Vitamin K Experience Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Daj neki bolesni twist, tipa fapovao si na mental image nje u busu bez klime kad si došao kući. Ih, pa nije to bolestan twist. Bolesno bi bilo da kažem da je čuvam u srcu od kada sam je video kao što pramen njene kose konzerviram u priručniku za osemenjavanje stoke koji niko drugi ne otvara osim mene, i šetam godinama novobeogradskim kejom ne bih li je ponovo sreo jer pretpostavljam da je sa NBG pošto sam je video našminkanu u sedmici kako se u ranim večernjim satima vozi ka SKC-u ili dalje kroz bulevar. I još bolesnije bi bilo da kažem da ovo što sam otkucao nije istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 bla bla bla pitaj Katarinu šta smo Nebojša i ja jeli zimus gulaš od svinjskog i junećeg mesa a sa tim makarone sa pavlakom i slaninom to je hrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ja sipam majonez po prženim jajima, holesterol najbolje ide sa holesterolom. I jebi se sa hranom Kuruze prokletinjo jebena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Pa kad je i ona gurman. Pitaj ti nju ko je od nje onakve mrsave napravio ovakvu Napredovala je tek kad je sa mnom svako jutro u pekari jela, duplo vise od mene doduse. Moze meso naravno, ali ne uvek i u svemu. Prase jedno od kolege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Dobri bože bolje da ne počinjem...kad si pomenuo tramvaj... Vans apon ej tajm, kad su se gimnazijalci solidarisali sa studentarijom, 96a il 7a beše, protagonista ove priče je bio s nekim pozamašnije gradje. Jedne večeri u opštoj anarhiji ode kod nje prespava i upusti se po ko zna koji put u bludne radnje s prikladnim oralnim predmaršem. Pošto se prethodnih dana nije javljao (čitaj šnjuarao okolo) izabranica te večeri se odlučila da ga ne obavesti o svim procesima koji su se odvijali u njenom uterusu. Negde oko 5 ujutro probudi se u polusvesnom magnovenju i shvati da ima i poreklo i kuću i odluči se da uhvati prvi prevoz kući. Tramvaj...s dna senjaka, kul, samo jedan vrlo pripit covek i moja smežurana dlakava presona u prikladnoj uniformi (duboke kožne nike uyane lone i jaša isprišivana s Entomedtom). Izraz lica tog pripitog gospodina je bio zaprepašten otprilike kao Fapril u ženama s dedinaj, ali sudionik u svoj metalnoj uniformi je to pripisivao svom fenomenalno modnom stilu i nakitu. Ai bogami jesam yajeban ' i treba da blene...mislio se on. Tako pun sebe pri povratku kući slučajno u odbljesku stakla kola u njegovoj ulici primeti neke mrlje na svom licu. Nekoliko trenutaka potom iskoristio je retrovizor i shvatio da ipak nisu bile njegove jezičke sposobnosti ono što je izazvalo salvu fluida već vreme u mesecu. Plima i oseka takoreći. Pomisao na taj perfidni smešak koji je uputila pred rastanak objasnio je da... Ne potcenjujete nikoga. I ne shvatate sebe preoybiljno. Uzgred ova stvar se vretla celu noć http://www.youtube.com/watch?v=WcbjWwjAf3I 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ipak ima nešto što je i meni bilo strašno jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to do tog nivoa nisam stigao Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 To sa jajima i ja radim. Mislim ovo kao Grob. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Vi mora da ste junaci mesožderstva. Otelotvorenje eona evolucije čovekove sposobnosti da savlada jače stvorenje od sebe. I pojede ga. Zvezda vodilja za sve koji bi želeli stopama pravednika da se upuste u taj graciozni ples koji još jednom dokazuje ko je na vrhu lanca ishrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Od mesa ovako Piletina> riba> junetina Svinjsko ne jedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 To sa jajima i ja radim. Me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 pf svinja >>>>>>> sve ostalo idem po prokleti jogurt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Mato, to je priča koja se očekivala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ipak ima nešto što je i meni bilo strašno jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to do tog nivoa nisam stigao To ja jedem opušteno. Hteo sam matu da citiram ali posle ovog posta samo tišina ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ja jedem slaninu i majonez, bez hleba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Praktikujem da meso u nekom obliku imam 5 od 7 dana za rucak. Dok se nisam naterala na to, sva sam kilava bila. U mesu je snaga definitivno. Grobe, koliko jaja max u proseku se sme pojesti hm ajde sedmicno npr.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 idem po prokleti jogurt Jos nisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ja jedem slaninu i majonez, bez hleba. Suvo meso i majonez, bolja kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ja sipam majonez po prženim jajima, holesterol najbolje ide sa holesterolom. Majonez je žuto govno. Piletina uber alles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Suvo meso i majonez, bolja kombinacija. Može uvek ako ima, ali ovo je Vojvodina, slaninom samo što dupe ne brišemo koliko je imamo a suvo meso je više fensi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Mato, to je priča koja se očekivala! da... jedna od onih koja se prepriča 2 il tri puta u životu. Ovo je drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 sa suvim mesom može, naravno ali sa onom barenom, mokrom i mekom slaninom nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Da ne budem sad kontradiktorna, prvo pricam protiv mesa, pa onda da ga jedem 5 puta nedeljno. Mislim na prezderavanje mesom, to ne. Uvek cu ga spremiti pre uz povrce, ili piletinu i pilav npr. to bas volim. Uz pire i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 jebem ti u sta se pretvorila ova tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Devojke, gde su vaša iskustva sa gospodom (ili bagrom) većih gabarita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ja rekoh nikad debeli, sta nije jasno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts