doroti Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Pre nekoliko godina sam procitala roman Srpski psiho. Iskreno, proslo je puno vremena i gotovo da sam zaboravila na tu knjigu. Dok pre neki dan nisam naletala na novi roman jednog od autora (posto je Psiho bio koautorski). Kupila sam knjigu i procitala je u cugu. Bolja je od Psiha i to dosta. Malo sam se razocarala sto nema toliko metal citata kao u prethodnoj, ali opet ih ima. Prepoznala sam Slipknot i jos neke bendove. Talog ima dosta cvrscu strukturu i moze sse svrstati u neki triler, sta ti ja znam. Ugavnom je to prica o osveti, a glavna junakinja je devojka... e da, zanimljivo mi je i ot sto je roman pisan u prvom licu zenskog roda. Bila sam malo skepticna koiko to jedan muskarac moze da udje u nasu kozu, ali sasvim je ok. Kod Zeljka (autora) na blogu sam nasla trejler za roman i neke recenzije-intervjue, pa bacite pogled ako vas zanima. http://zeljko-obrenovic.blogspot.com/p/talog.html Jel citao jos neko?
Nardelorn Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 (edited) Ovu stvar cu da preskocim.. Izgleda mi kao tipicni razvodnjeni roman triler sa raspadom od likova i jos vecim raspadom od price.. Verujem da je laka za citanje, ali to joj je verovatno i jedini kvalitet. Edited July 10, 2012 by Nardelorn
doroti Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 OK, onda: "bend koji ima jaku ritam sekciju, distorzije i urlanje, a nije metal." ne znam, otkud ti ideja da je prica raspad?
Nardelorn Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Evo ako ti nesto znaci ovaj deo me najvise navodi na taj zakljucak "Ugavnom je to prica o osveti, a glavna junakinja je devojka"
doroti Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 hehe, znaci malo sovinizma, je li? :-) mislis da mi nismo sposobne da se svetimo ili sta? jesi gledao kill bill?
sale 3sm Larry Flynt Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Konacno.....opet zensko na forumu.jeeeeej
tier_mfkr Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 cao, ja sam Ivan... Imam nekoliko paninijevih albuma, volim diznijeve crtace... Slusam metal za pametne, djent, i one zagrade
sale 3sm Larry Flynt Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 ako mogu slike u bikiniju,leto je...ili ako si obelezavala jucerasnji dan...moze u toplesu.
Nardelorn Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Eto ti sovinizma na delu.. Ovo moje je mala maca Jesam gledao Kill Bill i bolje da nisam.. I ne sumnjam da su zene sposobne za osvetu, nego mi je samo tema krajnje bezveze i vec milion puta iskoriscena.
Havočka Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 a i citiranje metal bendova je za metalce, totalno nekul kako bre uvek prepoznaju slipknot, pa nikad bednijih tekstova
tier_mfkr Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Tu gud tu bi tru je sve sto imam da kazem povodom ove/ovoga, kakogod... @ontopic Ili zamislja da snjari tuki, ili da je Boki Milosevic...
doroti Posted July 11, 2012 Author Report Posted July 11, 2012 OK, nadam se da ste zavrsili. da mozemo da se vratimo na temu... jeste istine... to da je osveta vec cesto koriscena i to, ali opet to ti je vecna tema, jbg. hahah, jeste smesna ova korica. ako se ne varam, ovo je dole neki slovacki, poljski? verovatno je prevod u pitanju.
Bata Trokrilni Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Ko je bre taj Željko Obrenović i otkad je postao toliko popularan da se ne skida sa naslovne strane yuma?
Јарослав Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Ова ми се не свиђа, није опуштена као остале форумске жене.
Nardelorn Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Ko je bre taj Željko Obrenović i otkad je postao toliko popularan da se ne skida sa naslovne strane yuma? Otkad je osoba zenskog pola napravila temu!!!
Recommended Posts