Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tipsa do zlata! :rockdevil:

Brazil uzima u fudbalu, Francuska u rukomeru, SAD u kosarci, Poljaci u odbojci, mi u vaterpolu. Ne morate da gledate kolektivne sportove, bice kako sam napisao.

• Downvote 1
Posted

Vodili tri - nula, pa primili dva gola zbog olimpijskog duha, sto posto je to u pitanju :)

Inace, navijam za Japance sad, jerbo me je Meksiko mnogo razocarao...

Posted

Čitam komentare na B92, Hrvatima smeta što prisvajamo jugoslovenske medalje. Napisah komentar u fazonu - pa ko vam brani da ih i vi prisvojite. Zajedničke su, i vi i mi smo navijali za istu zemlju i radovali se medaljama, pa nije frka da ih se i vi podsetite. Ali, problem je u tome što Hrvati hoće da se distanciraju bilo kakvog sećanja na Jugoslaviju, a onda kukaju kad se mi ne distanciramo i govorimo o jugoslovenskim medaljama kao našim.

• Downvote 1
Posted

Јеботе, овај Мађарски голман ништа не може да одбрани. :haha: Мало опуштање у последњој четвртини, али без проблема овде. Е па, ред је да узмемо више то олимпијско злато.

Одлична утакмица. Нимало није лако дати Мађарима 14 голова. Сад и рукометаши да добију и биће до јаја. Овог Штербика треба тући. Мађарски Србин, а радује се кад примимо гол к'о да је дете добио, мајку ли му угарску јебем.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...