Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nek ide i onaj treci, ionako nista nisu pokazali, mada ni ostali nisu nista bolji. Braun je imao jednu dobru utakmicu, ostali isto tako, otprilike. Ni jedan igrac nije pokazao stabilnu igru. Kakav jebeni drim tim.

Edited by LoveHateLove
Posted

http://www.mondo.rs/s263896/Sport/Kosarka/Braun_nije_pobegao_postaje_otac.html

Ne moze se reci da Braun nije nista pokazao, pokazao je da odbranu ne zeli da igra. Pokazao je i da lako udje u problem sa licnim greskama i prepusti nas na milost i nemilost Rasku... Pokazao je da zna da igra kosarku, kada hoce.. A iz nekog razloga retko hoce.. Po meni bi pre amera otkaz trebalo da popiju Simonovic i Radivojevic...

Ako oteramo njega ostajemo smo na jednom centru, a bilo je tesko naci centra i u junu/avgustu, a pogotovu sad...

Posted (edited)

Samo da podsetim:

Svaka sezona KK Crvena Zvezda se sastoji od 6 faza:

Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa nekim klubom.

Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Džordan, a svaki novi mladi igrač postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično ciljevi, a to su osvajanje svih trofeja i naravno osvajanje Evrolige sledece sezone. Ova faza traje sve do kraja oktobra, tj. do prvog derbija.

Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića. Posle derbija uslede porazi od Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica se svaljuje na trenera.

Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo u svetu.

Šesta faza počinje s domaćm prvenstvom u maju. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu. Krajnji rezultat je čišćenje u finalu, što je kraj šeste faze a i cele sezone.

Edited by trenje
Posted

Odlicni bili. Bas bitna pobeda, skinusmo mrak u gostima, i to jos u Moraci (jes' da im Vitkovac najbolji igrac, ali svejedno), i to jos posle onakve utakmice sa CSKA.

Jos da palo 140 poena (pusi ga Djekicu), ali jebiga, ne moze i gazenje i pare.

• Upvote 1
Posted

Добар им је Ивановић. 18 год, а игра као да има 22-23.

Биће од њега нешто.

Амер плеј везе нема.

Што се наших тиче, љубимац Бертанс деље.

Вестерман све бољи. Милина га је гледати.

Posted

Kakva dominacija, nikad lakše nismo pobedili u Morači. Deca se lepo igrala.

Gordone odlazi.

ovo.

steta sto nas nije vodio dv i protiv cibone, al ajde, glupo da zavrsimo bez poraza.

Posted

stoka cikoticka.nije buducnost bas toliko losa da je vito najbolji jebemumater.dule zateze masinu,mislim da vise niko ne sumnja sta je napravio.

Posted

ja nikada nisam močao ''damama'' u usta, ali kada vidim šta sve gmiže po tzv. javnom servisu dođe mi da stvarno otkopčam šlic... zaskočim tu negde iza takovske... pa nek ide život.

steram im ga majci, svakojake kurave imaju svoje emisije i medijski prostor... magazin oko, balkanskom ulicom, kao sav nenormalan svet, da-možda-ne-ne znam... samo prenosa partizana u evroligi nema, a svi znamo da su ti prenosi nekada bili svojevrstan praznik za oči. koji đavo sportklub, ne obezbeđuje mi više provajder tu prevaru od kanala, i sada stalno mora da se traga za linkovima. većeg smaranja od strimova nema, plus te dodatno snevesele oni autistični grčki komentatori.

je l' još danijela vodi tv slagalicu? ona je tu, čini mi se, bila najpristojnija žena, ima nesretni slavoljub pravo. ubuduće neka vam tijanićeva mama pretplatu plaća. čokijeva novopečena snajka - takođe.

elem, vrati se vlado kod duleta ponovo na obuku. gradivo očigledno mora da se utvrdi.

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

Vrhunski krajevi obe cetvrtine. Jeb'o mater.

I kada se planira ispisnica Toriju? Dominik doktor kosarke za njega, nadam se samo da ovog placamo duplo manje bar.

Posted

Одавно се овако нисам најебао мајке играчима.

Прескочили су нас кад су скокови у питању.

Матер му јебем, Ритас никад слабији. Што рече онај несретни коментатор, намештају нам да победимо, али не вреди.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...