Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako je i najavljeno, ulaznice u pretprodaji od ponedeljka 20.08.

Beograd - Felix Shop, Sremska 6. Tel: 011/2180-321

Novi Sad - Mungos Shop, Njegoseva 14. Tel: 021/527-260

Zrenjanin - Pozivom na broj: 065/9966690

Pretprodaja - 1800din

Na dan - 2200din

Ulaz ogranicen na 250!

Vidimo se,

\m/

Edited by Knjaz_Ovoga_Sveta
  • Upvote 1
Posted

Пази кад и није скупа карта с обзиром ко долази. Ја сам мислио да неће бити испод 2000.

• Upvote 1
Posted

Gde sam ja procitao da je karta 15 evra? oO

Ide se i za 1800 naravno, jeste jeftinije nego do sad.

Ja sam inace bio danas u felixu, istripovao se da je prodaja vec pocela pa se ispalio malo. :D

Posted

Da, karta je skuplja od 15 evra. 15 evra je 1770 dinara, a ovo je 1800. Znači čak 30 dinara razlike :D

Šalu na stranu, čemu limit na 250 karata kad u Gun club može da stane 300+ ljudi?

Posted

Da, karta je skuplja od 15 evra. 15 evra je 1770 dinara, a ovo je 1800. Znači čak 30 dinara razlike :D

Šalu na stranu, čemu limit na 250 karata kad u Gun club može da stane 300+ ljudi?

zavisi pravi death metalci su preko 100 kila tako da 200 ljudi je puna kapa

• Upvote 3
Posted

HOCU MOJI TRIES DINARA

Haha, ma ja nisam razmisljao o tome koliko je evro skocio. xD

• Upvote 1
Posted

Pa ne znam, daj boze da se proda svih 250. :haha:

Mislim da realno hoce. Ipak, Immolation je to. Ko ih je gledao na BA - zna o cemu pricam. Sada pa ko zna kada opet.

Posted

Jeste to Immolation, nego ja sve imam utisak da ce tu vise karata da se proda zbog Marduka nego zbog njih, mozda gresim...

Inace kako vreme ide sve me vise brine hoce li se cuti harmonici... :D

• Upvote 1
Posted

Deo kluba se mora zatvoriti zbog potreba backstage prostora, tako da se kapacitet smanjuje na 250 ulaznica za prodaju + planirani press, guest list itd..

+ Za dan koncerta UVEK se ostavlja bar 50 ulaznica da ljudi koji dodju mogu kupiti ulaznice na vratima!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...