Ozziris Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Cek..pod maratonskim se verovatno podrazumevalo da i ona nesto radi u svemu tome sto je nemoguce! em bi ubila jadnika da pokusa, em sto verovatno ne bi mogla ni da se pomeri!
Lou Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 A jeste!!! lik je nabavio protivpozarni aparat pa je zadovoljavao! Imaš neku logiku u kojoj debela žena ima razjapljen otvor?
Face Of Melinda Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Po logici stvari njemu je samo otezan prilaz, rupa je ista kod svih zena...
Lou Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Nije ti to drugo tačno, ali svejedno čekam Ozirisovo mišljenje.
Ozziris Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 nisam mislio apart zbog obima nego zbog duzine i otezanog pristupa..mogao sam da kazem i metla ako bi to bilo preciznije!
Face Of Melinda Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Mozda covek ima pozamasnu alatku Lulita: naravno da nije u mm ista... ali u pitanju je gradja vagine koja je ista u svih zena, a gradja omogucuje elasticnost i fleksibilnost. Da zene nemaju takvu vaginalnu gradju, muskarcima bi propala ona stara "nije bitno koliko je veliki nego sta se ume sa njim"
Lou Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Nećemo, valjda, da se gađamo tačnim dimenzijama sada. Sve što bih naveo u korist svoje tvrdnje je ono o čemu džentlmen ne priča.
MissionVao Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 http://www.b92.net/z...1&nav_id=625660 On je kapiram skinuo duplo vise od nje Em sto je nepokretna em sto treba izmasirati to brdo sala.10.000kcal = ukinuti svu socijalnu pomoc (tj invalidninu), ako je prima. Ocigledno ima previse novca za zdranje
tier_mfkr Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Kako ovom Dzabi d Hatu uospte mozes da nadjes picku?!?! Sta, kao prospes brasno, pa gde se napravi testo tu guras??
Sisus Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Lepo je sa lepim devojkama opštiti u znoju lica svoga. Jes' vala, ja došao sa šljake pre neki dan, sav znojav i prljav, odmah s vrata, daj pičke, drvoseča stajl. Bilo je dobro, nisam morao da se razmišljam da li ću da se preznojim, to sam uradio pre i nego li sam počeo. Po logici stvari njemu je samo otezan prilaz, rupa je ista kod svih zena... 'De bre može biti ista, doktorka, please? Pička tipa sisalica i pička tipa stiskalica, veoma različite, već poznata stvar po forumu, da se ne ponavljam sada i vraBci već znaju.
Night's Blood Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 ........ je ono o čemu džentlmen ne priča.
Night's Blood Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Pa necemo oboje biti drvosece. Na sta bi to licilo?!
Sisus Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Снајка ђентлмен. Учи се, Сисусе. Ti nauči da koristiš slovo "dž", pričaš k'o neka hrvatska baba. JA već rekoh drvoseča stajl, nema tu džentlmen, pičke materiCe.
Night's Blood Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 (edited) @Lulita Sisuse obuzdaj se. Edited July 11, 2012 by Night's Blood
Lou Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 (edited) Evo saveta za Sisketa Što će reći - budi malo diskretniji, jebem mu. Edited July 11, 2012 by Lou
Face Of Melinda Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 'De bre može biti ista, doktorka, please? Pička tipa sisalica i pička tipa stiskalica, veoma različite, već poznata stvar po forumu, da se ne ponavljam sada i vraBci već znaju. Sisoje majku mu a i pola foruma diglo dzevu oko vagine En generale rupa je rupa, ako covek na neki nacin udje u nju i vodi sa zenom maratonski seks, zar je bitno kakva je rupa... ako je tu erekcija i penetracija adekvatna btw evo vam malo da overite stanje sexualne funkcije. Na osnovu pitanja skapiraces sta je sustina sexualnog odnosa i da sve zavisi od alatke a ne toliko mnogo da zavisi od rupe
tier_mfkr Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 http://www.tarzanija.com/velicina-je-bitna-al-vagine/ 1
Sisus Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Sisuse obuzdaj se. Pa jeste, jbg, jedna tako baba danas htela da joj se popravi ođak. Što će reći - budi malo diskretniji, jebem mu. Ma k'o da ta baba dolazi na yum pa da može da vidi šta sam rekao. En generale rupa je rupa, Pa ono, i septička jama je rupa, pa se razlikuje od pičke. Bar meni. ako je tu erekcija i penetracija adekvatna btw evo vam malo da overite stanje sexualne funkcije. Na osnovu pitanja skapiraces sta je sustina sexualnog odnosa i da sve zavisi od alatke a ne toliko mnogo da zavisi od rupe Zavisi i od rupe. Pored drugih faktora, i od rupe zavisi kako funkcioniše hidraulika u muškarca. Kažu kad vidiš latinu, ne mo'š joj oprostiti a da joj ne poližeš. 25, btw, ako ne veruješ, ima ko može da potvrdi. Evo i sad mi se diže, bez nekog većeg povoda.
Ozziris Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 (edited) http://www.tarzanija...itna-al-vagine/ Ovo je materijal za ustav! Edited July 11, 2012 by Ozziris
kuruz Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 beži doktorka, nećemo struku da mešamo dajte link za Tarzanijino takmičenje za najbolje dupe leta 2012.
Recommended Posts