LoveHateLove Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Cestitke. Mozda strelci uzmu jos koju medalju, vaterpolisti i Djokovic mozda, i to je to.
Bata Trokrilni Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Svaka čast za malu, uz to što je medalju osvojila najbolja je riba tamo. Baš mi je legla ova medalja, jer sam sinoć bio jako utučen posle Čavićeve trke i Đovakovog lošeg izdanja. 1 1
tier_mfkr Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 A ko je to? Stvarno fino devojce Aha, nau aj get it
Defunctus Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Cestitke. Mozda strelci uzmu jos koju medalju, vaterpolisti i Djokovic mozda, i to je to. postoje i minimalne sanse da se uzme nesto u kajaku i tekvandou...
vudun Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 gasol hteo da bude kao kecman, ali moša... severna koreja već ima 5 medaljica.
Srlandand Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Svaka joj cast za srebro, jos jedna medalja, a realno pred OI ih niko nije ni spominjao. Litvanci se odlicno drze protiv Amera za sad. 1
Stolet Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Svaka čast! Nego, Litvanci igraju egal sa Amerikancima, 74-69
tier_mfkr Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Iskreno, ja sam mislio da ce samo Arunoviceva da uzme medalju. 1
Мајор Гашпар Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 + Чавић и Ђоковић. Онако реално... И ватерполисти мајстори...где то да се заборави.
Geralt of Rivia Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 steta za litvance, dobro su se drzali. kobe i lebron treba da se zapale zbog onih izjava da su bolji od originalnog drim tima.
tier_mfkr Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 to ce spanjolci da otresu, pazi kad sam reko
Geralt of Rivia Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 ma mogu i rusi bez frke. vidim dobili danas cigane, steta sto nisam gledao.
Grob Bez Dna Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 maestralni blat na klupi, jbg. odbrana rusa je za udzbenike.
vudun Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 nadam se da ce MNE da se doslepa do finala, pa da im ponovo spadaju kupace gacice. jebali ih sloba, tadija, arkan, djilas, saric, kapicici... i ostali beckovici. Normalno je da se u rapsaloj drzavi mediokiteti salju na olimpijadu, a da kosarkaska hipersila kao sto je Srbija i nema pretstavnika! Vujosevica bi trebalo poslati da igra na olimpijadi! Ostali u kucu velikog yuma, to je vasa realnost... gresis dusu, sreto! vujosevic je gospodin covek, persona. nije ti on od tipicne crnogorijanske fele. nikako. 1 1
Маузер Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Ne razumem koji kurac Starovic uopste igra. Usere sve zivo. A i onaj Janic jebo ga otac. I opet nemamo jebeni blok.
tier_mfkr Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Sva sreca pa i oni Rusi igraju prilicno ispod svog nivo, pa moze lako da se desi da ih klepimo...
Маузер Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Onaj mali Aksentijevic razbija. Koji kurac njega ne forsiraju. Nisu moglu cigani da ga zaustave uopste.
Grob Bez Dna Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 jbg, lose vraca golmanu atanasijevic.
Recommended Posts