Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

znači šuter, a ja se ponadao da je reč o dostojnom nasledniku mekaleba. :frown: vidi se da je imao dobru statistiku na koledžu, bio vedeta zajedno sa bizlijem... dva divljaka, s tim što ovog drugog, izgleda, nije imao ko da prevaspita u majamiju i minesoti. videćemo kako će se čkode uklopiti, ne sumnjam u duletove lekovite disciplinske mere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kazu da je Milutinovic nezadovoljan i da se ne trudi na treninzima.

A sa Nikolicem smo produzili ugovor pre manje od mesec dana. Spominje se i da neka ruska banka ulazi sa nekom lovom kao sponzor pa da se ima za boljeg igraca, ali to je max neproverena informacija i deluje mi kao suvise lepa prica.

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesic je gono. Dalje, reprezentativna kosarka je pocela da umire sa izdizanjem raznoraznih Svinja do nerealnih visina. Smrt mafiji, zivela Zvezda! Za pocetak pokrasti 11 titula, pa cemo posle od nule... JEBI! KARAJ! Stize komsinica iz Francuske sutra, ima da je karam u ljubicu, buljicu, njiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Gotije sampon, mirise ko parfem!

  • Upvote 6
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je ok, ali sta sada ostaje od one famozne ekipe koju je pesic selektirao prosle godine? Filip Covic i Vuk. Jos ce najverovatnije Cvetkovic u Radnicki FMP.

 

Ta dvojica su me i prosle godine najvise nervirala a izgleda ce i ove, Vuk posebno.

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...