Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steta sto se ne igra tekma za trece mesto, vidim danas da svabe vec odose kuci. Cenite li da ce Ljorente makar u finalu zaigrati ili ce smarac opet naloziti da u nedogled dave loptu na sredini bez klasicnog napadaca?

Posted

ja tek danas primetio da soldado uopshte nije u reprezentaciji, a odlichnu sezonu imao. toliko dobrih napadacha, a del boske igra ili sa toresom ili bez ijednog. debil.

Posted

Heh, da, Soldada, koji je savrsena zamena za Vilju (tacnije, znatno bolji trenutno i verovatno ubuduce) zamenio je fudbalski mag i do sada najbolji pojedinac prvenstva Negredo Silni. Jebem ti Del Boskea, nadam se da ce ih Italijani naduvati izmedju ostalog i zbog toga sto ce to verovatno znaciti da ce se Spanci njega resiti i dovesti nekoga ko ce ponovo zahtevati od igraca fudbal a ne mrsenje muda.

• Downvote 1
Posted

Ne , ne poznajem ni tebe , ko si ti ? Vi ste anonimusi yumetala , a pogotovu sportskog dela foruma , ko drukcije kaze - klevece i laze !

Vidi 6 minusa , tri sa Kuruzovih laznih naloga , ostalo lazni metalci i sportski neintelektualci .

свашта, ја теби дајем само плусеве

и немам лажне налоге

• Upvote 1
Posted

Efenberg = stub sportskog dela foruma .

Kuruz = dobrica

Ko daje meni pluseve ima veliki plus kod mene , osim Kuruza njemu samo minusi , tradicionalno .

Sreta = Pakistan

Hail Metal =US Steel

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

jebala vas ta camuga , da je kosmicke pravde jos bi brao pamuk , a ne da se sepuri evropom kao da je neki covek , nek kod vuka bojovica , potrebna je jedna simpanza

• Upvote 4
  • Downvote 12
Posted

нормално да зна да фали једна шимпанза, он је побегао из кавеза

• Upvote 2
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...