kuruz Posted June 8, 2012 Author Report Posted June 8, 2012 не могу да предвидим црвене картоне јеби га разнели су их у првом ееееееееј бре, што не брани Акинфејев?
Bata Trokrilni Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Tako je braćo Rusi, samo karajte, idemo do finala ovako! 1
phantasm Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Obe reprezentacije su mi simpatične, ali ipak navijam za Češku zbog brata Milana YNWA! 1
Stolet Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Iju, kako fina odbrana ruskog golmana, tj. reakcija posle odbrane. Au golčine majko mila. Prognozirao sam 3:1
Bata Trokrilni Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Očekivana dominacija mojih favorita na prvenstvu. Još na prošlom EP sam rekao da Rusi uz Špance igraju najlepši napadački fudbal, sa puno trčanja, dobrih akcija i evo sad se to ponavlja, još diže na viši nivo. Svaka čast, idemo dalje! 1
necko Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 znam da sam anonimus ali igram i ja ovaj fantasy iz zajebancije Čech, Szczęsny Evra, Agger, Terry, Boulahrouz, J. Olsson Schweinsteiger, Modrić, Gerrard, Malouda, Afellay Müller, Lewandowski, Jelavić
Stolet Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Ne znam ni kako to funkcioniše, pošto nikad nisam igrao fantasy, pa može li neko da objasni onako ukratko? Kontam da se računaju statistike igrača koje sam stavio u tim, ali tu se moje kontanje završava
El Pistolero Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Dobijas poene na osnovu ucinka tvog igraca. Na primer ukoliko igrac postigne gol dobijas 4/5/6 poena u zavisnosti na kojoj poziciji igra. Asistencija je 3 poena ja mislim, a minutaza je 2 poena za preko 60min po mecu i 1 poen za manje od 60. Ima jos dosta nacina bodovanja kao i negativni poeni za npr. crveni karton, promaseni penal itd itd... Nakon svakog odigranog kola ti sabiraju ukupan broj poena i tako svakom igracu i onda se na osnovu tih poena pravi neka mini liga takoreci poput ove nase yum lige. Jednog od igraca mozes da odaberes za kapitena i broj njegovih poena se udvostrucava.
Grob Bez Dna Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 malo sam gledao ruse jerbo sam gledao ono smece od kosarke, ali rusi bas lepo igraju.
kuruz Posted June 8, 2012 Author Report Posted June 8, 2012 znam da sam anonimus ali igram i ja ovaj fantasy iz zajebancije Čech, Szczęsny Evra, Agger, Terry, Boulahrouz, J. Olsson Schweinsteiger, Modrić, Gerrard, Malouda, Afellay Müller, Lewandowski, Jelavić врхунски осећај за избор голмана хаха
Stolet Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Ja sam stavio Givena i Pletikosu E da, pitanje. Ima li broj bodova koje dobijaš za gol/asist veze sa cenom igrača? Pretpostavljam da nema, pošto su bolji igrači skuplji, ali da li dobijam isto poena za gol koji postigne van Persi (mislim da košta 10 novaca) i recimo Ibrahimović (8-8.5 novaca)?
El Pistolero Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Nema to veze nikakve. Dobijes 4 boda ako bilo koji napadac da gol, 5 ako bilo koji vezni i 6 za odbrambenog ili golmana.
KazimKazim Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 (edited) Dobih poene na Sirokova, ali me zajeba Advokat sto ne stavi Pogrebnjaka...a dvoumio sam se izmedju njega i Pavlicenka, pih Edited June 8, 2012 by KazimKazim
Vic Rattlehead Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Eee, jebi ga, nikad ne treba Grke otpisivati. Rusi svaka čast, ali ne vjerujem da mogu daleko ovako.
Kyrre Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 (edited) ja dobi dosta naDzagoeva, al me sjeba Čeh.... Edited June 8, 2012 by Kyrre
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Руси иду у финале, без проблема. Мада, курац, налетеће на Швабе и онда распад.
Bata Trokrilni Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Švabe (odnosno Turke) će da dobiju. Ja se Holandije više plašim, željni su osvete za prošlo prvenstvo. Videćemo večeras u kakvoj formi su te ekipe. 1
SkullKrusheR Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Ништа то није битно, кад се зна ко узима. real, naravno. 2. dan prvenstva vec moram da vrshim transfer u fentaziju zbog lika kojeg sam greshkom ubacio umesto njegovog prezimenjaka. jebeni grco. *grci. jebeni edit.
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Ја одмах убацио Киријакоса. Нисам ни знао за тог другог.
SkullKrusheR Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 nisam ni ja. reko' "ovaj papadopulos iz shalkea je zver, stavicu njega" i tek kad je pochela utakmica skontam da postoji josh jedan i da je u prvoj postavi. kad sam otvorio fentazi vidim "a. papadopulos" i skenjah se. da se bar nije povredio na pochetku, mozda bih i dobro proshao. ubacih abatea danas umesto njega.
Recommended Posts