Jump to content

Sex sa debelim ribama

Recommended Posts

Posted

sticajem nekih glupih okolnosti, jednom prilikom nisam jeo 48 sati. niste svesni kakav je osecaj i ne bih vam to pozeleo. svaki zvuk i rec su me iritirali do neuracunljivosti. naelektrisan do pucanja, uleteo u kucu, otvorio konzervu tunjevine i teglu meda koja je bila na stolu. ortak koji je u tom momentu bio tu rekao "izivini, ali ja ovo ne mogu da gledam" i izasao napolje. i danas se seca te scene.

Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi....

Naravoucenije: Bezite od zena u PMS-u ili ih odevdite na neku klopu i sve super

Posted

Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi....

Meni ovo kad mi secer padne, u PMSu imam druge reakcije :haha:

Verujem da Kuruz nece zeleti da upotrebi slamcicu do kraja zivota.

Posted

istina.

Posted

ipak ima nešto što je i meni bilo strašno

jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to

do tog nivoa nisam stigao

Ja jednom napravio sendvič od pola vekne 'leba, svinjske masti i slanine. Studentski dani, četvrtak.

svinja >>>>>>> sve ostalo

Naravno, piletina ionako nije meso.

PMS? To mu dođe blow job week?

Posted

Ja jednom napravio sendvič od pola vekne 'leba, svinjske masti i slanine. Studentski dani, četvrtak.

ja sam redovno jeo pastetu usput tako sto bih kupio pola leba i onda u hodu dzapao leba i mazao ga u pastetu i tako jeo (to se moze u hodu inace, lebac za misku) ili bih jednostavno grizao hleb i pastetu zasebno (pasteta se moze gristi zapravo kad odvojish konzervu od nje, ono svuces kao koru od banane).

Posted

a sta bi pre izabrao. da dva meseca jedes na slamcicu ili da dva meseca ne jebes? ;-)

Ovo drugo njemu dođe po difoltu, a prvo je viša sila, tako da nema tu nekog izbora.

Posted

Pa da, teško je odreći se onoga na šta si navikao, nepoznate stvari nikome ne nedostaju. :mhihi:

ne bratesestro ali volim jesti vise nego bilo sta drugo

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...