Bata Trokrilni Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Navijam za Rusiju. Ostali mi nisu tako zanimljivi, ali će se verovatno izdvojiti neko simpatičan. I naravno, protiv Italijana, Francuza, Engleza, Nemaca i Portugalaca, duplo protiv Holanđana. Od tih tradicionalnih ekipa jedino Španiju tolerišem. 5
kuruz Posted June 3, 2012 Author Report Posted June 3, 2012 (edited) ало бре, мењај наслов, написао сам ЕУРО 2012 навијам за Енглезе и да Кристијано одигра што боље Edited June 3, 2012 by Underkuruz
Јарослав Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Биће тешко без Виље, али очекујем да се доминација Шпаније настави.
Dead Man Drinking Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Svejedno mi je šta će Englezi uraditi, ali sigurno neće biti iznenađenje ako ne urade ništa. Finale Nemačka - Češka
SkullKrusheR Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 navijam za holandiju i cheshku, a za osvajanje tipujem na nemce.
Talvi Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Po tradiciji Holandija i za one moje nesrećne Ukrajince.
Lou Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 ало бре, мењај наслов, написао сам ЕУРО 2012 Kada sam odobrio temu, pisalo je samo EУ.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Немачка побеђује у свим ратовима. Алтернатива Чеси. Нека сисају Руси са све Путином. Након њих Пољаци. Хејт према циганским репрезентацијама попут Шпаније и Португала се подразумева.
Stolet Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Po običaju, ja ću da se radujem iznenađenjima, nekim remijima Irske i pobedama npr. Rusije nad velikim fudbalskim silama, kao i prolasku Švedske i Ukrajine iz grupe C
Bata Trokrilni Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Samo kad bi se ponovila 2008. i u četvrtfinalu rusko karanje narandžastih sve u 16.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 http://www.b92.net/sport/euro2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=03&nav_id=615276
Stolet Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Prolazak Irske, finale Irska-Francuska, gol u produžetku za Irce, bez korišćenja ruku 4
Geralt of Rivia Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Gledao sam tu tekmu sa protiv Belgije, bas bezvezna povreda. Lik se zakucao Hartu u rame i sjebao vilicu. Taman nek dovedu Berija kao zamenu, nije mi jasno sto ga nisu ubacili umesto Lamparda. Inace navijam za Engleze i Irce na ovom prvenstvu. Pre sam uvek navijao za Holandjane dok su igrali Davids, Klajvert, Sedorf i ostale legende. Ovaj sastav igraca koji sada imaju mi je skroz antipatican. Voleo bih finale Holandija - Engleska. Ako gledamo realno onda Spanija - Nemacka/Holandija. Mozda se i sretnu ranije, sve zavisi kako se ukrstaju ekipe.
metal guru Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 http://www.b92.net/s...3&nav_id=615276 Sledeci poziv dobija Spiring. Da drzi posed i diktira tempo igre. Navijacu za smesne Engleze, i recimo Poljake(zbog kolonije iz Dortmunda) Nemci su jaki, ali mogli bi imati problem, Bajernovci koji su stub repke su usli u luzersku seriju, a Dortmundovci nisu dovoljno sazreli da vode nacionalni tim. Taman nek dovedu Berija kao zamenu, nije mi jasno sto ga nisu ubacili umesto Lamparda. Beri je ispao jos ranije, takodje zbog povrede. A i realno je kurcina od igraca. 1 1
Јарослав Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 (edited) http://www.b92.net/s...3&nav_id=615276 "Defanzivac Čelsija doživeo je nezgodan udarac u vilicu prolikom sudara sa golmanom Džoom Hartom na prijateljskoj utakmici sa Belgijom, a utvrđeno je da ima dvostruki prelom." Курузе? Edited June 3, 2012 by Јарослав
kuruz Posted June 3, 2012 Author Report Posted June 3, 2012 (edited) A i šta znači ЕУРО na srpskom? ништа, зато је и интересантно чим сам кликнуо, сетих се да је требало да напишем "ЕВРО 2012", то је још иритантније " Defanzivac Čelsija doživeo je nezgodan udarac u vilicu prolikom sudara sa golmanom Džoom Hartom na prijateljskoj utakmici sa Belgijom, a utvrđeno je da ima dvostruki prelom." Курузе? пре неки дан прочитах да први прегледи указују да није сломио исто тако је и мени било тешко срање Edited June 3, 2012 by Underkuruz
El Pistolero Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Jebes ti ovo kad nema nas. Navijacu za Cehe i mozda pomalo za Irce zbog Dafa. I protiv Spanije standardno.
tier_mfkr Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Navijam za Irsku! Pa onda za bilo koju slovensku koja prodje u drugu fazu
Мајор Гашпар Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 (edited) Курузе,препоручи,му,лекара, Edited June 3, 2012 by Ефенберг
Recommended Posts