Jump to content

Sex sa debelim ribama

Recommended Posts

Posted

Daj neki bolesni twist, tipa fapovao si na mental image nje u busu bez klime kad si došao kući.

Ih, pa nije to bolestan twist. Bolesno bi bilo da kažem da je čuvam u srcu od kada sam je video kao što pramen njene kose konzerviram u priručniku za osemenjavanje stoke koji niko drugi ne otvara osim mene, i šetam godinama novobeogradskim kejom ne bih li je ponovo sreo jer pretpostavljam da je sa NBG pošto sam je video našminkanu u sedmici kako se u ranim večernjim satima vozi ka SKC-u ili dalje kroz bulevar. I još bolesnije bi bilo da kažem da ovo što sam otkucao nije istina...

Posted

bla bla bla

pitaj Katarinu šta smo Nebojša i ja jeli zimus

gulaš od svinjskog i junećeg mesa

a sa tim makarone sa pavlakom i slaninom

to je hrana

Posted

Pa kad je i ona gurman. Pitaj ti nju ko je od nje onakve mrsave napravio ovakvu :mhihi:

Napredovala je tek kad je sa mnom svako jutro u pekari jela, duplo vise od mene doduse.

Moze meso naravno, ali ne uvek i u svemu. Prase jedno od kolege.

Posted

Dobri bože bolje da ne počinjem...kad si pomenuo tramvaj... :azal:

Vans apon ej tajm, kad su se gimnazijalci solidarisali sa studentarijom, 96a il 7a beše, protagonista ove priče je bio s nekim pozamašnije gradje. Jedne večeri u opštoj anarhiji ode kod nje prespava i upusti se po ko zna koji put u bludne radnje s prikladnim oralnim predmaršem. Pošto se prethodnih dana nije javljao (čitaj šnjuarao okolo) izabranica te večeri se odlučila da ga ne obavesti o svim procesima koji su se odvijali u njenom uterusu.

Negde oko 5 ujutro probudi se u polusvesnom magnovenju i shvati da ima i poreklo i kuću i odluči se da uhvati prvi prevoz kući. Tramvaj...s dna senjaka, kul, samo jedan vrlo pripit covek i moja smežurana dlakava presona u prikladnoj uniformi (duboke kožne nike uyane lone i jaša isprišivana s Entomedtom). Izraz lica tog pripitog gospodina je bio zaprepašten otprilike kao Fapril u ženama s dedinaj, ali sudionik u svoj metalnoj uniformi je to pripisivao svom fenomenalno modnom stilu i nakitu. Ai bogami jesam yajeban ' i treba da blene...mislio se on.

Tako pun sebe pri povratku kući slučajno u odbljesku stakla kola u njegovoj ulici primeti neke mrlje na svom licu. Nekoliko trenutaka potom iskoristio je retrovizor i shvatio da ipak nisu bile njegove jezičke sposobnosti ono što je izazvalo salvu fluida već vreme u mesecu.

Plima i oseka takoreći.

Pomisao na taj perfidni smešak koji je uputila pred rastanak objasnio je da...

Ne potcenjujete nikoga.

I ne shvatate sebe preoybiljno.

Uzgred ova stvar se vretla celu noć

http://www.youtube.com/watch?v=WcbjWwjAf3I

• Upvote 9
  • Downvote 2
Posted

ipak ima nešto što je i meni bilo strašno

jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to

do tog nivoa nisam stigao

Posted

Vi mora da ste junaci mesožderstva.

Otelotvorenje eona evolucije čovekove sposobnosti da savlada jače stvorenje od sebe. I pojede ga.

Zvezda vodilja za sve koji bi želeli stopama pravednika da se upuste u taj graciozni ples koji još jednom dokazuje ko je na vrhu lanca ishrane.

cow.jpg

Posted

ipak ima nešto što je i meni bilo strašno

jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to

do tog nivoa nisam stigao

To ja jedem opušteno.

Hteo sam matu da citiram ali posle ovog posta samo tišina ostaje.

Posted

Praktikujem da meso u nekom obliku imam 5 od 7 dana za rucak. Dok se nisam naterala na to, sva sam kilava bila.

U mesu je snaga definitivno. :D

Grobe, koliko jaja max u proseku se sme pojesti hm ajde sedmicno npr.?

Posted

Ja sipam majonez po prženim jajima, holesterol najbolje ide sa holesterolom.

Majonez je žuto govno.

Piletina uber alles!

Posted

Suvo meso i majonez, bolja kombinacija.

Može uvek ako ima, ali ovo je Vojvodina, slaninom samo što dupe ne brišemo koliko je imamo a suvo meso je više fensi.

Posted

Da ne budem sad kontradiktorna, prvo pricam protiv mesa, pa onda da ga jedem 5 puta nedeljno.

Mislim na prezderavanje mesom, to ne. Uvek cu ga spremiti pre uz povrce, ili piletinu i pilav npr. to bas volim. Uz pire i tako to.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...