Dead Man Drinking Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Samo Nemci predvođeni klasnim tandemom Badštuber-Humels mogu da stignu do trona. Sve ostalo je prilično dosadno i jadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 čuj lažni Ronaldo e bedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Coveku dodje da navija protiv Spanaca i Barselone samo zbog ovog Jaroslava i njegovoh super neobjektivnih komentara. Strasno, koliko samo pristrasno govori. Te lazni Ronaldo, te Ronaldno ne igra dobro u velikim utakmicama... blah blah.... Kao deran neki. Као прво, нисам ја измислио тај израз "лажни Роналдо", јер га тако зове пола планете. Као друго, нисам ја измислио ни то да не зна да игра велике утакмице, то је сам показао много пута. Ко зна, можда сад експлодира и коначно научи тако нешто. Ено, и Џејмс освоји прстен у НБА, па можда К. Роналдо сам одведе Португал до титуле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Нема шта да се оправдаваш јер то и јесте лажни Роналдо. Кмезава пичкетина која лакира нокте. Ко му јебе матер. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Не оправдавам се, него износим чињенице. Ти/Леми стајл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ni ja ga iskreno ne simpatisem nesto mnogo. Ali ti ga kritikujes ne zato sto ga ne volis, vec zato sto je igrac Reala, i zato sto zelis sebi da dokazes kako Messi igra bolje od njega u velikim utakmicama. Toliko se vidi da su ti komentari obojeni klupskim bojama da nemaju ni najmanju dozu objektivnosti. Ima ovde dosta ljudi koji navijaju za razne klubove, ali ipak racionalno razmisljaju i komentarisu, meni se iskreno od tvojih komentara povraca. Mislim, nemam nista protiv tebe, samo mi je i dalje frapantno da metalac navija za Barselonu. To mi jednostavno ne ide jedno s drugim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Cinjenica je i da Ronaldo za reprezentaciju igra 100X bolje od Mesija... Kad vec iznosimo cinjenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Аууу, кардиналну грешку си направио. Боли мене курац за кога игра, нисам га волео ни док је у Јунајтеду био. А то што је неко играч Реала, не значи аутоматски да га не ценим. Ево, Касиљаса изузетно ценим. И као играча и као човека и као капитена једне националне селекције. Ценио сам многе поставе Реала, али ову овакву не могу никако. А је л' сам клупским бојама обојен и због тога што мислим да је Хумелс најбољи играч досадашњег тока ЕП? А што се тиче тога да сам металац који навија за Барсу. Па, какве то везе има? Чак сам за Барсу навијао још и пре него што сам постао металац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nek promeni ime pickica kmezava, pa nek igra kako hoce. Zna se ko je Ronaldo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ronawdu Luiz Nazariu đi Lima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Не оправдавам се, него износим чињенице. Ти/Леми стајл. Cinjenica: Jedan je debeli! Iako,ni protiv buvljackog Ronalda nemam nista protiv.Nisam ga voleo u Mancesteru,sada mi je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Baloteli nastavio po svom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Шабанчина,џунгла,чергар,Тарзан, 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Mozda kupim jednu korner zastavicu. Koliko zabave sa tako jednostavnom stvarcicom. Mentol... @Ronaldo Najkompletniji igrac danasnjice. Ful stop. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 (edited) najzad glas razuma niko drugi mu nije ni do clanka Edited June 22, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 opala, Lev promesao karte, evo sastava za veceras: _________________Neuer ________________ Boateng____Hummels____Badstuber____Lahm ___________Khedira____Schweinsteiger______ ________Reus______Özil________Schürrle___ __________________Klose________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja sam nasao bas skroz drugi podatak, tj. da izlazi onaj njihov standardni tim. Ko zna, videcemo. U svakom slucaju, ko god da istrci, ipak se ocekuje pobeda Pancera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Нелогично,ми,је,да,изведе,овај,састав, Јбг,не,игра,против,Молдавије,па,да,може,да,калкулише, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Pobeda Pancera je i vise nego izvesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 procitao sam na kickeru, uglavnom su pouzdani. Meni nije nelogicno, trebaju im prodorniji igraci od Podolskog i Milera da probiju grcki bunker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Посебно што ће Ангела седети на трибинама. Но, какав год тим да изведе Лев, опет су много јачи од Грка, којима једино може да помогне неки пребрутални пресинг на средини, али тешко да могу то да изведу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Treba im marijanche da zabode neku kosku, mislim da nece bas tako lako probiti grcki autobus ispred 16. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Grci imaju motiv vise protiv Svaba, bice zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Imam i ja motiv da kresnem Anu Nikolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Kontam da to uopšte nije problem. Te estradne starletice i droljice, nema tu šta da se sanja, zgrneš neki novac i možeš da biraš, mada lično ne bih izabrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts