Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Pričam u ime svih muškaraca sa foruma: facial ne izaziva konjuktivitis. Osim ako nije prisutan uretritis e u tom slucaju konjuktivitis 100% osim ako riba odmah nakon facial-a ne primeni adekvatne higijenske mere, detaljno ispiranje vodom/fizioloskim rastovorom i nakon toga protekcija nekom antibiotskom mascu.
Berliner Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 ENDOFTALAMITIS OD GLJIVICASTOG KURCA OCINJI VIDE BAJ BAJ
Bata Trokrilni Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Zanimljivo, posto su za konjuktivitis potrebni ili alergija ili virus/bakterija Tako da ne bi trebalo da po defaultu nastaje cim ti neko svrsi u oko A i % zadovoljnih korisnika govori u prilog tome A ako mu je prljava kita?
Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 (edited) ENDOFTALAMITIS OD GLJIVICASTOG KURCA OCINJI VIDE BAJ BAJ Ej kada se zapati to sranje zna da traje i traje i da se nadas da ne nastanu komplikacije... Zajebano... Aj jos malo da vam smucim korelaciju izmedju polnih organa i glave. Ribe i frajeri koji imaju kondilome, mogu da ih prenesu svom partneru preko oralnog sexa ti isti virusi se prenesu i zapate u grlu i izazovu laringealne papilome. Kontam da sa bradavicama tog tipa u grlu, growl bi dobio posebnu dimenziju Edited June 24, 2012 by Face Of Melinda
Vitamin K Experience Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Jel vidite sa kojim znanjem se svršava ribama po faci? 1
sale 3sm Larry Flynt Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Ej kada se zapati to sranje zna da traje i traje i da se nadas da ne nastanu komplikacije... Zajebano... Aj jos malo da vam smucim korelaciju izmedju polnih organa i glave. Ribe i frajeri koji imaju kondilome, mogu da ih prenesu svom partneru preko oralnog sexa ti isti virusi se prenesu i zapate u grlu i izazovu laringealne papilome. Kontam da sa bradavicama tog tipa u grlu, growl bi dobio posebnu dimenziju Na kraju samo komora za dekontaminaciju,devetoslojni kurton i..jesi li za sex?
Berliner Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 u razvijenom svetu nije necuveno da partneri nakon sto se skontaju nakon dejta, donesu jedno drugome lekarska uverenja. meni je to kul, ja bih to praktikovao. uvek neki kurac bude, makar bezazleno nesto mozes samo da se nadas da si bilo ti bilo partner/ka 100% clean.
Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Ej ali sta je tu lose, odradis testove i pokazes ih partneru. Bolje to nego da se zaista desi neko sranje a ti ispadnes budala jer si igrao na "poverenje"... Everybody lies!
Vuk Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Ja se testiram jednom godishnje. Bio pre mesec i po, chist sam. Smeshno mi je kada doktorka krene a mi pregleda djoku pre nego shto odradi bris, a mlada.
kuruz Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 паметније је да не јебете нема никаквих опасности 3
Lou Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 (edited) Samo slomljena vilica. Smeshno mi je kada doktorka krene a mi pregleda djoku pre nego shto odradi bris, a mlada. Smeješ se kao šiparica, priznaj. Edited June 24, 2012 by Lou
Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Ja se testiram jednom godishnje. Bio pre mesec i po, chist sam. Smeshno mi je kada doktorka krene a mi pregleda djoku pre nego shto odradi bris, a mlada. pazi svaki klinicki pregled ima 4 faze: opservacija, palapacija a srecom nema sta da se tu perkutuje ili auskultuje sto znaci da te je odradila lege artis
Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Noup, realno pizidim u poslednje vreme od tih tripova, pogotovu ako pregledas mladje pacijente... To sto odradis posao kako treba, to znaci da savesno radis, a ne da imas neke pretenzije prema pacijentu. /me frustrated/
Lou Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Nema 'leba da se foliraš sada, neko je odavde bio na pregledu kod tebe, sve mu je jasno.
Face Of Melinda Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Srecom pa nisam urolog, tako da susret sa yumetalskim splovilima je sveden na nulu
Sisus Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Samo slomljena vilica. I svađa sa mozgom. Ja sam jednom bio kod urologa. PRegledao mi jaja i utvrdio da im nije ništa. Čak ima i viška, kako reče.
Bata Trokrilni Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 u razvijenom svetu nije necuveno da partneri nakon sto se skontaju nakon dejta, donesu jedno drugome lekarska uverenja. meni je to kul, ja bih to praktikovao. uvek neki kurac bude, makar bezazleno nesto mozes samo da se nadas da si bilo ti bilo partner/ka 100% clean. Problem je u tome što ima jako puno polno prenosivih bolesti, a lekarski testovi su nepouzdani u periodu inkubacije, dok nemaš bolest, a možeš da je preneseš. Pogotovo u našem zdravstvu koje je na dnu evropske lestvice jer svaki pajser može da završi medicinu. I sad hajde, veruj ti da će neko ljudski da te testira. 1 1
Recommended Posts