Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bio sam talican, upalih TV na 8:5, ostalo je istorija...nego na koju foru nam dadose 8 golova? Za vreme dok sam ja gledao, Australijanci su imali do 2 dobra napada, ostalo smejurija, nisu mogli da do dodju do gola

Posted

Dobro su plivali. Kasnije se videlo da ne mogu da prate nas tempo. Ne moze niko, mozda Italijani jedino plivaju u rangu sa nama.

Posted

Vise bih voleo da Italijani prodju, Madjari su, Madjari. :D

Мађари су курац. Није то ни близу оне Мађарске од пре колико година. Без проблема смо их тукли у групи.

А Аустралијанце је доста кењало. У првом полувремену им је све улазило. Али прц, не може целу текму тамо.

Posted

Novinar Yahoo! Sportsa:

I asked Nicolas Batum why he hit Juan-Carlos Navarro in the groin. "I wanted to give him a good reason to flop," Batum said.

Posted

Novinar Yahoo! Sportsa:

I asked Nicolas Batum why he hit Juan-Carlos Navarro in the groin. "I wanted to give him a good reason to flop," Batum said.

Da je ovo napisao na yumu, dao bih mu plus sa ovog i sa svih fejk naloga.

Posted

Kakav liverpulski prajd, o čemu ti pričaš? Ako ti i Koki imate neke lične probleme, rešavajte ih preko PP.

Časove košarke možeš da držiš fudbalskim fanovima, mene možeš da povučeš za kurac i zato svaki put dobijaš ban, prozivaš bez da te iko išta pitao, a tako će biti i svaki sledeći put jer ti ovo nije sve i svašta, već sport.

Ocigledno ne pratis temu , vec iz cistog kompleksa citas samo moje postove i u njima vidis samo crno . Kao da slusas My dying bride , sto i nije nemoguce posto je to gubitnicka muzika , recimo da je slusaju oni kojima je najvece dostignuce u zivotu da daju ban , i to nepravedan .

Tebe niko ne proziva , prozivao sam iskljucivo one koji su priznali nezavisnost Kosova , kojih na svu srecu nema na forumu , ne vidim u tome problem .

Mislim da postoje materijalni dokazi da sam izdominirao sa kosarkaskim znanjem za proslu sezonu , kad sam mimo svih ocekivaja predvideo Spanulisovu renesansu .

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

:haha:

Видим да ова наша има још једну шансу, преко репасажа. Али то само ако ова Британка што је добила прође у финале.

Ватерполисти добили Италијане у полуфиналу. Биће јебено много.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...