Havočka Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 bah ja sam umrla dok sam stigla do Bogoslovije, dosla kuci i kacam cula onog petla kako arlauce, odlucila sam da cu stvarno naci posao i selim se u civilizaciju a sto se slepih miseva tice, nisam ni znala da ih se plasim do sinoc haha lepi su jako i slatki kada je jedan i kada ne oblece mahnito na pola metra od tvoje kose doduse nije da bi ti deo sa kosom smetao, eh? xD kako ti je lepa smiiiiirglaaaaa Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Najbolja je stereo smirlgla. Put od stanice do kuce je bio jaaaako naporan. :/ Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Хавок, ја те очекивао јутрос на железничкој. До 7 изјутра сам седео тамо, а од тебе ни трага ни гласа. Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ej, to je kod mene. Sad cu sredim. Quote
Havočka Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ja nemam nista od slika, i necu imati sve dok ne nabavim iole pristojnu slikalicu Do tad se oslanjam na vase umece Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 kako lazes Свега ми. Додуше, чекао сам са другом и другарицом, они имали бус за КГ у 7, али сам свеједно био тамо до тада. Quote
Havočka Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ajde bezi Ja sam otpala oko pola 5, nije bilo sile da sedim u gradu vise Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) dajem plus nights blood sto je pokusala da me uvuce u okup za koji nisam ni znao da je vec sam iso' na onaj raspali festival. Cu dodjem na sledeci,majke mi. Videh ponovo mitu u draconic majci,zapitam se da li je ikada skida? Edited July 1, 2012 by Egzistencijalni Bol Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 dajem plus nights blood sto je pokusala da me uvuce u okup za koji nisam ni znao da je vec sam iso' na onaj raspali festival. Cu dodjem na sledeci,majke mi. Videh ponovo mitu u draconic majci,zapitam se da li je ikada skida? Pfffffff za plus, usr'o si se nisi hteo da se druzis sa nama, a bas sam bila kulturna i fino se javila. Quote
Јарослав Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) Како је Куруз успео да напише два поста, а да не буду мрџовани? Edited July 1, 2012 by Јарослав Quote
kuruz Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Како је Куруз успео да напише два поста, а да не буду мрџовани? шта да ти кажем Quote
Lunar Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 (edited) Te slike iz WCa, to nesto samo za vase oci. E kakve ste vi zene, trebali smo i mi muški da se slikamo u WCu i da pricamo kako su mnogo dobre slike. Ali barem se nekom posrecilo na okupu. http://img843.images...63019412015.jpg Edited July 1, 2012 by Lunar Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ja sam mislila na vase slike iz wc-a. Sad cu ti poslati link, nije nista bezobrazno. Quote
Lunar Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Aha, te slike imam odavno, nemoj nista da saljes. Quote
Night's Blood Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Ove sto sam ti poslala nemas, na te je Havoc mislila. Dejv i ja imamo naše slike iz WC-a. Quote
Recommended Posts