Jump to content

EURO 2012

kuruz

Recommended Posts

Coveku dodje da navija protiv Spanaca i Barselone samo zbog ovog Jaroslava i njegovoh super neobjektivnih komentara. Strasno, koliko samo pristrasno govori. Te lazni Ronaldo, te Ronaldno ne igra dobro u velikim utakmicama... blah blah.... Kao deran neki.

Као прво, нисам ја измислио тај израз "лажни Роналдо", јер га тако зове пола планете. Као друго, нисам ја измислио ни то да не зна да игра велике утакмице, то је сам показао много пута.

Ко зна, можда сад експлодира и коначно научи тако нешто. Ено, и Џејмс освоји прстен у НБА, па можда К. Роналдо сам одведе Португал до титуле.

Ni ja ga iskreno ne simpatisem nesto mnogo. Ali ti ga kritikujes ne zato sto ga ne volis, vec zato sto je igrac Reala, i zato sto zelis sebi da dokazes kako Messi igra bolje od njega u velikim utakmicama. Toliko se vidi da su ti komentari obojeni klupskim bojama da nemaju ni najmanju dozu objektivnosti. Ima ovde dosta ljudi koji navijaju za razne klubove, ali ipak racionalno razmisljaju i komentarisu, meni se iskreno od tvojih komentara povraca.

Mislim, nemam nista protiv tebe, samo mi je i dalje frapantno da metalac navija za Barselonu. To mi jednostavno ne ide jedno s drugim.

• Upvote 2

Аууу, кардиналну грешку си направио. Боли мене курац за кога игра, нисам га волео ни док је у Јунајтеду био. А то што је неко играч Реала, не значи аутоматски да га не ценим. Ево, Касиљаса изузетно ценим. И као играча и као човека и као капитена једне националне селекције. Ценио сам многе поставе Реала, али ову овакву не могу никако. А је л' сам клупским бојама обојен и због тога што мислим да је Хумелс најбољи играч досадашњег тока ЕП?

А што се тиче тога да сам металац који навија за Барсу. Па, какве то везе има? :D Чак сам за Барсу навијао још и пре него што сам постао металац.

opala, Lev promesao karte, evo sastava za veceras:

_________________Neuer ________________

Boateng____Hummels____Badstuber____Lahm

___________Khedira____Schweinsteiger______

________Reus______Özil________Schürrle___

__________________Klose________________

Посебно што ће Ангела седети на трибинама. :haha:

Но, какав год тим да изведе Лев, опет су много јачи од Грка, којима једино може да помогне неки пребрутални пресинг на средини, али тешко да могу то да изведу.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...