Мајор Гашпар Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Нека буде Игокеа прва у лигашком делу. Додик ће да одустане, па че Партизан уместо њих. Сабирање за први разред основне школе.
Schneider Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Ne verujem da ce bas Dodik da odustane, ipak je puno ulozio u klub da mu se ne bi vratilo, on oce EL, i to je to. Ja se nadam da ce nekako i Zvezda, i Partizan i Radnicki u F4. Znam da je preambiociozno ali mi se cini sad il nikad.
Grob Bez Dna Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 (edited) Vujošević is suspended17. December 2012, 13:40 Partizan's coach Duško Vujošević is suspended due to events following the game between Szolnoki Olaj and Partizan m:ts. His suspension was based on the official report made after the game, where it was stated his unsportsmanslike behavior. The final decision regarding his fine will be made seven days after all the reports will be gathered. According to the current suspension Vujošević will have to skip at least two next games, the one against Zadar in the 14th round and against Krka in the 15th round. Edited December 17, 2012 by Grob Bez Dna
..charlie.. Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Au... Ta suspenzija nikako nije dobra za Partizan... Mislim da mu pomocnici nisu na nivou koji je potreban da bi izgurali te dve utakmice...
Grob Bez Dna Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Au... Ta suspenzija nikako nije dobra za Partizan... Mislim da mu pomocnici nisu na nivou koji je potreban da bi izgurali te dve utakmice... gasic je dobar trener. posle svega, mozda i nije lose sto ce on voditi sledecih par utakmica.
..charlie.. Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Sta znam, mozda gresim... Gledao sam utakmicu protiv Cibone u Zagrebu i ubedjen sam da Partizan to ne bi izgubio da je na klupi bio Dule, jer je Cibona bila skroz van forme. Ne znam sto je Dule kaznjen, nisam video da je radio nista sto inace ne radi, mada stream je bio uzasan i strasno je seckao pa sam mozda nesto i propustio. Meni je kao navijacu Zvezde pomalo smetao mini-konflikt Covica sa sudijom, jer mislim da je posao trenera da vrsi pritisak na sudije ukoliko misli da ostecuju njegov tim.
Јарослав Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Кажу да је прво претио судији, а онда га и физички напао, па је аутоматски добио суспензију.
..charlie.. Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 (edited) Jadranska liga suspendovala Vujoševića jer je fizički napao sudiju Jovovića! Čelnici Jadranske lige odlučili su da do daljnjeg suspenduju trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića zbog incidenta posle poraza na gostovanju Solnoku sa 70:68 u 13. kolu regionalnog takmičenja. "Vujošević je suspendovan na osnovu zvaničnog izveštaja sastavljenog posle utakmice, a u kome se navodi njegovo nesportko ponašanje", piše u saopštenju ABA lige, ali se u njemu ne pojašanjava šta je to trener Partizana uradio, niti ko ga je prijavio. Međutim, prvi čovek regionalnog košarkaškog nadmetanja Josip Bilić je u izjavi za Blicsport pojasnio šta se desilo: "Duško Vujošević je prvo pretio, a zatim fizički napao sudiju Jovovića posle utakmice, zbog čega mu je odmah izrečena automatska suspenzija", rekao je, između ostalog, Bilić, o čemu možete opširnije čitati u štampanom izdanju "Blica" za utorak, 18. decembar. Prema pravilima ABA lige, ova suspenzija znači da Partizan neće moći da računa na svog šefa stručnog štaba najmanje u dve naredne utakmice, protiv Zadra i Krke. Konačna odluka o Vujoševićevoj suspenziji biće doneta u narednih sedam dana, kada se budu prikupile neophodne izjave svih aktera incidenta. Nasao sam sto su ga kaznili... EDIT: ulete jaroslav Edited December 17, 2012 by ..charlie..
vudun Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 trebao je da trkne do auta i uzme pištolj kao onaj brisker. 2
Hail Metal Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 Sve gore od goreg , valja sad zbiti redove , bolje da se ovo desava na polusezoni , jos Partizan odlucuje o svojoj sudbini , a da Vujosevic preteruje jel vala .
vudun Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/John_Brisker 1 1
..charlie.. Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 jos Partizan odlucuje o svojoj sudbini Pa svi jos uvek odlucuju o svojoj sudbini. Razlika izmedju drugog i sedmog je dve pobede, a drugi gostuje Zvezdi i Cedeviti, Zadru, Radnickom...
Јарослав Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 http://en.wikipedia....ki/John_Brisker Црнац!
Hail Metal Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 http://www.smedia.rs/sport/vest/69816/dru-gordon-rasizam-aba-liga-kk-solnok-kosarkaski-video-kk-partizan-Poslusajte-Majmunski-krici-kosarkasu-Partizana-u-Madjarskoj-VIDEO.html Horde Horti Miklosa , stvarno su ti crnci pekmezi , pa sta ako su malo skandirali , i ako igra za Partizan on je ipak samo crnac . 1 1
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 гледао сам мало Олимпија - Будућност, играли су три продужетка
Ozziris Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Jel ides Kure? http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/225201/Panika-u-Zadru-Navijaci-Partizana-najavili-dolazak
LoveHateLove Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Treba imati muda pa otici tamo, ali cisto sumnjam da ce to da se desi.
Grob Bez Dna Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 (edited) izgleda da je blizu dolaska u partizan. nemoguce da smo na ovo spali... Edited December 18, 2012 by Grob Bez Dna
..charlie.. Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Dobismo Split 27 razlike. Sreca pa Vujicic nije dosao, jer bi bilo neuporedivo teze protiv Splita sa njim u ekipi...
LoveHateLove Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Ove smo mogli da dobijemo 40 razlike i to sa pola gasa da se nisu zajebavali...mada i u padu smo forme, vidi se, Ameri su skroz pali...
El Karnisero Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Играли без Вујчића и Вукушића,са неком децом. Неозбиљна утакмица јако.
El Karnisero Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Нашао сам! Мистер универзума 2012! 14
Grob Bez Dna Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 http://www.bballheadlines.com/euroleague-top-10-bloopers-of-the-regular-season-video/ gordon pobednik, mada je meni folker najbolji.
Recommended Posts