Јарослав Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Дај слике. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 daj link picko prandeli ispusio izvodjenjem kasana,za motu da ne pricam,dajte klinsmana da mice ova govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 zaključavaj ovo, briši temu, vi ostali ne pominjite ništa i pravimo se da se ovo usrano prvenstvo nije ni igralo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 sacekaj da dovla okaci linkove i brisi ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Ja se samo nadam da je ovo posljednje što su Španci ikad osvojili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nardelorn Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 ^^ Tesko macori al' uz tebe sam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Nije normalan! [media=]http://www.youtube.com/watch?v=-o9mjNWki50[/media] Edited July 1, 2012 by M-16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 gasi temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Prva reprezentacija koja je osvojila tri uzastopna turnira, gde su primili ukupno 6 golova (nikad više od jednog po utakmici), i nijedan u 10 nokaut utakmica , sa jednim porazom i jednim nerešenim rezultatom. Navijao sam za Italiju, ali mora se priznati, imali smo privilegiju da gledamo najbolju generaciju na internacionalnoj sceni u istoriji sporta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Apsolutno zasluzena pobeda spanaca,ko drugacije tvrdi nema veze sa fudbalom.Navijao sam za Juventus,ali jednostavno juce nisu mogli nista.Sve je otislo u kurac kada se Kjelini povredio,taj covek je polovina tima.Rano potrosena izmena je uvek problem.Prandeli je prerano uveo Motu,i kada se on povredio sve je bilo gotovo.Iako,i bez toga bi bilo manje/vise isto.Spanci su igrali kako su hteli...davili loptu,i stvarali sanse kad aim se digo kurac.U prvom poluvremenu jos i nisu bili toliko dominantni,ali u drugom su odrali.Nista tu Juventus nije mogao. imali smo privilegiju da gledamo najbolju generaciju na internacionalnoj sceni u istoriji sporta. Da li je u istoriji sporta najbolja,to je diskutabilno.Ali najbolja generacija u istoriji fudbala jeste,tu nema diskusije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 :haha: :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 samo znam da ova repka igra sto puta smradnije od aragonjesove verzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ali naravno,kada Celzi igra onda to nije smradno,vec igraju na rezultat. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 zucko,aj sjeti se ciji celzi sam ja najvise falio pa serundaj onda sad cu da pljunem na tim zato sto je onaj pecipevac zasrao stvari a mateo od govana napravio pitu?niga pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Jes da sam se smorio juce ko dupe ali ovo je dobra fora, kao i komentari x) "The last goal didn't Mata" "Italy got Silva" itd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Bolji su bili Spanci, jebiga, a i ovi nisu imali srece sa povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Volio bih da za 2 godine udare na Brazil ili Argentinu i eliminacionoj fazi, pa da kažem da su najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ma, od Argentine nikad nista, iako mogu da sastave ceo prvi tim od vrhunskih napadaca, pokazalo se da to ne igra kada nemas golmana i odbranu. Ali zato Brazil, po meni, jedini ima sanse da nesto vise ucini protiv ovih fantoma.. koliko - videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Skoro je rekao Romario da ovaj bi ovaj tim Brazila sigurno ispao u grupnoj fazi. Nije bas tamo veliki optimizam kada je reprezentacija u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Evo i nase lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ma jebeš ti prvenstvo na kojem je Tores zlatna kopačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Vedete Liverpula opet sampioni , Alonso sa dva gola protiv mislim Francuza, Tores sinoc opet dao gol .YNWA !!! Steta sto su Italijani tj cigano-ustaso-siptari + crnac igrali finale , provukli su se protiv engleske i nemacke , jedva su grupu prosli ,toliko bolida nisam odavno video u nekom timu , cuj barzalji ???? ko je on ? spanci pokidali , fudbalski cas igre , drago mi je sto je crnacbaloteli plakao , placipicka ko milan gurovic , koji je to isprdak , nek ide u afriku , smrdi ! my eyes have seen the glory 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts