Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da ce bas Dodik da odustane, ipak je puno ulozio u klub da mu se ne bi vratilo, on oce EL, i to je to.

Ja se nadam da ce nekako i Zvezda, i Partizan i Radnicki u F4.

Znam da je preambiociozno ali mi se cini sad il nikad.

Posted (edited)
Vujošević is suspended

17. December 2012, 13:40

Partizan's coach Duško Vujošević is suspended due to events following the game between Szolnoki Olaj and Partizan m:ts.

His suspension was based on the official report made after the game, where it was stated his unsportsmanslike behavior. The final decision regarding his fine will be made seven days after all the reports will be gathered.

According to the current suspension Vujošević will have to skip at least two next games, the one against Zadar in the 14th round and against Krka in the 15th round.

:facepalm:

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Au... Ta suspenzija nikako nije dobra za Partizan... Mislim da mu pomocnici nisu na nivou koji je potreban da bi izgurali te dve utakmice...

gasic je dobar trener.

posle svega, mozda i nije lose sto ce on voditi sledecih par utakmica.

Posted

Sta znam, mozda gresim... Gledao sam utakmicu protiv Cibone u Zagrebu i ubedjen sam da Partizan to ne bi izgubio da je na klupi bio Dule, jer je Cibona bila skroz van forme. Ne znam sto je Dule kaznjen, nisam video da je radio nista sto inace ne radi, mada stream je bio uzasan i strasno je seckao pa sam mozda nesto i propustio. Meni je kao navijacu Zvezde pomalo smetao mini-konflikt Covica sa sudijom, jer mislim da je posao trenera da vrsi pritisak na sudije ukoliko misli da ostecuju njegov tim.

Posted (edited)

Jadranska liga suspendovala Vujoševića jer je fizički napao sudiju Jovovića!

Čelnici Jadranske lige odlučili su da do daljnjeg suspenduju trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića zbog incidenta posle poraza na gostovanju Solnoku sa 70:68 u 13. kolu regionalnog takmičenja.

"Vujošević je suspendovan na osnovu zvaničnog izveštaja sastavljenog posle utakmice, a u kome se navodi njegovo nesportko ponašanje", piše u saopštenju ABA lige, ali se u njemu ne pojašanjava šta je to trener Partizana uradio, niti ko ga je prijavio.

Međutim, prvi čovek regionalnog košarkaškog nadmetanja Josip Bilić je u izjavi za Blicsport pojasnio šta se desilo:

"Duško Vujošević je prvo pretio, a zatim fizički napao sudiju Jovovića posle utakmice, zbog čega mu je odmah izrečena automatska suspenzija", rekao je, između ostalog, Bilić, o čemu možete opširnije čitati u štampanom izdanju "Blica" za utorak, 18. decembar.

Prema pravilima ABA lige, ova suspenzija znači da Partizan neće moći da računa na svog šefa stručnog štaba najmanje u dve naredne utakmice, protiv Zadra i Krke.

Konačna odluka o Vujoševićevoj suspenziji biće doneta u narednih sedam dana, kada se budu prikupile neophodne izjave svih aktera incidenta.

Nasao sam sto su ga kaznili...

EDIT: ulete jaroslav

Edited by ..charlie..
Posted

jos Partizan odlucuje o svojoj sudbini

Pa svi jos uvek odlucuju o svojoj sudbini. Razlika izmedju drugog i sedmog je dve pobede, a drugi gostuje Zvezdi i Cedeviti, Zadru, Radnickom...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...