Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro pa mi Dzagoev nije druga zamena :haha: Ali nekako ce da prodje cini mi se...

Danas Vesli kapiten asistira dva komada i jedan mu ide iz slobodnjaka.

Edited by Angelystor
Posted

генијални су

v247435p0.jpg

какав ли је осећај имати довољно пара да се оде тамо на двадесетак дана, сваки дан зезање, утакмице...

бем те Србијо

• Upvote 3
Posted

Сјајни су Ирци. :haha:

А и дефинитивно ово што Куруз каже. Јебеш егзотичне дестинације, да ми је да одем на ЕП или СП...

Иначе, очекивао сам много већи темпо Холанђана. Данци умртвили игру, фино изводе полу-контре, концентрисани у одбрани... Холанђани мало стили пред крај полувремена, али морају много боље у другом. Навијам да Данци добију и да РВП смести једно два-три комада. :mhihi:

Posted

Hahaha, irci kraljevi. Kako mi je milo sto je roben opet ispromasivao, ah! Bilo bi do jaja da danci izdrze do kraja, zamislite na kraju danci i svabe idu dalje, al bi bila fora. Mada, iskreno, verovatnije je da ovi nameste nisanske sprave u drugom poluvremenu, ali nadam se da nece.

Posted

Amen to that, eto oko necega da se slozimo. Realno su osteceni za makar jedan penal ali ko ih jebe kad su se ispromasivali iz idealnijih sansi nego penal. Svaka cast dancima, Kjaer dao doktorsku disertaciju danas.

Posted

Problem s Evropskim prvenstvom je sto nijednu reprezentaciju ne volim. Jedino su Irci carevi, ovi ostali su svi manje-vece zlo. Holandjani bas luzerski odigrase, ovaj Van Persi ce sam sebe da ubije do kraja grupne faze.

Posted

Hahaha, carski. A reci prodju cige i danci, a svabe i holandjani ispadnu.. mada ne verujem da svabenzi mogu da razocaraju tako, ali nikad se ne zna..

Posted

Досадније није могло. У пичку материну и пречка, да је није било заспао бих дефинитивно.

Португалци доминирају са фризурама.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...