Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Јебите се, сад ми жао што нисам био. Мада, опет, да сам био, жао би ми било што нисам отишао у НС. Ех, свету се не може удовољити. Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ваљда "bros before hoes"? У сваком случају, нисам ишао тамо због hoes, него због bros. Quote
Uruk Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Picke, niste dosli na Bjesove!! Dosli su samo MegaDave i Uruk koji su ubrzo nestali! :s NIje MegaDave nego Lunar Nestali smo da nadjemo ostatak ekipe, i da pomegnem Dejvu oko rakije, ali smo onda morali da zapalimo sa okupa, pa se nismo vratili unutra. @Smorock-razlog je bio rakija Quote
Dr Alex Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Da, Lunar! Damn it! Vrucina mi udarila u glavu! Sto niste zvali na rakiju?? Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) @Uruk Steta sto nisi mogao da ostanes sa nama do kraja okupa. Rakija je slucajno naisla. Edited July 1, 2012 by Night's Blood Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Каква била ракија, ко је донео, од чега је? Ја пио јуче неку домаћу траварицу, преодлична је била. Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ma nemam pojma, ja sam samo liznula posto ne pijem rakiju inace, izgoprela sam. Sreli jednu drugaricu iz Rume pa nam ostavila pljusku, nije mogla da unese punu, a nije htela da prospe. Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 По томе на шта ти личи овај пост, рекао бих да си ти и данас посетила ту другарицу. Што је овај Лу постао неки хејтер у последње време. Quote
Havočka Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) i treba kad si prodaja DUVAJ GA JARE edit ulete -.- Edited July 1, 2012 by ~HaVoC~ Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 По томе на шта ти личи овај пост, рекао бих да си ти и данас посетила ту другарицу. Што је овај Лу постао неки хејтер у последње време. A jbg. Lulica hejter?! Ma daaaaaj.... Quote
MegaDave90 Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) Lulu, naše slike iz WC-a su najlepše. Edited July 1, 2012 by MegaDave90 Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Jeste li pomagali jedan drugom? Sisus stajl Quote
chess Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 samo da se povalim da sam bio na okupu iako ne znam pola ovih prica... lunar i uruk su bili iza mene na bjesovima i samo su nestali i tada se izgubi moj svaki kontakt sa okupom Quote
Dr Alex Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Што је овај Лу постао неки хејтер у последње време. Upoznao mene! Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ma nemate vi pojma, on je duuusa od coveka. Quote
Uruk Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Sto niste zvali na rakiju?? ma mi smo u principu izasli da pokupimo ove i vratimo se svi unutra, ali onda smo zaginuli ispred neplanirano, a posle zapalili. pogub Quote
Recommended Posts