KazimKazim Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 S'o bi reko brt Don sa Avangarde Quote Jbt gledam onu sliku djoke Vranjesa, kao mikrokurac, pa sestro meni je dignut manji sta seres
obsessed by cruelty Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 hahaha lepo reko onaj burazer na tw, i boinga u kanjon neretve da uteras pa deluje ko igracka jebo mater ako se nekad ne registrujem i ja tamo, citam forum skoro otkad je nastao, a i dalje mi cudno kad te vidim da pises J tamo obavezan hit u poslednje vreme
KazimKazim Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 A tamo izigravau Maticu srpsku, sugerisu ti na pravopis i gramaticke greske Dzaba im onai satro moto - ZA NEISTOMISLJENIKE SVIH BOA, yum edini ostao bastion slobode i borbe protiv ednoumlja I dalje mi nerealno kakvae ovo bengercina bila i dan-danas ostala
kuruz Posted January 16, 2019 Author Report Posted January 16, 2019 meni je ono tamo sad četvrti ili peti nalog, redovno me Air banuje zbog politike verovatno ne proverava IP adrese Hetfild sluša Kansas i da, ne može ništa da se poredi sa slavnim danima sporta ovde
VoivodBG Posted January 19, 2019 Report Posted January 19, 2019 1:27 najpoznatiji sempl bubnja u elektronskoj muzici od 80tih do sadašnjosti. Sam bend nikada nije dobijao tantjeme za semplovanje i bubnjar koji je ovo odsvirao je umro u siromaštvu. Cest la vie.
obsessed by cruelty Posted January 19, 2019 Report Posted January 19, 2019 fapril podsetio juce na ovo pa ne gasim uopste
Recommended Posts