Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poraz od žabara im ne bih zamerio, ali od Hrvatske ili Crne Gore u finalu bih. To jednostavno ne sme da se desi, bolje da izgube od žabara ako nisu spremni da se nadmoćno ispišaju po komšijama u finalu.

Posted (edited)

I otkad su to Britanci tekvondo nacija!? Ovog naseg jadnika ocerupali u zadnjoj rundi. Naravno Britanac je morao u polufinale, jbg. Jebote zivot, tek kad pogledas u kakvim se sve sportovima uzimaju medalje vidis koliko smo jadni. Najbolje je kad ovi iz ministarstva za sport kazu da imamo 4 cetvrta mesta, imamo 4 kurca, pa sta onda, to znaci da nisi medju tri ili sam ja nesto pogresio, i ono srebro i bronza su mogli da budu cetvrto mesto ali nisu. U tome se razlikuju pobednici od luzera, ovi prvi uzimaju medalju a drugi kukaju.

Edited by LoveHateLove
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Haha koja završnica ženskog vaterpola za bronzu mađarska-australija,3sek do kraja,aust. vodi imaju loptu i izgube je,dobili gol u zadnjoj sekundi,produzeci

Posted (edited)

Au, In d fleshe, sto igraju ove tvoje zenske :o

Samo neka cepaju, jos njih cekam na tiketu :D

edit:

I padam tiket u zadnjem minutu :udri:

Edited by tier_mfkr
Posted

Danas baš nisu imali sreće. Što je najgore, očekujem da će i od Crnogoraca da izgube ovako demoralisani. Nisu nam suđene medalje na ovim OI, pa to ti je.

Posted

Која бре пичка материна, дају нам голове на одбитке, од пречке, од курца, од палца, а ми милион пута погађамо усрани оквир гола! Па марш у курац више! Још нас мртве судије осакатиле. Мртви жабари одвратни, не би ни Бурунди победили да их није срало, пичка им материна она распала!

Posted

Ма бежи бре, попиздео сам само тако. Још мртве судије, тројица њихових скачу на нашег играча, а они нама свирају потапање лопте! :udri:

Posted

To je uvek tako, navikao sam. Srecom, pa nisam gledao, bio sa ženom, i povremeno svracao do kafane da vidim rezultat. USTAŠE MOGU DA GA PUŠE!Steta sto će osvojiti zlato. Mamu im jebem.

Posted

italijane jeste sralo ali mlohavi mitrovic je promasio dva zicera oci u oci sa golmanom u 3/4 sto je dovelo do toga da ne uhvatimo kontakt, i zato smo izgubili...

Posted

Jere je momicna do jaja! Ali to se znalo i ranije.... Ziveo tebrex :pivopije:

Ne kukajmo kao srebrenicke babetine braco.... Ziveo Gaspar, Sreta i ostali.... Nasa deca ce osvajati medalje! Ja sam iz Beograda, ludak kakvog nema, ja sam Zvezdin Delija i jak sam kao stena!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...