Vule iz Kule Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Kako ide prodaja? Nema sanse da uzmem kartu pre utorka.
Descender Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Immolation od sinoć: Close to a World Below Swarm of Terror Harnessing Ruin What They Bring Into Everlasting Fire I Feel Nothing Unholy Cult Still Lost The Condemned Majesty and Decay A Glorious Epoch
Џрк Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 (edited) Immolation set samo 50 jebenih minuta?! Koji krs, pa to skoro kao festivalski nastup, vazno je da su Chileancima svirali duplo :/ A i lista nije bas nesto, jebao ih ovaj zadnji left over EP. I samo po 1 pesma sa Close... i Unholy Cult, ali zato cak 2 sa Harnessing. Ali ide se svejedno, karte uzete! Edited September 2, 2012 by Џрк
Јарослав Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Ма биће више ствари, опусти се. Ваљда.
Angelystor Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Dobro bemvasusta, ste culi za spoilerovanje? Primetih da je zadrzan Close kao otvaraljka, to mi se izuzetno svidja. I da, Immo-u fali bar jos dobrih 20 minuta na satnici, nadam se da je ono typo gore.
Demon Seed Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Immolation set samo 50 jebenih minuta?! Koji krs, pa to skoro kao festivalski nastup, vazno je da su Chileancima svirali duplo :/ A i lista nije bas nesto, jebao ih ovaj zadnji left over EP. I samo po 1 pesma sa Close... i Unholy Cult, ali zato cak 2 sa Harnessing. Ali ide se svejedno, karte uzete! Meni Harnessing mozda omiljeni album 2
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 I meni ,al jerk voli oldschool kupio je bullet belt misli jebace posle immolationa 1
Descender Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Ма биће више ствари, опусти се. Ваљда. Nece, bice 50 minuta i to je to... Tako je na ovoj turneji i nema razloga da kod nas bude duze. Svi bismo voljeli ali to je to. 1
Јарослав Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 I meni ,al jerk voli oldschool kupio je bullet belt misli jebace ga immolation фиксд
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Ulaznice su u pretprodaji do subote 08.septembar (i taj dan do isteka radnog vremena prodajnih mesta!) Na dan koncerta ulaznice u prodaji na ulazu kluba od 18h , 2200din. Vidimo se! \m/
Џрк Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 (edited) hahahaha ne nosim to govno na Immolation, ne boj se Neso, to samo na PES dok te punim :* Nije HR los album naravno (ali jeste pop Immolation, zato ga i Nesa voli ), ali da ima prednost u listi u odnosu na CTAWB i UC, pa i na Shadows je smesno. I nisam ja OS fan, to su valjda oni sto drkaju na prva 3 (DoP, HIA i FFG). Nazalost, lista ne verujem da ce se menjati, mi smo u sastavu iste turneje kao i Poljaci i Nemci. I da, ne svidja mi se sto su preterali sa pesmama sa ovog zadnjeg EP-a, i sa njega su 2 (tj. citava jedna petina seta, sto je previse). Da je bar taj EP u prodaji a ne da je besplatan, onda bih i razumeo, ovako... Sve u svemu, ovo kao da je sastavljao neko listu totalno suprotno od mojih zelja Edited September 2, 2012 by Џрк
HeLLsarma Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Evo najnovije set liste s turneje, razlikuje se od onih festivalskih Serpent Sermon Nowhere, No-One, Nothing The Levelling Dust The Black Tormentor of Satan On Darkened Wings Slay the Nazarene Temple of Decay Throne of Rats Deme Quaden Thyrane Within the Abyss Baptism by Fire Panzer Division Marduk Souls for Belial Encore: With Satan and Victorious Weapons Sasvim pristojno,Deme Quaden Thyrane i Within the Abyss su lepo iznenadjenje,bice ovo dobar cert. Mislim da je i Immo trebao da dobije istu satnicu kao Marduk,al jbg. Pokidace ;D
Lou Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 (edited) Bar je satnica po meri Boli nas patka, gledamo ih dva puta u mesec dana. Edited September 2, 2012 by Lou
HeLLsarma Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Hahahaha,mora da kazem coveku da ti proda jedno bure njegove travarice . 1 1
WoS Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Rakija ce da resi stvar sa Mardukom, kad se uradimo, bice nam zabavno cak i njih da gledamo 1
WoS Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Lol, necemo valjda da se odvalimo pre Immolatona?
HeLLsarma Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ako uvucemo pljosku u Gun mozda i budes pijan za vreme Mrguda .
Џрк Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 (edited) Novinar ne sme da bude pijan dok radi posao Edited September 3, 2012 by Џрк
WoS Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Mene ta pravila ne tangiraju, ja i nisam pravi novinar, samo bedno piskaralo xD
Recommended Posts