Jump to content

Олимпијске игре - Лондон 2012

Recommended Posts

Editujem ti post zato što smaraš više n a svim temama sa time. Malo ozbiljnosti nije na odmet.

Za mene je Kosovo , suverenitet i teritorijalni integritet zemlje veoma ozbiljna tema .

Ako dozvoljavas da se pise o tome ko peva himnu a ko ne razlozi itd , onda ne vidim razlog da ne prokomentarisemo i priznavanje nezavisnog Kosova od strane Cavija i Fergusona . Imas duple standarde , kad ja vredjam banujes , ostale ne , kad ostali pisu o politici na sportu moze ...

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Downvote 2

Za mene je Kosovo , suverenitet i teritorijalni integritet zemlje veoma ozbiljna tema .

Ako dozvoljavas da se pise o tome ko peva himnu a ko ne razlozi itd , onda ne vidim razlog da ne prokomentarisemo i priznavanje nezavisnog Kosova od strane Cavija i Fergusona . Imas duple standarde , kad ja vredjam banujes , ostale ne , kad ostali pisu o politici na sportu moze ...

O Kosovu možeš pisati na drugoj temi. Himna je vezana za naše sportiste, a ne za Ćavija i Fergusona.

O Kosovu možeš pisati na drugoj temi. Himna je vezana za naše sportiste, a ne za Ćavija i Fergusona.

Ne vidim sta je liverpulski prajd vezan za Olimpijadu i Srbiju . A priznavanje Kosova od strane stranih sportskih radnika je i te kako vezano za Srbiju a donekle i za Olimpijadu , jer jedan od potpisnika nezavinosti nosi titulu zemlje koja je organizator Olimpijade .

Paralela je paralelna , a o istoj ti mogu drzati casove kao i u kosarci izmedju ostalog .

• Upvote 4
  • Downvote 2

Ne vidim sta je liverpulski prajd vezan za Olimpijadu i Srbiju . A priznavanje Kosova od strane stranih sportskih radnika je i te kako vezano za Srbiju a donekle i za Olimpijadu , jer jedan od potpisnika nezavinosti nosi titulu zemlje koja je organizator Olimpijade .

Paralela je paralelna , a o istoj ti mogu drzati casove kao i u kosarci izmedju ostalog .

Kakav liverpulski prajd, o čemu ti pričaš? Ako ti i Koki imate neke lične probleme, rešavajte ih preko PP.

Časove košarke možeš da držiš fudbalskim fanovima, mene možeš da povučeš za kurac i zato svaki put dobijaš ban, prozivaš bez da te iko išta pitao, a tako će biti i svaki sledeći put jer ti ovo nije sve i svašta, već sport.

Ovo je najbolji mogući scenario. Prepali su ih, sada su shvatili da nema potcenjivanja, da se mora maksimalno krenuti od početka. U polufinalu ili sa Mađarima ili sa Italijanima; drugi par Crna Gora - Hrvatska/SAD.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...