOJE Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Može i Blagoja da laže i maže i zabavlja me. sa prezirom odbacujem tvoje gnusne i lazne insinuacije ja bih prihvatio vuka u formi kakvog vucjaka jer em volim vucjake,em bi mogli stalno da locemo i pricamo o metalu i gitarama i da ga podjebavam za nu metal sto se tice ostalih,pusite ga sto se tice pripadnica zenskog pola,uzdrzacu se jer je princ sad usrao svu pricu na taj fazon,svi bi posle njega izgledali kao pacenici kao on,tako da ko zna zna ko ne ra ra 2
Helle Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Ефенберга као стуб здравог разума. + naravno Ефенбергa sinovac moj, dobrodosao u svako doba.
Machka Naopachka Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Zasadis njega i Lazu i dobijes jos po 10 saksija... Pa na pijac da prodajem!
Zen Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Za pelcer Ja b drzala Razbijaca umesto televizora.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Pa na pijac da prodajem! Ali uz napomenu da nikako ne zalivaju previse,zbog prebrzog multipliciranja.
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Gardijana Painkillera i Dachaza i onda kad mi zatreba bilo ko od vas dresirao bih vas banovima
Machka Naopachka Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Za pelcer Ja b drzala Razbijaca umesto televizora. Razbijača umesto akvarijuma Ali uz napomenu da nikako ne zalivaju previse,zbog prebrzog multipliciranja. Djubrenje samo na pun mesec
lemmy sixx Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Blagoja,zato sto mnogo laje.Jeste da ne ujeda,ali ne moze bas sve u paketu.
Vic Rattlehead Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Lemija i Mitu, da poništavaju jedan drugog. K'o minus i plus, k'o Amer i Rus.
Berliner Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 zasadio bih lunara negde u uglu da mi luci lunarogene supstance da mogu svaki dan da se drogiram ko covek 2
Face Of Melinda Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Ovo se odnosi na one koje bih udomila na par dana, posto vec zivim sa jednim forumasem Hahaha slazem se sa Normalnim od Lunara cujem stvari koje mi nikada ne bi pale na pamet od kojih me dobar deo zasmeje a dobar deo istripuje Onda bih Kendall-a, Normalnog i Prirodnog, Stoleta, Groba, Lou-a na par dana udomila, kontam da bi bilo kvalitetne rasprave uz kvalitetnu mjuzu naravno tu bi bio i Jare jerbo nikada nisam u kuci imala musko celjade u helankama (sa takodje dobrim muzickim ukusom) Sto se zena tice Najc, Macka, lude i opustene i kontam da bih sa njima mogla da pijem kafu/vopi/vino i da se ne tripujes kako ce te koja zena protumaciti (a zene znaju da prave mentalne konstrukcije i da histerisu i to smara) Mislim da ima jos dobar deo foumasa koji su mu gotivni, ovo je samo neki kraci spisak
Zen Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 zasadio bih lunara negde u uglu da mi luci lunarogene supstance da mogu svaki dan da se drogiram ko covek Moz ti izdrka u kafu efektivno
Генеральный Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Moz ti izdrka u kafu efektivno и-ју, што си проста
BLAGOJE Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Blagoja,zato sto mnogo laje.Jeste da ne ujeda,ali ne moze bas sve u paketu. DODJI NA HAX DA TE KARAMO 1
Sreta Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Sreta jebog, svi ste vi kucni ljubimci!!!! KARANKA!!!
Zen Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Sretu mesto prepodobnih ikona u vr trpeze s kandilom
temper Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Ja bik u kući držao samo moju drugaricu Tempi. Znam, znam, drž'o bi me u kujni
Fapril ethereal Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Može i Blagoja da laže i maže i zabavlja me. njemu bi morao da obezbedis pesak u kutiji da ti ne zapishava diskove 3
Recommended Posts