Јарослав Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Добро, рецензија је баш јебала мајке. Quote
soul wandering Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 A pritom, nije kostao puno cini mi se. Quote
soul wandering Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Mozda i manje, znam da sam ga uzela uz Borgirov DCA, koji,takodje, nije kod mene sad Quote
Јарослав Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ха, морао сам да ископам стари MEX са рекламом за албум. Па каже: Alas - Absolute Purity [special box set] (у специјалној картонској кутији налази се колор постер и ЦД са луксузним буклетом на 20 страна) цена бокс сета је 660 дин (10 евра) + птт Alas мајице са колорном штампом са обе стране. Цена - 660 дин (10 евра) + птт Јеботе, за те паре колико коштају тај бокс сет и мајица, данас не можеш пристојан диск да купиш. Quote
Dioklecijan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Bila je undergroud sekcija u Metal Expressu ona sa crnom pozadinom.. E tu je bila gomila ruskih sranja, tu sam znao da se zajebem... Dakle Alas, Order of Splendour, May result, Ashen Light, Gothic Sky, Lunatic Gods, to je bilo samo par njih kojih se mogu sjetit.. Onaj bugarski Imperial Majesty mi se svidjao doduse. Al dobro uzeo sam i Von/Dark Funeral, zbog Vona naravno, i onaj Limbonic Art boxset, dva Primordiala, pa ajde da im se oprosti... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Da, ovaj je prilično potop. + 1 Album je genijalan !! Quote
Сале Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Auuu kolko sam se pokajao kad sam uzeo ovo sranjce a nisam ga preslusao pre toga. Uzas! A jos ga Rogosic nahvalio u metal expresu ko da je album godine. Katastrofa. 1 2 Quote
Dr Alex Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Sva sreca da sam trejdovao sa nekim za litar rakije ili Bethlehem singl. Ne mogu da se setim. 1 Quote
BLAGOJE Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ja volim taj album. jedini da valja otkad meks nije u bendu Quote
Vitamin K Experience Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Svaki put kad se otvori ovakva old skul tema imam isti odgovor: Torman Maxt - the Foolishness of God, album zbog koga sam prestao na slepo da nabavljam progressive rock i metal bendove. Hvala kurcu da je broadband internet zaživeo relativno brzo i kod nas pa ne moraju da se bacaju pare na ovaj način. Quote
azal Posted June 21, 2012 Author Report Posted June 21, 2012 prog rock promasaji su uvek najgori Quote
Max Butcher Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Za najgori album koji sam kupio konkurencija je zaista velika... Quote
Helle Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ko jos slusa 'najgore albume' hajd' recimo Europe ''The Final Countdown'' apart from the first song, the rest of album is s#it. 2 3 Quote
lemmy sixx Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Machine Head - Supercharger Kada sam ga preslusao,momentalno je odleteo u kantu. Quote
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Mislim da sam ovo dobio kao kusur pri jednoj porudžbini: Ovo je bez premca najgore nešto što sam ikad čuo. Quote
Flash Gordon Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Ja ih nisam kupio mnogo al' recimo da sam vratio nazad u radnju i menjao za nešto drugo prvi album Fear Factory-a kad sam ga preslušao, jednostavno nije bio moj vajb nikako. 1 Quote
Haos sam ja Posted September 22, 2023 Report Posted September 22, 2023 imam par krševa u kolekciji: alcatraz - s/t godsmack - faceless ill nino - confession mind blowing - through the eyes urkraft - the inhuman aberation + dosta nekih promo, demo i kompilacija Quote
Recommended Posts