Guest Biljana Secivanovic Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 el moze neko od prekaljenih jebacha, za koje znam da obitavaju ovde, da podeli iskistvo, ili savet i da li se uopste upustati u to? 1
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 aj, udrite, očekuje se Sisus da povede glavnu reč
Sisus Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ja sam samo mršave jeb'o, jbg. Šta vas generalno zanima, ne mogu baš da idem toliko opširno. Znam samo jedno. Ako je debela toliko da ti izgleda k'o da se penješ na svog pokojnog tatu, jebi nešto drugo. 4
Fapril ethereal Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ja sam jednom bio sa nekom Slovenkom 2005e..bila rumena i debela..studirala politicke nauke i verovala u Evropsku Uniju,protivila se ratovima i znam da joj je smrdelo dole..mada joj nisam video ribicu od stomaka..pustio sam Therion,Secret of the runes..stavio sam najgori kondom od mog cimera Zaznojnog vozaca fapa(poznat organima foruma) gadno je,jer ne mozes debeloj da dignes noge na ramena..pocece da se gushi i da te udara teshkim dlanovima ako sedne na tebe,to je u startu nepreporucljivo..ali je neprocenjivo jer mozete zajedno da se nasmejete njenom ulozenom trudu sve u svemu,bilo je to jedno nezaboravno iskustvo.. koliko vas je jebalo nesto van Srbije? da vas cujem 21
tier_mfkr Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Zavisi kol'ko debele... Ja sam cuo preporuku da se uvek ima shaka brasna pri ruci, pospes po medjunozju pa gde se napravi testo tu treba da guras... Sve u svemu, nikad teze od sebe!
Rehabilitovani Bagrem Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Jednom,bilo i ne ponovilo se. Nekad je i rukoblud bolja alernativa!
Salvation Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Nije da sam probao ali cemu toliki hejt..fat chicks need love too. Samo prvo da se zaperu i zavale na bok, valjda.. sve ostalo zahteva previse truda. Kapiram da je sa buckama obrnuto proporcionalno, sav trud koji ustedis na barenju iste potrosis posle u krevetu da bi licilo na nesto..
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) koliko vas je jebalo nesto van Srbije? Treba raščlaniti tvoje pitanje na neke kategorije: -oni koji su jebali van zemlje naše gore žense listove -oni koji su jebali unutar granica teritorije (naravno, računamo i kosovo) nesrpski živalj i nacionalne manjine -oni koji su jebali van granica zemlje stanovnike zemalja u kojima su se zadesili -oni koji su jebali nesrbe na ničijim teritorijama, tipa okean ili Severni pol Edited June 21, 2012 by Grobodan
Night's Blood Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 aj, udrite, očekuje se Sisus da povede glavnu reč U grob ćeš me oterati.
Bata Trokrilni Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Ih, sad neko našao da otvara... Posle one moje kvltne pesme, na ovu temu se nema više šta reći. Lock. 1
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 дебеле су аут али пуначке су већ друга прича никад мршаве и мишићаве рибе
In The Flesh Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Bio sam sa jednom debelom. Kad me je zagrlila, bila je sva njezna, pufnasta i meka, Naslonio sam glavu na jednu sisu i zaspao, a pred zoru, kad je malo zaladilo, pokrio sam se drugom i nastavio da spavam. 12
Sisus Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ja sam jednom bio sa nekom Slovenkom 2005e..bila rumena i debela..studirala politicke nauke i verovala u Evropsku Uniju,protivila se ratovima I bila je muško, taman kako ti voliš. 3 1
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Eeeee i ova pesma da dobije svrhu,taman za temu. http://www.youtube.com/watch?v=3EgY7gzyTOo
Sisus Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Fenikse? Gejprile? Edited June 21, 2012 by Sisus
Сале Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Punije-da.Debele-nikako. Mada je meni seks sa tim punijim par puta bio 100 puta bolji nego kad sam bio s nekom strava ribom. Bitno je samo da nije ruzna u faci i da se zaprala pre toga haha.
Recommended Posts