Мајор Гашпар Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 http://www.kosarka24.com/vesti/nlb-liga/vesti/11605-elton-braun-otiao-za-sad Изгледа да и овај бежи...а јео је говна како је у Звезди нашао породицу.
LoveHateLove Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 (edited) Nek ide i onaj treci, ionako nista nisu pokazali, mada ni ostali nisu nista bolji. Braun je imao jednu dobru utakmicu, ostali isto tako, otprilike. Ni jedan igrac nije pokazao stabilnu igru. Kakav jebeni drim tim. Edited October 21, 2012 by LoveHateLove
..charlie.. Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 http://www.mondo.rs/s263896/Sport/Kosarka/Braun_nije_pobegao_postaje_otac.html Ne moze se reci da Braun nije nista pokazao, pokazao je da odbranu ne zeli da igra. Pokazao je i da lako udje u problem sa licnim greskama i prepusti nas na milost i nemilost Rasku... Pokazao je da zna da igra kosarku, kada hoce.. A iz nekog razloga retko hoce.. Po meni bi pre amera otkaz trebalo da popiju Simonovic i Radivojevic... Ako oteramo njega ostajemo smo na jednom centru, a bilo je tesko naci centra i u junu/avgustu, a pogotovu sad...
..charlie.. Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Jbt, nemoj to da mi radis... Ja sam skroz zaboravio da on nema klub, a da je u odlicnoj kondiciji jer svakodnevno šeta verenicinu pudlicu... 1
kuruz Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 je li Sreto, a što te nema na svadbama? Šavija i Crvko se kuckaju špricerima, a ti drndaš tastaturu
Sreta Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Mene nema nigde, povukao sam se iz (javnog) zivota.
Baal Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 (edited) Samo da podsetim: Svaka sezona KK Crvena Zvezda se sastoji od 6 faza: Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa nekim klubom. Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Džordan, a svaki novi mladi igrač postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično ciljevi, a to su osvajanje svih trofeja i naravno osvajanje Evrolige sledece sezone. Ova faza traje sve do kraja oktobra, tj. do prvog derbija. Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića. Posle derbija uslede porazi od Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica se svaljuje na trenera. Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo u svetu. Šesta faza počinje s domaćm prvenstvom u maju. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu. Krajnji rezultat je čišćenje u finalu, što je kraj šeste faze a i cele sezone. Edited October 21, 2012 by trenje
Angelystor Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Zamerili monteniggeri nesto strasno.
Мајор Гашпар Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 http://tashsport-tv-live.blogspot.com.es/2012/01/tashsport-tv-channel-1.html Срање у Морачи.
Мајор Гашпар Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Добро полувреме. Могла је и јача разлика, али и ово је ок.
Angelystor Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Odlicni bili. Bas bitna pobeda, skinusmo mrak u gostima, i to jos u Moraci (jes' da im Vitkovac najbolji igrac, ali svejedno), i to jos posle onakve utakmice sa CSKA. Jos da palo 140 poena (pusi ga Djekicu), ali jebiga, ne moze i gazenje i pare. 1
Baal Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Kakva dominacija, nikad lakše nismo pobedili u Morači. Deca se lepo igrala. Gordone odlazi.
Мајор Гашпар Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Добар им је Ивановић. 18 год, а игра као да има 22-23. Биће од њега нешто. Амер плеј везе нема. Што се наших тиче, љубимац Бертанс деље. Вестерман све бољи. Милина га је гледати.
Grob Bez Dna Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Kakva dominacija, nikad lakše nismo pobedili u Morači. Deca se lepo igrala. Gordone odlazi. ovo. steta sto nas nije vodio dv i protiv cibone, al ajde, glupo da zavrsimo bez poraza.
BLAGOJE Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 stoka cikoticka.nije buducnost bas toliko losa da je vito najbolji jebemumater.dule zateze masinu,mislim da vise niko ne sumnja sta je napravio.
Мајор Гашпар Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Сутра код Тегелтије гост Величковић.
BLAGOJE Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 nek se vrati kod duleta sta se zajebava
Мајор Гашпар Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=23&nav_id=654115
Мајор Гашпар Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 http://www.sportske.net/vest/kosarka/donjeck-otpustio-vladu-jovanovica-100838.html Испоштовали га 2-3 месеца и то је то.
vudun Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 ja nikada nisam močao ''damama'' u usta, ali kada vidim šta sve gmiže po tzv. javnom servisu dođe mi da stvarno otkopčam šlic... zaskočim tu negde iza takovske... pa nek ide život. steram im ga majci, svakojake kurave imaju svoje emisije i medijski prostor... magazin oko, balkanskom ulicom, kao sav nenormalan svet, da-možda-ne-ne znam... samo prenosa partizana u evroligi nema, a svi znamo da su ti prenosi nekada bili svojevrstan praznik za oči. koji đavo sportklub, ne obezbeđuje mi više provajder tu prevaru od kanala, i sada stalno mora da se traga za linkovima. većeg smaranja od strimova nema, plus te dodatno snevesele oni autistični grčki komentatori. je l' još danijela vodi tv slagalicu? ona je tu, čini mi se, bila najpristojnija žena, ima nesretni slavoljub pravo. ubuduće neka vam tijanićeva mama pretplatu plaća. čokijeva novopečena snajka - takođe. elem, vrati se vlado kod duleta ponovo na obuku. gradivo očigledno mora da se utvrdi. 5 1
Angelystor Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Vrhunski krajevi obe cetvrtine. Jeb'o mater. I kada se planira ispisnica Toriju? Dominik doktor kosarke za njega, nadam se samo da ovog placamo duplo manje bar.
Мајор Гашпар Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Одавно се овако нисам најебао мајке играчима. Прескочили су нас кад су скокови у питању. Матер му јебем, Ритас никад слабији. Што рече онај несретни коментатор, намештају нам да победимо, али не вреди.
Recommended Posts