Jump to content

Recommended Posts

Posted

Internet je veliko zlo. Veliko je zlo što oni pronalaze informacije na internetu. U moje vreme morali smo godinama tražiti informacije, a oni sad to preko tog interneta! Sramota!

Posted

kompleksas gnojko. daleko od toga da su aca i kompanija dobri komentatori, ali gnojko i milojko pljuju nekoga...

kad prvi prenosi pl na sk, obavezno gasim ton. drugog necu komentarisati. srdjan i darko sa sk-a, iako kosarkaski komentatori, prenose i fudbal sjajno. ne dave mnogo, kazu bas sta treba i kad. ali to nije za ovu temu.

Posted

Мени је онај Мијаљевић толико огаван, да немам речи. Човек у року од минут три пута погрешног играча изговори. Јуче је пет минута био упоран да је Конопљанка шутирао, иако је за тих пет минута пет пута пуштен поновљени снимак на коме се види да је то био Милевски. :udri: Дебилчина само таква.

Душко Кораћ легенда. Том човеку треба споменик дићи. Објаснио је.

Posted

Aca je manje-više OK komentator, ima malo neobičan glas za taj posao, čudno i komentariše, ali bolje to nego da imamo jednog koji priča ko ima loptu a drugog koji je stručnjak za fudbal, i koji je naravno Škot :D

Posted (edited)

Gojko je nas najstrucniji komentator, ali ko ga jebe kad je pijandura i kockar, pa je zato oteran. Prakticno nesto mladja verzija Pantica. O Aci mozete pricati i ovo i ono, ali je decko uvek spreman za mec, opskrbljen informacijama. Te pikanterije sto voli da iznosi su meni simpaticne, nekom drugome nisu, ali u svakom slucaju zna da digne atmosferu. Strajnic mi ni tamo ni vamo, ono, ne smeta mi. Mijaljevic, ima nesto cudno oko njega, to ne misle samo gledaoci :haha:

Korac je klosar i prostacina. Kovinjalo je bio kul svojevremeno ali skoro da ga vise i nema.

Viskovic je ubedljivo najstrucniji za tenis, ali jbg, ima jake neprijatelje.

Edited by Џрк
Posted (edited)

Licni utisak. I da dodam, Zvonko Mihajlovski ('zadovoljio je trenera, i zato sada igra' :haha: ) i Milos Topalovic sa SOS-a ('na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove ' :haha: ) su jebene legende.

Edited by Џрк
Posted (edited)

@Урош, за Кораћа: Не знам, лик је баш искрен и увек каже оно што мисли, а притом још и бира речи.

Edited by Јарослав
Posted

Sve je to kul, ali se mnogo toga svodi na licni utisak, zar ne...zato neko i ne gotivi Acu, Milojka, Gojka, itd. dok neko drugi da. Meni se kod Koraca ne svidja njegovo ponasanje, a to ne moze da se odvoji. Da sam ga slusao samo na TV-u, mozda mi i ne bi smetao :haha:

Posted

U principu, meni samo Strajnic smeta. Evo bas sam pre neki dan odgledao JEDNO poluvreme Spanija - Irska i evo par interesantnih stvari kojih se secam:

"Cavi, pas do Inijeste, zatim Buskets. Lopta do Fabregasa, koji dodaje Toresu. Skoro svi igraci Barselone su dodirnuli loptu u ovom napadu osim Kasiljasa."

"Spanci, nakon titula 2008. i 2010. se nadaju da ce moci da ponove uspeh i ovde u Ukrajini i Pokrajini."

Da ne govorim o pogresnom tumacenju fudbalera u cijem se posedu lopta nalazi.

Posted

Meni su ovi ljudi sa Sport Kluba jako dobri, narocito Viskovic i onaj mladi momak, mislim da se zove Dragan Cica. Dobar je i onaj sto cesto radi NBA i Evroligu, ne znam kako se zove. Radio je recimo prosle godine finale kupa Real - Barsa i bio je fantastican.

Andrijasevic je strucan, ali kao da gubi koncetraciju s vremena na vreme i pravi dosta, bas dosta sitnih gresaka. Onaj celavi je strucan ali je jako dosadan.

Posted

Кораћ је, иначе, генијалан. Не знам која жестина говори из њега, али је увек ненормалан и по томе бољи од осталих са РТС-а. Страјнић је најгори. Он се апсолутно не разуме у фудбал. Можда је пратио типа крајем осамдесетих и од тада покупио неке стереотипе. О правилном транскрибовању страних имена на српски ниједан коментатор нема благе везе, а то није тешко да се научи.

• Upvote 1
Posted

Кораћ је овде објаснио:

Гледао сам ово уживо, са светског првенства у атлетици је, од прошле године. Одушевио сам се кад сам чуо шта човек прича.

Posted

Мијаљевић лупета и јауче, убија у појам.

Стојановић извлачи гомиле података за које ме боли курац, ложи се, па прави оне сумануте најаве.

Страјнић је досадан, мало блажа верзија Ковињала.

Милојко је одвратна елдепеовска циганштура.

Кораћ је психопата, најгоре је било кад је говорио: "Устанимо и послушајмо руску химну", а мало касније: "Принуђени смо да поново слушамо америчку химну".

РТС нема нормалног коментатора за фудбал. Једини који је личио на нешто је Андријашевић, остали су стравични.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Ово за химну ме подсети кад су одбојкаши играли, чини ми се, Светску лигу, или је можда било СП, небитно већ, са Јапаном, тамо негде почетком века. Одсвира нама "Хеј, Словени" и онда на ред дође јапанска химна и само чујеш Кораћа: "А сада да чујемо и једну нормалну химну". Оплакао сам. :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...