Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 @kuruz Te vase hibridne generacije su neprakticne, prevelike i mnogo jedu. Sve su veći i sve gluplji. Kuruz da se ne uvredi, ne ciljam na njega.
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 vala moja generacija je daleko od hibridne ja bre imam utisak da su sve manji i manji
Talvi Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Sa našom generacijom je sve u redu, nikakvi hibridi, sam što ovde svi imamo riđe brade.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 sir i kajmak ne idu zajedno može kajmak, pršuta i crni luk i jogurt 1
Machka Naopachka Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 One se uopste ne jebu,zato i cute. Generalno suboticka mlekara fercera ko sat.Sve valja.Mileram,mleko,pavlaka,jogurt... IJuuuuuuuuuuuu bež tamo. Mlekara Granice <3
Vitamin K Experience Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Jogurt je trve samo uz sranja koja su slana da se ugušite (tipa komplet lepinja sa tonom pretopa). Kad već topicbombovah... Imam anegdotu u vezi užičke hrane. Pre 5-6 godina sam sa kolegom svaki dan za ručak jeo kod Zlatiborca uglavnom sranja sa pršutom i kajmakom, kolega se razboleo dobio povišen holesterol i morao asap da prekine sa time. (Trenje zna o kome je reč, siguran sam) sta uzicki kraj, ko uzicki kraj? i ko kaze da sir i kajmak ne idu zajedno?XD Ovi nekrsti ovde izgleda. Edited June 21, 2012 by Vitamin K Experience 1
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Zlatiborac je sranje, domaća hrana je prava stvar
Night's Blood Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Gladna sam. A nema nista na brzaka. Mis'im od 'rane.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 saću da idem po isti cu trgnem sad casu i ja.Ziveli. Kome od prsute i kajmaka skokne holesterol i razboli se,pa jos i prekine,tragovi mu smrde necovjestvom. 3
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ja kao autenticno uzicko dete glasam za sir i kajmak u kombinaciji. doduse, moze i komplet lepinja, ne bunim se nimalo
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 koja je to prevara šatro komplet, a nema mesa unutra
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 aahahah win.xD mada ako bolje pogledas, ocedili su pola praseta u lepinju. i imalo mesa ili ne, nedostaje mi.
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 koja je to prevara šatro komplet, a nema mesa unutra Živa istina, nikada nisam shvatio zašto to ljudi hvale.
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ja nisam hteo ni da probam kad sam čuo šta je to u stvari
Vitamin K Experience Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Pljuvanje kompletare stop. U poslednje vreme vidim da svi koji ih prave imaju na meniju i komplet lepinju sa pršutom, zapalio bih onoga ko je započeo taj nečastivi trend. To je kao kada pitate trensera zašto sluša trens i on vam odgovori "its a soul thing". Isto sa kompletarama. Inače, setio sam se ontopic situacije. Najbliže seksu sa debelom ribom što sam imao je sedenje u tramvaju preko puta jedne, lepuškasta je bila u faci i po mojoj proceni bar 10kg teža od mene. I tako sam je gledao bestidno par minuta dok nisam izašao na sledećoj stanici. To je to, nema nikakve kulminacije u priči i ta sranja... Edited June 21, 2012 by Vitamin K Experience 2
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Ti koji imaju pršutu su napravili pomak u pravom smeru.
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Naravno, ni ja. Izgleda kao infarkt. to joj je plus, razume se ali ne može bez mesa
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 cekaj bre, jeste vi probali komplet lepinju ili ne? ne izgleda bas lepo, ne zvuci bas lepo, al je savrseno. jedini deo mog lokalpatriotizma ogleda se u klopi. to sa prsutom je potpuna besmislica, i uostalom ne znam nikog zivog ko to tako pravi/jede izvan granica beograda
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Najbliže seksu sa debelom ribom što sam imao je sedenje u tramvaju preko puta jedne, lepuškasta je bila u faci i po mojoj proceni bar 10kg teža od mene. I tako sam je gledao bestidno par minuta dok nisam izašao na sledećoj stanici. To je to, nema nikakve kulminacije u priči i ta sranja... Daj neki bolesni twist, tipa fapovao si na mental image nje u busu bez klime kad si došao kući.
kuruz Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 nismo probali u životu nisam pojeo sendvič ili nešto što liči na sendvič bez mesa
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 tu imas veci procenat mesa nego u prosecnoj pljeskavici sa kioska.
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Oduvek me je uzasno nerviralo to vase insistitiranje da se meso trpa u sva jela, pola zivaca sam na to pogubila. Jebalo vas meso.
Recommended Posts