Bata Trokrilni Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Ko još nastupa osim vaterpolista, a da ima šanse za medalju? Da li je Jasna Šekarić već nastupala, ili sam ja nešto propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Zavrsila Jasna odavno. Ostalo nam par atleticara, tri posade u kanuu, svi taekvondisti i vaterpolisti. Svi ostali zavrsili takmicenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 AJMO CRNA GORO!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Шпановић у финалу, сутра у 21:00 скаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 (edited) Editujem ti post zato što smaraš više n a svim temama sa time. Malo ozbiljnosti nije na odmet. Za mene je Kosovo , suverenitet i teritorijalni integritet zemlje veoma ozbiljna tema . Ako dozvoljavas da se pise o tome ko peva himnu a ko ne razlozi itd , onda ne vidim razlog da ne prokomentarisemo i priznavanje nezavisnog Kosova od strane Cavija i Fergusona . Imas duple standarde , kad ja vredjam banujes , ostale ne , kad ostali pisu o politici na sportu moze ... Edited August 7, 2012 by Hail Metal 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 ИТФ, Црна Гора сабија. Кад има пренос? Једна је Бојана Поповић. Слобода за слободну Хејлову мисао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Stvarno je uspjeh, jbt. Polufinale Sjutra u 21:30h protiv Španije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Za mene je Kosovo , suverenitet i teritorijalni integritet zemlje veoma ozbiljna tema . Ako dozvoljavas da se pise o tome ko peva himnu a ko ne razlozi itd , onda ne vidim razlog da ne prokomentarisemo i priznavanje nezavisnog Kosova od strane Cavija i Fergusona . Imas duple standarde , kad ja vredjam banujes , ostale ne , kad ostali pisu o politici na sportu moze ... O Kosovu možeš pisati na drugoj temi. Himna je vezana za naše sportiste, a ne za Ćavija i Fergusona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Човек прави паралелу. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Paralela je pogrešna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Po nekima je ispravna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Будимо толерантни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Uvazimo svacije misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 O Kosovu možeš pisati na drugoj temi. Himna je vezana za naše sportiste, a ne za Ćavija i Fergusona. Ne vidim sta je liverpulski prajd vezan za Olimpijadu i Srbiju . A priznavanje Kosova od strane stranih sportskih radnika je i te kako vezano za Srbiju a donekle i za Olimpijadu , jer jedan od potpisnika nezavinosti nosi titulu zemlje koja je organizator Olimpijade . Paralela je paralelna , a o istoj ti mogu drzati casove kao i u kosarci izmedju ostalog . 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Доктор спорта је још једном демонстрирао своју моћ убеђивања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Šta se dešava sa ovim vaterpolistima? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Ode nam i vaterpolo u kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Zahvaljujući ovoj utakmici, mogu slobodno da proglasim bezvrednim sve što sam naučio o vaterpolu za 16 godina praćenja. Ovako nešto ni u najgorem snu nisam mogao da očekujem da se dešava, a upravo gledam to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Sad će Acu da napadaju što se dere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Ja ću ovu utakmicu da zaboravim, praviću se kao da je nisam ni gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 au jbt kako je maestralna poslednja četvrtina! velemajstorski odigrano, bez greške. nisu psihički pali, već se ispišali kengurima posred face. tako se to radi. bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Ne vidim sta je liverpulski prajd vezan za Olimpijadu i Srbiju . A priznavanje Kosova od strane stranih sportskih radnika je i te kako vezano za Srbiju a donekle i za Olimpijadu , jer jedan od potpisnika nezavinosti nosi titulu zemlje koja je organizator Olimpijade . Paralela je paralelna , a o istoj ti mogu drzati casove kao i u kosarci izmedju ostalog . Kakav liverpulski prajd, o čemu ti pričaš? Ako ti i Koki imate neke lične probleme, rešavajte ih preko PP. Časove košarke možeš da držiš fudbalskim fanovima, mene možeš da povučeš za kurac i zato svaki put dobijaš ban, prozivaš bez da te iko išta pitao, a tako će biti i svaki sledeći put jer ti ovo nije sve i svašta, već sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 dejan udovichic, lejdiz end dzentlmen. dejan udovichic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Зар је ико сумњао? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Ovo je najbolji mogući scenario. Prepali su ih, sada su shvatili da nema potcenjivanja, da se mora maksimalno krenuti od početka. U polufinalu ili sa Mađarima ili sa Italijanima; drugi par Crna Gora - Hrvatska/SAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts