Сале Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 И мени,на жалост. Да су снимили неко срање не би ми било жао што је последњи албум али овако... Мада они никада и нису снимили срање албум. Quote
Grobodan Posted March 30, 2018 Report Posted March 30, 2018 evo album https://yadi.sk/d/dcCFjQjX3TvG4q 1 Quote
Сале Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 Аууу какав албум сунце ти пољубим. Барем дупло бољи него претходни. Није превише напуцан а мелодичан и колосалан у исто време. Финска још једном надјебава све у црном металу. Пушите га боргири!!! Ово је прави бм 2018. 2 Quote
HeLLsarma Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 Ne znam sto Borgir porediti sa ostalima. Quote
Сале Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Зато што су јели говна на сав глас како ће снимити албум миленијума а не могу да направе једну једину песму да ваља. А ови људи,мање више анонимуси,сниме нешто (и то без великог пренемагања,просеравања и сераторских изјава) што је боље од пола бургер дискографије. А уосталом,у праву си. Глупо је поредити срање бенд са било којом финском величином Quote
Demon Seed Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Nisi ni poredio, nego im porao jednu posluku da ga puse Jbg zato Galder ima OMC za vecinu njegovog rada koji nije sirast, toe nesto Quote
kuruz Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 nije loše ovo, ali radije bih slušao prošlogodišnji Vargrav Quote
Grobodan Posted April 29, 2018 Report Posted April 29, 2018 Meni bolji prethodni dosta, uvek volim čuti ovakav zvuk al me na neke duže staze uopšte ne uzbuđuje. Neka idu u penziju, dosta i hvala. 1 Quote
Recommended Posts