Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

pa neće ti valjda kurci biti pri srcu? :)

Hahah, i to sto kazes :D

Ovo prvenstvo ce izgleda biti uzasno dosadno u smislu rezultata, dosta su izjednacene ekipe, izuzev par izuzetaka.

Strajnic je naravno najdosadniji komentator na svetu, steta sto se na fudbal ne svrsava k'o na Noleta.

Edited by Srlandand
  • Downvote 1
Posted

Ne znam sto svi ukljucujuci Strajnica potenciraju "posle gola".. tekma je od pocetka bila veoma kvalitetna i zanimljiva - stoji, postala je jos bolja posle gola, ali i prvo poluvreme je bilo praznik za oci u odnosu na svabe i cige juce. Bufon dominirao, ostaje samo pitanje zasto je glupi baloteli onoliko dugo igrao a doktor kasano poslat na klupu, ali jbg. U svakom slucaju remi najposteniji, lepa utakmica.

Posted

E to sam i ja pomislio, realno je to jedino pravo objasnjenje s obzirom da je bio najbolji igrac kod Italijana a Djovinko se sem onog lepog pasa posle nije video. A jbg.. inace, zao mi Toresa, kapiram da posle ovog performansa ima da greje klupu Ljorenteu.

Posted (edited)

Jebote, ovaj Tores je toliko propao da mu golmani uzimaju loptu kad su 1 na 1, ko detetu...

Pirlo i Inijesta, duboki naklon.

i svaka cast Kasanu, nekon operacije srca i 6 meseci bolnice, odigra ovako pozrtvovano.

Edited by metal guru
Posted

Битно да се мајмунчина свеже накварцовала и изблајхала. Сам треба да спакује сада ствари и да оде.

Добра текма, драго ми је због Ди Наталеа, много готивим тог играча. И једни и други супер играли. Инијеста бог.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...