Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moram Lunaru ovako javno da se izvinim sto sam morala odmah da idem na voz, i svaka mu cast sto se iscimao da dodje. Drustvo nadoknadicu vam. :D Smorock vidimo se u Rumi, nadam se uskoro. :)

Kuruze, sad zvanicno samo ti ne znas SW. :haha:

Posted

Kuruze, sad zvanicno samo ti ne znas SW. :haha:

Kakvu bre lepu i finu devojku propusta, ko ga jebe kad je modno osvescena navijacka pedercina :haha: i posle "nema dobrih cica ba yumu" ccccc

Posted

NAJBOLJI OKUP

SMRT POZERIMA

играо сам хекс са омладинцима, кад сам се сетио окупа и погледао на сат, већ је било пола један

Imao si vremena, nego muda nemaš da izađeš iz kuće.

Posted

Imao si vremena, nego muda nemaš da izađeš iz kuće.

нисам имао појма у колико сати тачно се скупљате, а мрзело ме да евентуално чекам

а и заиграли смо се, ево и сад нас има 15

Posted

сви су већ отишли

питао сам Слобу ел ће да иде, он је реко да неће

и шта сам ја онда мого

Posted

smo se presetale do Terazija gde smo zatekle Lunara sa nekim random ljudima kako pusta korenje cekajuci nas :haha:

Znas koji trip. Tacno ste mi vi poslali poruku da ste blizu. I posle jedno 10ak minuta pojavljuje se neka plavusa, i seda pored mene. Ja se razmisljam ko je ovo, mozda Soul Wandering nju jedino ne znam od ljudi koji su bili na okupu, a vi ste tu odma iza ugla i stizete. Devojka opusteno sede kod mene, i kaze kako me je videla tu kako sedim i oce da mi pravi drustvo. Ja u neverici gledam, ja rekao neka zezancija, i tako je pricam sa njom i pojavi se jos jedan lik koji mi trazi cigaretu. Ja rekao imam evo ti, i on tu isto sede pored mene kao dok popusi cigaretu.

Izgleda da je sasvim normalno da kada vidis nekog lik kako sedi na teraziskoj cesmi, da mu pridjes i pocnes da pricas sa njim i da mu pravis drustvo. :D