Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Мене укопаше јуче и Чех и Карагунис. Вечерас очекујем доста бодова од Робина. Још ми је и капитен.
Stolet Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 I meni, ne znam koga drugoga je logično postaviti za kapitena
metal guru Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 England team visited an orphanage in Poland today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Igor, aged 6..
Angelystor Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 (edited) Dobro pa mi Dzagoev nije druga zamena Ali nekako ce da prodje cini mi se... Danas Vesli kapiten asistira dva komada i jedan mu ide iz slobodnjaka. Edited June 9, 2012 by Angelystor
kuruz Posted June 9, 2012 Author Report Posted June 9, 2012 генијални су какав ли је осећај имати довољно пара да се оде тамо на двадесетак дана, сваки дан зезање, утакмице... бем те Србијо 3
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Сјајни су Ирци. А и дефинитивно ово што Куруз каже. Јебеш егзотичне дестинације, да ми је да одем на ЕП или СП... Иначе, очекивао сам много већи темпо Холанђана. Данци умртвили игру, фино изводе полу-контре, концентрисани у одбрани... Холанђани мало стили пред крај полувремена, али морају много боље у другом. Навијам да Данци добију и да РВП смести једно два-три комада.
Salvation Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Hahaha, irci kraljevi. Kako mi je milo sto je roben opet ispromasivao, ah! Bilo bi do jaja da danci izdrze do kraja, zamislite na kraju danci i svabe idu dalje, al bi bila fora. Mada, iskreno, verovatnije je da ovi nameste nisanske sprave u drugom poluvremenu, ali nadam se da nece.
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Опа! Жао ми што Перси не даде гол, али нека, само нека дувају фаворити. Сем Шпаније, наравно.
Salvation Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Amen to that, eto oko necega da se slozimo. Realno su osteceni za makar jedan penal ali ko ih jebe kad su se ispromasivali iz idealnijih sansi nego penal. Svaka cast dancima, Kjaer dao doktorsku disertaciju danas.
Srlandand Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Problem s Evropskim prvenstvom je sto nijednu reprezentaciju ne volim. Jedino su Irci carevi, ovi ostali su svi manje-vece zlo. Holandjani bas luzerski odigrase, ovaj Van Persi ce sam sebe da ubije do kraja grupne faze.
phantasm Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Prcaj Lale. Još da pobede Nemci, i današnji dan će biti veoma uspešan.
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Хипнотишуће. Кјаер показао да је неоправдано оспораван.
El Pistolero Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Sta je na Fantasy-u stavka "Recovered balls"? Tu mi je Agger doneo 1 poen, mada nemam pojma sta je to. 1
metal guru Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 molim lepo svinje su se pokazale, ostaje jos: 4
Salvation Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Hahaha, carski. A reci prodju cige i danci, a svabe i holandjani ispadnu.. mada ne verujem da svabenzi mogu da razocaraju tako, ali nikad se ne zna..
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Каква глупост са тим животињама. Ускоро ће и по свим бетон лигама да се "користе". Не вреди, један је Пол.
Stolet Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Zaspaću ako ova utakmica nastavi da bude ovako zanimljiva xP
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Досадније није могло. У пичку материну и пречка, да је није било заспао бих дефинитивно. Португалци доминирају са фризурама.
El Pistolero Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Na prvi pogled najinteresantnija utakmica u prva dva dana, ali zasad smor teski. Bolje da smo Haxball igrali
Recommended Posts