Sisus Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Nisam je prebio, taman koliko treba. Ni manje, ni više.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 (edited) Batu trokrilnog bik da mi popuši a za ljubimce držao bik Hefesta i Traparu da ikh napujdavam na metalce šabane. a tešu bik držo u besanim noćima,da mi radi trbušni ples i peva krajiške pesme, i andjelistora,uvek da mi nićice pezi. Edited May 28, 2015 by Razbijač-NAAĆI
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 (edited) BLAGOJE - zbog ljubavi i intimnosti Mr Murray - zbog Maiden diskova B@K@ - zbog piva i rakije Kendall - zbog muzike Nazzgul - za menjanje filtera/ulja na autu Blasphemer111 - zbog gitare Night's Blood - zbog kafe soul wandering - za punjene paprike/sarme *memento mori* - zbog peglanja itd.... Ja se ove teme ne sećam, ovo je izgleda iz zlatnih dana kad sam bolje uspevao da ne dolazim na ovaj timesink deo foruma. I kad mi je ženka bila u 8. mesecu. Zlatno. Dobro da nije otvorena juče, pa da čitam kuknjavu kako je propao forum... I da rola džokavac. :* Edited May 28, 2015 by Demon Seed 2
Recommended Posts