Vresište Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Onda će B da juri A dok će C biti ljubomorna. I tako...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Taj fazon ali ce biti kasno haha. Nemam pojma, ja nemam snage odavno za te sportove, ona neka sama oceni.
lemmy sixx Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 је л' имате и фета сир? мислим да сам јео суботички и да ми се свидео, али нисам сигуран или је то био шабачки сир хммммм Jebem li ga,nemam pojma.Mislim da nema.
Denny Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Podržavam ovo miniranje teme jogurtom. Realno, bolji je jogurt od svake ribe. 3
Vresište Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) et Lemi- Ima i kida. Edited June 21, 2012 by matatrtaDgrejt
imaginos Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Kod mene je ljubav,sex i ljubomora povezana. Bez debelih naravno. povezivati ljubav i sex je malo idealisticki, ali dobro de.. prvi dobar seks bez ljubavi i skapira covek. ;-) -- jel ste probali onaj "jogurt sa kafom", ne znam kako se to zove, ali ima u maksiju.. u plasticnoj flasici do 0.5.. FTW!
Grob Bez Dna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 је л' имате и фета сир? мислим да сам јео суботички и да ми се свидео, али нисам сигуран или је то био шабачки сир хммммм sabacki proizvodi najbolji. mikoje kad opravi, ne moze da bude lose.
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Dobro bre, ja sam zena moram tako da pricam ovde. Inace, primetih da ste ovde svi uglavnom protiv kravice, meni to omiljeni jogurt. sabacki proizvodi najbolji. mikoje kad opravi, ne moze da bude lose. to onaj ABT?
Grob Bez Dna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 upravo. ali nista nije dobro kao sabacko cokoladno mleko.
Јарослав Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 АБТ, јашта. Немам ја ништа против кравице, али је много прецењен. Тачније, покушавају да га представе као најбољи на свету, а заправо је сасвим ок. Јеботе, од секса са дебелим рибама ћемо да развијемо филозофију о јогурту.
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Onda da ispravim, ABT pa Kravica. Ne mogu se setim da li sam cokoladno pila, ali moji kuci kupuju samo ABT.
Zen Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 чуди ме да још нико од жена није поменуо дебеле момке све се јебу са манекенима, Јуметал стандарди NIKAD DEBELI UVEK YUMETAL MANEKENI I ELLA JOGURT
In The Flesh Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Super je kravica, s tim što ovamo nema bez ona punomasna, pa je izbjegavam. Pričamo i dalje o seksu, right?
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 NIKAD DEBELI NIKAD MANEKENI NIKAD METALCI
imaginos Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 jos samo da otvarac/ica kaze pravi nick.. ;-) p.s. manekeni ;-) http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/13413/gej-brak-peca-iz-velikog-brata-u-ljubavi-s-tristanom-foto
Sisus Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 naucno je dokazano da seks deluje protiv glavobolje. I'll keep that in mind. (umesto da radim)... Da. Danas mi nijednu poruku da je neko nedostupan nisi poslao na vreme. jedno pitanje nevezano za temu za ove zivotno iskusne - zasto muskarac uziva da svoju partnerku pravi ljubomornom? Zbog da bi mu dala u dupe. vidim ja, moracu da dodjem u novi sad da ti odrzim jedno politcko predavanje. :haha: U Kamenicu, jbt, kakav Novi Sad, prošli put si ga tražio u Futogu. Ali dobro, pohvalno je to što si sve bliži i bliži. Jogurt >>>cokoladno mleko>>> mleko A ne. Nothing beats chocolate milk. Vidiš tu imaš jedan logički preskok. Osobi B nije stalo do A, ako se sa C pojavljuje tamo gde može da ih vidi A. A možda su baba i deda blizanci. drago mi je videti da je tema ovako uspela Znači, ti si Biljana?
In The Flesh Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 gadno je,jer ne mozes debeloj da dignes noge na ramena..pocece da se gushi i da te udara teshkim dlanovima Ovo je nešto najbolje što sam pročitao na forumu u zadnje vrijeme. Śetio sam se ovoga danas na poslovnom sastanku i počeo da se smijem kao blesav. Pokušao sam da se izvučem rekavši da sam vidio kroz prozor da je jedna žena umalo pala preko neke ograde, a onda sam stvarno zamislio tu situaciju i tome se smijao. Bilo je malo neprijatno. 5
Night's Blood Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) I'll keep that in mind. Kao da ti imas problema sa tim, tj. ja nemam glavobolje. Edited June 21, 2012 by Night's Blood
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 stavio sam najgori kondom od mog cimera Zaznojnog vozaca fapa(poznat organima foruma) Stalno zaboravljam da se zgranem što cimer i ti koristite isti kondom.
FILIP St. Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Ne računam dan kad nisam popio pola litra jogurta. Uglavnom cepam kilo dnevno. Subotička mlekara je zakon. Debele ribe ne bih takao ni sa bacačem plamena. Hvala na vašem vremenu.
Bata Trokrilni Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Vi ste nemogući. Kad vam kažem, sve je već odavno elaborirano ovde: CIMERKA MOJE BIVŠE Ah, cimerko moje bivše, kada bih s tobom provodio noći jutarnja erekcija trajala bi mi do ponoći i druge stimulanse ne bih tražio više Impotencija bi bila odneta k'o rukom i ne bi mi ga mogli spustiti ni kukom, spontano bi došlo do dizanja; a kad bi skinula svoje XXL gaćice, razmislio bih i o lizanju pice, iako sam zakleti protivnik lizanja Kad god bih odlazio kod devojke, ja bih išao zbog tebe, da gledam tvoje plave kose uvojke i zamišljam kako ti mesim k'o zrele lubenice krupne dojke Bila si tako lijepa, kao tog jutra dan kad sam iz kreveta svoje bivše izaš'o smoren i pospan Gled'o bih te kako u bade mantilu klatiš debelo meso levo-desno; ah, cimerko moje bivše, kako bih te od meraka kresn'o, pa makar od toga dobio kilu Kad bih se na tvome salu samo po' minuta ljuljao, prirodni lubrikant bi mi odmah pokuljao Hteo bih da te jebem u dupe; da, dobro si čula, ne u čmar, već - baš u dupe, jer čak ni moj dugački piton kad međ' masivne ti guzove uniđe čmaru ne bi mog'o ni da priđe Voleo bih s oproštenjem na stomak da ti se penjem Da šećući tvojim salom moj kurac odskija slalom; da šumu celulita prokrči moja kita; da pokulja tvoja vlaga ispod masnih naslaga; da se klate moja jaja prilikom svakog zaveslaja Sa devojkom odavno nisam više, al' mi osta želja pusta; ah, cimerko moje bivše, da te jebem i svršim ti u usta 5 2
Recommended Posts