Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mene ta pravila ne tangiraju, ja i nisam pravi novinar, samo bedno piskaralo xD

A ja sam zapravo polagao neke nade u tebe!

Ја ћу да се развалим после свирке, па ујутру право на посао. Крвав, пијан, изубијан и срећан. :rockdevil:

kako je ovo drugacije od bilo kog tvog drugog izlaska u grad? :haha:

Posted

Svaki dan na posao, svaki dan na forumu i žališ se. ccc

Inače, jeb'o sam vam majke za spam, čibe na kišnu propast.

Posted (edited)

Sto se eventualnog produzenja set liste od Immoa tice - kurca baba vecerala. U Budimpesti svirali samo 8 pesama, za 1 manje od nastupa na Brutal Assault-u (!) gde je bilo 9, a i toj listi je ova madjarska vrlo slicna:

Close to a World Below

Into Everlasting Fire

Dawn of Possession

Under the Supreme

What They Bring

Majesty and Decay

A Glorious Epoch

Den of Thieves

Znaci, ne sviraju svako vece iste pesme (naravno, neke poput What they bring, Epoch, Majesty i Close su uvek na listi), ali definitivno ne sviraju neke nove pesme u odnosu na juznoamericku turneju (na kojoj su svirali po 20ak pesama za vece) i onu posle nje, 'festivalsku'.

Edited by Џрк
Posted

Pa i nije bas. 8 pesama je sramotno malo (mozda se nesto neplanirano desilo tamo, ne bih da nagadjam) i za to. Festivalski set je uglavnom malo duzi od klasicnog seta neke predgrupe na obicnom koncertu neke grupe (~30ak minuta) a kraci od headline seta (izmedju sat i 15 i recimo 2-2,5 sata), a u ovom slucaju su krace svirali kao double headlineri nego na festivalu. Nadam se da ovde nece biti tako.

Posted

Double headline bi trebalo da podrazumeva po najmanje sat vremena, uglavnom je uvek tako bilo. Sad ispade da su ovi dobili 45-50 minuta, a Marduk preko sat vremena. No, videćemo. Ako ništa drugo, makar će nas biti kao pleve da se deremo "We want more."

Posted

Па јебига, Мардук промовише нови материјал, тако да се то и може разумети. Но, као што кажеш, не могу остати имуни на драње.

Posted (edited)

Mogu ostati imuni na dranje, zbog postovanja satnice. Ja ne bih ocekivao vise od 50 min, samo cemo se razocarati :(

Edited by WoS
Posted

Eto ti Ivane jednog pitanja, vrlo aktuelnog nazalost - 'zasto vam je set veceras (a i na ovoj turneji) ovoliko kratak, i sto nemate muda da konacno uradite ljudski turneju, tj. da pri organizovanju iste trazite da se uzme u obzir status koji imate na sceni?'

'el bi imao muda? :)

Posted

Ja nigde ne videh osim ovde na yumetalu da se ova turneja smatra double headline turnejom. Prilično je jasno koliki je Marduk logo na plakatima, a koliki Immolation.

Posted

Истина, на плакатима стоји за Иммо да су спешл гестс. Али, капирам да је то и ово за лого због тога што Мардук, опет кажем, ипак промовише нови албум. :bigblue:

Posted (edited)

Ja nigde ne videh osim ovde na yumetalu da se ova turneja smatra double headline turnejom. Prilično je jasno koliki je Marduk logo na plakatima, a koliki Immolation.

Ovo.

@Dzrk

Pa ono, nije pitanje dal imam muda il nemam, nego sto ih ne bi ni pitao tako nesto, u principu to je samo provokacija :P Verovatno im je neki promoter ponudio da rade ovakvu turneju, i oni sviraju, boli ih uvo, sve organizovano, samo dodju i odsviraju 50 minuta. Pitanje je koliko bi bila isplativa turneja na kojoj je samo Immolation headliner, imaj u vidu da oni taj status imaju na underground sceni. Sto kaze Nesa, business is business...

To ih pitaj ti posle svirke, ko pravi fan kome nikad nije dosta omiljenog benda :da:

Edited by WoS
Posted

Sve se jasno vidi na zvanicnom plakatu na prvoj strani ove iste teme, ovo je Marduk turneja sa Immolation kao specijalnim gostima + predgrupe.

E sad, i meni je Immolation medju 15-20 omiljenih bendova (kao i Marduk), i ja bih volio da sviraju po 100 minuta, ali to se nece desiti i ne shvatam cemu toliko iscudjavanje, kakve veze ima to ko promovise novi materijal, ko ima kakav status na sceni, bla bla... kad je ovo Marduk turneja.

• Upvote 2
Posted

Istina, ali doduse videh negde da Immo zove ovu turneju "What they bring tour" (po 1 pesmi sa ovog zadnjeg EP-a).

Lepo se zna da su massive music masoni satanisticki i da immo svira samo zato sto je napravio pesmu njima u cast(providence=eye of providence)

:haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...