metal guru Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 lopta je "liznula" stativu.. haha Aca majstor jbt treba da imam kosmare od jebene Australije, sva sreca pa vaterpolisti nisu kao fudbaleri 1
Imrahil Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Svaka čast Australijancima, a svaka čast i nama na povratku.
MegaDave90 Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Vise bih voleo da Italijani prodju, Madjari su, Madjari.
KazimKazim Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Bio sam talican, upalih TV na 8:5, ostalo je istorija...nego na koju foru nam dadose 8 golova? Za vreme dok sam ja gledao, Australijanci su imali do 2 dobra napada, ostalo smejurija, nisu mogli da do dodju do gola
Sreta Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Dobro su plivali. Kasnije se videlo da ne mogu da prate nas tempo. Ne moze niko, mozda Italijani jedino plivaju u rangu sa nama.
LoveHateLove Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Pa da, napalili se Australijanci na pocetku posle ostali bez daha. Mada i nasi su se zajebavali previse.
Јарослав Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Vise bih voleo da Italijani prodju, Madjari su, Madjari. Мађари су курац. Није то ни близу оне Мађарске од пре колико година. Без проблема смо их тукли у групи. А Аустралијанце је доста кењало. У првом полувремену им је све улазило. Али прц, не може целу текму тамо.
phantasm Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Batum car, nek' je raspizdio onog smrada.
Baal Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 (edited) klik za gif Edited August 8, 2012 by trenje
KazimKazim Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Ne zna se ko je veca picketina klasicna
Baal Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Novinar Yahoo! Sportsa: I asked Nicolas Batum why he hit Juan-Carlos Navarro in the groin. "I wanted to give him a good reason to flop," Batum said.
Мајор Гашпар Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 А и Французи су шабани..нису могли да се саставе у последњој четвртини.
Baal Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Imaju drugorazrednog trenera. Mada, ni Skariolo nije bolji.
phantasm Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Novinar Yahoo! Sportsa: I asked Nicolas Batum why he hit Juan-Carlos Navarro in the groin. "I wanted to give him a good reason to flop," Batum said. Da je ovo napisao na yumu, dao bih mu plus sa ovog i sa svih fejk naloga.
SkullKrusheR Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 neka je spichio hrchka pizdurinu. i svaka chast za izjavu. voleo bih da vidim slichno i na grifinu sledece sezone.
tier_mfkr Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 http://www.danas.rs/danasrs/sport/london_2012/veliko_srce_zlatnog_madjara.1096.html?news_id=245508 Svaka cast majstore, kapa dole!
Sreta Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Koga boli uvo za Madjara i Norvezanina koji plivaju, realno. 8
tier_mfkr Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Norvezanina koji je plivAO, sad vise ne pliva, jerbo je umro.
Hail Metal Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Kakav liverpulski prajd, o čemu ti pričaš? Ako ti i Koki imate neke lične probleme, rešavajte ih preko PP. Časove košarke možeš da držiš fudbalskim fanovima, mene možeš da povučeš za kurac i zato svaki put dobijaš ban, prozivaš bez da te iko išta pitao, a tako će biti i svaki sledeći put jer ti ovo nije sve i svašta, već sport. Ocigledno ne pratis temu , vec iz cistog kompleksa citas samo moje postove i u njima vidis samo crno . Kao da slusas My dying bride , sto i nije nemoguce posto je to gubitnicka muzika , recimo da je slusaju oni kojima je najvece dostignuce u zivotu da daju ban , i to nepravedan . Tebe niko ne proziva , prozivao sam iskljucivo one koji su priznali nezavisnost Kosova , kojih na svu srecu nema na forumu , ne vidim u tome problem . Mislim da postoje materijalni dokazi da sam izdominirao sa kosarkaskim znanjem za proslu sezonu , kad sam mimo svih ocekivaja predvideo Spanulisovu renesansu . 3 2
Јарослав Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Каква јебена штета за Дудаша. Мислим да је без проблема могао међу првих шест, седам.
Bata Trokrilni Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Koliko protivnika tekvondisti treba da savladaju do medalje?
serblackbeard Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 (edited) Костур такмичења у Теквондоу http://en.wikipedia....–_Women's_57_kg http://en.wikipedia....en's_ 67_kg http://en.wikipedia....s_–_Men's_68_kg Edited August 9, 2012 by serblackbeard
Bata Trokrilni Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Ovaj Fejzić kaže da će izneti utiske tek nakon što osvoji zlato. Već na osnovu toga znam da ga neće osvojiti.
SkullKrusheR Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 a chim ti to kazesh, znachi da ce ga osvojiti. 1
Јарослав Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Видим да ова наша има још једну шансу, преко репасажа. Али то само ако ова Британка што је добила прође у финале. Ватерполисти добили Италијане у полуфиналу. Биће јебено много.
Recommended Posts