Lou Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Pu, kujo, ja samo hteo da te podsetim. Quote
Talvi Posted December 13, 2012 Author Report Posted December 13, 2012 https://soundcloud.com/decibelmagazine/evoken-rotting-misery-original Quote
NullPointerException Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Dolaze u Bec 4. jula: http://www.last.fm/event/3596250+Evoken+at+Escape+on+4+July+2013 Mislim da cu ici, samo sad su avio karte za Bec dosta skuplje, jer izgleda nema vise Fly Niki letova. Mora se preko Jata ili Austrian Airlines. Povratna ako bi uzeo sad je oko 150 evra. Quote
Lou Posted September 27, 2013 Report Posted September 27, 2013 Tek sam skoro skinuo obradu koju je Talvi okačio gore. Ako je neko u sličnoj situaciji, izvolite: Evoken - Rotting Misery (single, 2012) Quote
Grobodan Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Known as one of the founding fathers of the American death/funeral doom metal scene, New Jersey’s EVOKEN have been a long-standing pillar over the band’s 25 year pillage. Their new full-length album “Hypnagogia” (to be released on CD/2xLP/Digital on Nov 9) is the band’s sixth LP, their first in six years since their landmark “Atra Mors” album, and is a towering monolith that develops and redefines the band’s sound that will only strengthen their position within the death/doom metal hierarchy where EVOKEN have always reigned. Quote
HUMAN Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Jeste da ovo vreme ne pomaže mnogo, ali strašna ova stvar iznad (Valorous..), nije loša ni ova druga. Quote
KazimKazim Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Kakvo vreme, nisi valjda i ti postao metal meteoropata? Quote
HUMAN Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Haha, pazi u principu ne, ali neke pravce poput doom-a, black-a, nema teorije da slušam po lepom i sunčanom danu, ipak mora biti prave atmosfere za odredjene frekfencie, dok npr. death i thrash uvek može, i u svakim prilikama/neprilikama Quote
KazimKazim Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Pa ako cekas mglu i sta ti ja znam, neces se bas black metala naslusati Ko zna, mozda ne bude snega ove godine, a svi pripremili nesto sa At The Heart Of Winter, da okace kad krenu prve pahuljice na forumima i drustvenim mrezama Ali zato pozdravljam ovai drugi deo recenice, veruem dae ovakav svaki dan :rockdevil: Quote
obsessed by cruelty Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 doom samo po lepom vremenu, mora neka ravnoteža se napravi 1 Quote
HUMAN Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Pa dobro za blek ne mora baš magla, dovoljno da ne piči sunce, ono +35 u ladu, ali da, ovo podneblje postaje sve nepogodnije po crnu umjetnost Quote
Demon Seed Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Sve ima veze sa svim, pa tako i vremenske prilike sa emocijama i muzikom. Ko kaze da nesto nema veze jedno s drugim, taj nema pojma sa zivotom A Hjuman u stilu ijao kace pomrcina da slusam doom, pa kao ahuehue u principu nema to veze, bezim da me mocni Kazim ne shejmuje Jedino je Maya Berović za svaku vremensku priliku i nepriliku 1 Quote
KazimKazim Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Sve ima veze sa svim, pa tako i vremenske prilike sa emocijama i muzikom. Ko kaze da nesto nema veze jedno s drugim, taj nema pojma sa zivotom A Hjuman u stilu ijao kace pomrcina da slusam doom, pa kao ahuehue u principu nema to veze, bezim da me mocni Kazim ne shejmuje Jedino je Maya Berović za svaku vremensku priliku i nepriliku Trz trz Quote
Koroviev Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5641217 Quote
Recommended Posts