Jump to content

Recommended Posts

Posted

Immolation od sinoć:

Close to a World Below

Swarm of Terror

Harnessing Ruin

What They Bring

Into Everlasting Fire

I Feel Nothing

Unholy Cult

Still Lost

The Condemned

Majesty and Decay

A Glorious Epoch

Posted (edited)

Immolation set samo 50 jebenih minuta?! Koji krs, pa to skoro kao festivalski nastup, vazno je da su Chileancima svirali duplo :/

A i lista nije bas nesto, jebao ih ovaj zadnji left over EP. I samo po 1 pesma sa Close... i Unholy Cult, ali zato cak 2 sa Harnessing.

Ali ide se svejedno, karte uzete!

Edited by Џрк
Posted

Dobro bemvasusta, ste culi za spoilerovanje?

Primetih da je zadrzan Close kao otvaraljka, to mi se izuzetno svidja.

I da, Immo-u fali bar jos dobrih 20 minuta na satnici, nadam se da je ono typo gore.

Posted

Immolation set samo 50 jebenih minuta?! Koji krs, pa to skoro kao festivalski nastup, vazno je da su Chileancima svirali duplo :/

A i lista nije bas nesto, jebao ih ovaj zadnji left over EP. I samo po 1 pesma sa Close... i Unholy Cult, ali zato cak 2 sa Harnessing.

Ali ide se svejedno, karte uzete!

Meni Harnessing mozda omiljeni album :haha:

• Upvote 2
Posted

Ма биће више ствари, опусти се.

Ваљда. :uhoh:

Nece, bice 50 minuta i to je to... Tako je na ovoj turneji i nema razloga da kod nas bude duze. Svi bismo voljeli ali to je to.

• Upvote 1
Posted (edited)

hahahaha ne nosim to govno na Immolation, ne boj se Neso, to samo na PES dok te punim :*

Nije HR los album naravno (ali jeste pop Immolation, zato ga i Nesa voli :haha: ), ali da ima prednost u listi u odnosu na CTAWB i UC, pa i na Shadows je smesno. I nisam ja OS fan, to su valjda oni sto drkaju na prva 3 (DoP, HIA i FFG).

Nazalost, lista ne verujem da ce se menjati, mi smo u sastavu iste turneje kao i Poljaci i Nemci.

I da, ne svidja mi se sto su preterali sa pesmama sa ovog zadnjeg EP-a, i sa njega su 2 (tj. citava jedna petina seta, sto je previse). Da je bar taj EP u prodaji a ne da je besplatan, onda bih i razumeo, ovako...

Sve u svemu, ovo kao da je sastavljao neko listu totalno suprotno od mojih zelja :)

Edited by Џрк
Posted

Evo najnovije set liste s turneje, razlikuje se od onih festivalskih

Serpent Sermon

Nowhere, No-One, Nothing

The Levelling Dust

The Black Tormentor of Satan

On Darkened Wings

Slay the Nazarene

Temple of Decay

Throne of Rats

Deme Quaden Thyrane

Within the Abyss

Baptism by Fire

Panzer Division Marduk

Souls for Belial

Encore:

With Satan and Victorious Weapons

Sasvim pristojno,Deme Quaden Thyrane i Within the Abyss su lepo iznenadjenje,bice ovo dobar cert.

Mislim da je i Immo trebao da dobije istu satnicu kao Marduk,al jbg. Pokidace ;D

Posted (edited)

Bar je satnica po meri :)

Boli nas patka, gledamo ih dva puta u mesec dana.

Edited by Lou
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...