moon_child Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 Sta kazete na albume Solders of Sunrise i Theater of Fate?Jesu li bili mozda izdali jos neki album?Kakvo vam se cine ta dva albuma u odnose na kasnije Angrine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 Theater of Fate je maestralno delo, ne znam kako nije dosao do vece popularnosti. Ta dva albuma su sa Matosom, postoje jos dva sa drugim pevacem. Naravno Angra je savrsenstvo, ali Viper je bio veliko iskustvo za Matosa, koje je izmedju ova dva albuma pohadjao teoriju muzike, na nekoj muzickoj akademiji. Cry from the Edge je moja omiljena pesma, mada mi se puno svidjaju uvod i Matosova varijacija na Mesecevu Sonatu. Kao sto sam jos ranije napomenuo, gde Andre Matos umesa prste, to ne moze lose da ispadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 Theater of Fate je maestralno delo, ne znam kako nije dosao do vece popularnosti. Ta dva albuma su sa Matosom, postoje jos dva sa drugim pevacem. Naravno Angra je savrsenstvo, ali Viper je bio veliko iskustvo za Matosa, koje je izmedju ova dva albuma pohadjao teoriju muzike, na nekoj muzickoj akademiji. Cry from the Edge je moja omiljena pesma, mada mi se puno svidjaju uvod i Matosova varijacija na Mesecevu Sonatu.Kao sto sam jos ranije napomenuo, gde Andre Matos umesa prste, to ne moze lose da ispadne. a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 Lazo, jel hoces da ti posaljem ovaj drugi Viper i The Holy Box - Acoustic..and more od Angre? Ne znam koliko volis mp3, ja sve sto imam uglavnom su mp3 albumi. Mogu da ti bachim katalog na mail ako si zaintersovan da vidis sta sve imam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 to cu sve da ti uzmem preko leta....ne sekiraj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 21, 2002 Report Share Posted December 21, 2002 jer Holy Box live acoustic at FNAC?? to imam. imam ja svasta za tebe.....Holy Land demos..... Fireworks tour live.... svasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted December 22, 2002 Report Share Posted December 22, 2002 Holy box, koliko sam ja provalio, cine Holy Land, Acoustic... and more i posteri, trzalice and stuff. Acoustic and more ima neke akusticne stvari, neke edite, neke pesme sa Angels Cry ali 94-te. Uglavnom, cini mi se da je oficijalno izdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 22, 2002 Report Share Posted December 22, 2002 jebem ti zivot... kolko Angra ima EP-jeva, mini albuma, maksi singlova, box setova a samo 3 albuma... ipak, ne mogu se odupreti zelji da ih sve imam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Ta dva albuma su sa Matosom, postoje jos dva sa drugim pevacem. 1987 - Soldiers Of Sunrise 1989 - Theatre Of Fate 1992 - Evolution 1993 - Maniacs In Japan 1994 - Coma Rage (HC/Metal) - ko je rekao St. Anger ??? Posle Matosa peva basista Pit Passarell, koji je inace bio i osnivac grupe, glavni autor i sl. (jedina pesma koju je samo Matos potpisao bila je Moonlight) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Cuo sam prva dva albuma. Mnogo mi se svidja!!! Da li su kasniji radovi vredni nabavljanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Cuo sam prva dva albuma. Mnogo mi se svidja!!! Da li su kasniji radovi vredni nabavljanja? Koji kasniji radovi ako mislis na Angru svakako treba inece samo ta dva albuma imaju koliko ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 e' date='13. 9. 2003, 11:41'] 1992 - Evolution 1993 - Maniacs In Japan 1994 - Coma Rage (HC/Metal) - ko je rekao St. Anger ??? Ov kasniji albumi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 cuo sam da su sranje....kao neki hc/punk power fazon. Ako lik peva isto kao sto izgleda...sigurno je odvratno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ov kasniji albumi... Nisam cuo i nemam nameru da ih cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ja bih voleo da ih cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Pa i nisu nesto narocito. Onako, moze da prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ja bih voleo da ih cujem Jebem se u radoznalost Evolution je i slushljiv power..i prolazi kao prosechan album..ali majko moja ovaj Coma Rage je Frankenshtajnovo kopile!!! Punk..power...heavy..thrash..a u stvair nishta od toga..jedan od najgorih albuma koji sam chuo..ever! E sad..sa druge strane chuo sam i demo iz 2005e i mogu vam reci da ako ce da izdaju album uskoro..ima nade, i ovaj materijal zvuci sasvim dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Nabavio sam DVD. Sadrzi dokumentarac, snimak uzivo iz Japana 1993 (Maniacs in Japan, ali ne ceo, 8 pesama), spotove i extras. SAVRSENSTVO!!!!!!!!! Edited April 2, 2007 by commissar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Izdadose i novi album "All my Life". Dobro zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 peva matos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ja sam pustio ovaj novi i ugasio vrlo brzo jer mi je zvucao kao jako losa verzija Angre. Pevac je Ricardo Bocci i samo imitira matosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Meni je album OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Pa kada sam se ipak nakanio da preslusam ceo album, utisak mi se popravio. Album jeste ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Uhh, ovaj novi Viper je (barem meni) jedno od prijatnijih iznenadjenja godine. Volem prva dva albuma, radove iz '90tih ne grlim uopste sa druge strane, a od ovoga i nisam mlogo ni ochekivao as well. Al' ako su hteli da zvuche skoro ka' na "Theatre Of Fate", pa, jebeno su uspeli. To je taj duh i taj songwriting, sas josh poboljshanim zvukom. I naravno nema master Matosa, ali i ovaj lik ima sasvim solidan glas. Malko me podseca chak i na Zaka (CIIC, ex-Savatage) u "Not That Easy" npr., a i inace mi ta pesma kanda Savatadzasta, do jaja je anivej : ) Stand-out songs: Come On2x, Not That Easy, Cross The Line, Dreamer, Rising Sun 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 odlican je novi album. Peva Matos na Love is All i briljira, to je i najbolja stvar na albumu, ali ne samo zbog njegovog glasa, i inace je neverovatna stvar. ali, i ostatak albuma je super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts