Jump to content

Sex sa debelim ribama

Guest Biljana Secivanovic

Recommended Posts

Sa 20 sam prvi put zivela sa deckom. Bili smo klinci i veza nam je bila haos. Stalno smo se svafjali, raskidali, mirili, on se useljavao, iseljavao sto puta. Za dve godine koliko smo bili zajedno, on se ugojio 20-25 kila. To je bio bas totalni bedak. Iako sam ga veoma volela, ponekad mi je bilo uzasno tesko da spvam snjim. Narocito leti :haha:.

A upoznali smo se na nekom yum okupljanju na koje ga je slucajno dovukao ortak :haha: iako on nikad nije bio na forumu, ni tad, ni kasnije.

ja sam redovno jeo pastetu usput tako sto bih kupio pola leba i onda u hodu dzapao leba i mazao ga u pastetu i tako jeo (to se moze u hodu inace, lebac za misku) ili bih jednostavno grizao hleb i pastetu zasebno (pasteta se moze gristi zapravo kad odvojish konzervu od nje, ono svuces kao koru od banane).

Ma gde to mož' biti isto? Znaš koji je atak na organizam tolika količina masnoće? 10 minuta nisam mogao da se mrdnem sa mesta, koliko me je pičnulo u glavu.

Kuruz je baš lep dečko, kako tako tvrdite da ne jebe.

Ma jebe on, al' pogrešne muškarce.

Kako sam srećan što se ovako fino družimo zadnjih dana.

Žene su aktivnije nego ikad, Grob je u elementu, ljudi poput Matatrte, koji nijesu prečesto ovđe, a volim im čitati postove, su se pridružili, Fapril mi je uljepšao dan juče sa njegovim komentarima, Kuruzu i dalje slomljena vilica... sve je idilično. Fali mi malo Lemi, ali njega uvijek mogu da vidim čim izađem napolje, đe gođ da se nalazi.

YuM :wub:

• Upvote 2

ja sam Grobodana upoznao na koncertu Dzona Shefera..

iz njega su kuljale hiljade koncerata na kojima je bio(iz Groba,ne iz Shefera)

on i njegova debela ljubavnica Starshooter su me podigli u vis i poslali u crowdsurf gde sam jednu devojku opalio cokulom u glavu kad sam se prizemljio..

ja sam inace feminista i ne volim da udaram zene cokulom u glavu

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...