Hail Metal Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 modern talking je extra a i mejdeni su medeni ! и мене Мејдени успављују epohalno!
Grob Bez Dna Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 velikani. vlada zlatorog i dule solnok.
Schneider Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Dule, filozofe u pokusaju, aj sto gubis od ovakvog tima, al sto unisti Andjusica, sta ti je decko skrivio?
Grob Bez Dna Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 (edited) nije miskov igrac. ma ko nas bre jebe kad nam je mnogo bilo da doplatimo 50k (ako i tolko) za brauna i pulena. sad uzivamo u gagicu, musliju i francuskom vonabi talentu. Edited December 16, 2012 by Grob Bez Dna
..charlie.. Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Mislim da ste za pocetak morali bar da ostavite Raska, ako nije bilo para. Ali tesko da nije moglo da se skupi 50k za Brauna i Pulena, a da ce se skupiti 300k za Duleta... Ako Zvezda ne udje u EL, nece se nista strasno desiti, ali ako Partizan ne udje u EL moze da dodje do velikih problema.
Мајор Гашпар Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Рашко је маестро за неке тамо Гагиће и Муслије. Има ли истине око доласка Дашића?
..charlie.. Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Sledecih 6 kola ce biti jako zanimljivi. Наредних 6 кола: Ц.Звезда: д: Сплит д: Задар г: Олимпија д: Цедевита г: Игокеа д: МЗТ јсдп: г: Задар г: Крка д: Цибона г: Широки д: Будућност г: Раднички Игокеа: д: Широки г: Будућност д: Раднички г: Сплит д. Ц.Звезда г. Олимпија
Мајор Гашпар Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Зајебан распоред за Партизан. Ако ово изгурају са 2 пораза биће добро.
Grob Bez Dna Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 za nas je svaki raspored zajeban raspored.
Hail Metal Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Jest zajeban raspored , Ali opet sve je na nama , realan je poraz samo od Radnickog , sve ostalo je neuspeh , bice zajebano u Zadru naravno ... sto kaze Efenberg dva poraza bih odmah potpisao . Ovo je stvarno sramotan poraz , nisam gledao ali ovakvi porazi mogu da nas kostaju Evrolige . Izvukao se Partizan i iz vecih govana , mada jos uvek je drugi nista strasno , ali jebote Solnok to treba da se trpa sa 30 razlike bez znoja . 1
Grob Bez Dna Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 http://www.mvp.rs/video/item/1695-dominik-dzejms-zaprosio-devojku-na-terenu
Мајор Гашпар Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Јбг, изгубили смо доминацију кад су центри у питању (што је био наш заштитни знак). Гурамо по Дулетовом налогу лопту и даље под кош, али џаба кад су ту букве, а не играчи. Мајстори бар 2 личне направе на 6-7 м од коша кад су противнички центри ван сваке комбинације. Гледам Гагића како леђима гура центра, а онда проналази неког старца у 6. реду у покушају да упосли Вестермана. Или Муслија који хоће да дели асистенције као Дивац, а види се да су му покрети и пас као да је поцепао камион дрва. Увек ме непријатно изненаде и толико попиздим да ми дође све да побацам око себе. Милутинов је мајстор својих година, али још ту има да се ради. Кад се сетим припрема где сам у звезде ковао Гагића и говорио при свакој кошаркашкој рапсрави:"Партизан је довео опаког центра, има да покида, већ разваљује на припремама"- Јебем те животе. Једини који је данас ваљао. http://www.youtube.com/watch?v=K64B4J6-5g4
Grob Bez Dna Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 najgore od sve sto ga je struja dizao u nebesa (ortak i on kumovi), kako ce da razvali, da bude otkrovljenje i sl.
Мајор Гашпар Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Оно кад погледаш он уопште није био лош у Хемофарму. Овде као да се труди да после сваког потеза буде још већи дебил.
DeadlyPollution Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N-BLvi4JcSE&feature=youtu.be
El Karnisero Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Тог Гагића сам и ја хвалио,и надао се да ће доћи у Звезду. Можда је само у лошој форми. Мусли са друге стране никад неће да постане играч јер човек нема мозак и неталентован је. Милутинов мајстор,само да се доради физички,за 2 године убица. Нама је јебен распоред до јаја Олимпија,па Цедевита и Игокеа,ово остало је боза. Најгоре је што смемо себи да дозволимо само 1 пораз ту.партизан има Широки у гостима,па Будућност и Раднички,то ће бити јебено. А та пилићарска Игокеа би могла да крене да губи већ једном. Почели су да ми иду на курац,који ће они мој у Евролиги. Дозет у Евролиги,то би био скандал над скандалима. Ракоч против Радничког показао да је тата,интервјуом показао да је Бог. Варда победио са брковима,ако неко нађе неку слику нек окачи. Оплакао сам.
Hail Metal Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Bas naprotiv Zvezda ima veoma povoljan raspored , vecinu utakmica igra kuci , dok ce Partizan zaredjati sa gostovanjima , sve u svemu tek je pola sezone , mislim da ce gotovo sigurno i Partizan i Zvezda na F4 , slazem se u vezi Igokee, morace vec da pocnu da gube
kuruz Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Како беше иде за ЕЛ? Првопласирани у лигашком делу и освајач, а ако то буде иста екипа, онда другопласирана екипа из лигашког дела? Сад је време да се уозбиље, неће ваљда нека Игокеа и ФМП да их јебу.
Sreta Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Сад је време да се уозбиље, неће ваљда нека Игокеа и ФМП OPET да их јебу. 1
Hail Metal Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Uh sreto vidi se da si Delija , mesas cirilicu i latinicu ... ali dobro Zvezda Srbija jebes Vuka Karadzica
Sreta Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Mrzelo me zbog Kukija da menjam podesavanja na kompu. Nije realno.
El Karnisero Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Bas naprotiv Zvezda ima veoma povoljan raspored , vecinu utakmica igra kuci , dok ce Partizan zaredjati sa gostovanjima , sve u svemu tek je pola sezone , mislim da ce gotovo sigurno i Partizan i Zvezda na F4 , slazem se u vezi Igokee, morace vec da pocnu da gube Истина,много нам је лакши распоред у другом делу сезоне,али тај период где иду Олимпија,па Цедевита кући у УИгокеа у гостима је зајебан. Ако би ту имали 3 победе убеђен сам да се ЕЛ не би доводила у питање. Ја колико знам,у ЕЛ иде првак директ а први и други иду у квалификације,а ако се поклопе првак и први у регуларном делу сезоне онда иде трећи у квалификације,тако нешто.
Recommended Posts