Hail Metal Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) Ovde se pise a ne govori , promasio si ne sajt , nego medij ! Edited January 6, 2013 by Hail Metal 1
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 @ LHL Ти си економиста или се варам? Ако се добро сећам, често си писао о економским темама.
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Igosi, opusteno... Klub vam je prvi na tabeli, radujte se... 1
LoveHateLove Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 @ LHL Ти си економиста или се варам? Ако се добро сећам, често си писао о економским темама. da
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Па како онда можеш да пишеш да је клуб само грб? Јебем му матер, знаш више од Чарлија, Лемија и компаније, знаш ваљда шта су правна лица и њихово удруживање, идентитет итд, не капирам зашто пишеш такве ствари.
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) Niko nije sporio da je pravno gledano ovo FMP sa iznajmljenim imenom i grbom. Nismo ludi... Prava Zvezda pravno nije ugasena, u APR je ona i dalje aktivna (kao sportsko udruzenje), ali naravno ne ucestvuje u takmicenjima. Edited January 6, 2013 by ..charlie..
LoveHateLove Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 pa gledano sa navijackog gledista da...kao da je meni bitna forma u kojoj je osnovano ili to sto je promenjeno sediste, stadion, predsednik...bitno je ime, grb i navijaci .... inace, ja pojma ni nemam sta se je tu konkretno izdesavalo sa pravne strane, nisam ni pratio niti se mnogo interesovao da saznam, znam samo da se ove tri stvari nisu promenile i to mi je dovoljno....dobro dodato je to Beograd...tako se valjda vodi u registru, pa je to jelte drugi klub... ne znam samo zasto bi ja trebao da budem zabrinut osim zbog rezultata? ono sto si ti naveo sigurno se nece nikad desiti...
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Али промениле су се, ФМП их је променио, неколико пута сам овде писао о томе. Може да се промени седиште, стадион, председник, али ово што се сада назива Звездом није Звезда и томе је поента. КК ЦЗ Телеком није била првак 15 пута, нема 5 купова, није освојила Куп победника купова, није једини тим који никада није испао из домаће лиге итд. Грб може да се заложи или прода, име може да се промени, али оно што је историја једног клуба не може да се мења.
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Procitao sam pre 5-6 dana plan reorganizacije i apsolutno je jasno da jeovo sto kuruz prica istina. E sad, po pravniku Kuruzu, pravno gledano, kome idu trofeji koje ova CZ Telekom uzme nakon 5 godina? U sudu je overeno da idu staroj Zvezdi...?
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) Оно о чему Човић говори се у правном смислу сматра статусном променом која се зове спајање уз припајање. У Закону о привредним друштвима стоји: "Statusnom promenom se društvo (u daljem tekstu: društvo prenosilac) reorganizuje tako što na drugo društvo (u daljem tekstu: društvo sticalac) prenosi imovinu i obaveze". Трофеји нису имовина (у смислу признања, не у смислу пехара као предмета) и они се не могу пренети. Замисли да се ФК ЦЗ и ФК Партизан споје тако да се Звезда припоји Партизану, а да се тако спојени клуб и даље зове Партизан. Како би изгледало кад би неко рекао да је Партизан био првак Европе и света? Суштина је у томе да челници Звезде лажу и то у свим клубовима - рукометном, фудбалском, кошаркашком, чак и ВК. Лажу и наши, али Звездини баш претераше. Тако је и Лукић причао да је промењен статут ФК и да је Звезда сад у власништву чланова, што су чисте будалаштине. И какво судско оверавање, где је тај документ? Edited January 6, 2013 by Underkuruz
LoveHateLove Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) Али промениле су се, ФМП их је променио, неколико пута сам овде писао о томе. Може да се промени седиште, стадион, председник, али ово што се сада назива Звездом није Звезда и томе је поента. КК ЦЗ Телеком није била првак 15 пута, нема 5 купова, није освојила Куп победника купова, није једини тим који никада није испао из домаће лиге итд. Грб може да се заложи или прода, име може да се промени, али оно што је историја једног клуба не може да се мења. Evo ti zvanicna stranica Evrokupa i ABA lige, sve te titule pisu ispod imena : http://www.eurocupba...012��....iskren http://www.abaliga.c...ena_Zvezda_DIVA ... da budem iskren ni meni to nije jasno kako je moguce ali pise, jbg. Sad kontam da je to moguce da se naknadno revidira, ono tipa zaglave Covke i Vucic u tvorza i sl. . jer nase je sudstvo nezavisno Edited January 6, 2013 by LoveHateLove
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 упореди званичне адресе на тим сајтовима и на овом http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/home/contact ко зна шта они њима шаљу
LoveHateLove Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Pa ja uopste ne sumnjam da su u pitanju mutne radnje, niti sporim da je Covke kriminalac ali za sada je to tako jbg... a ja tu nista ne mogu da uradim i nemam drugi klub za koji bi mogao da navijam, prema tome...
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 И какво судско оверавање, где је тај документ? To je bilo pitanje. Da li je pravno moguce tako nesto, ili nas samo loze? U planu reorganizacije se tako nesto i ne spominje. Okacio sam plan reorganizacije, ako nekog zanima da pogleda.. Posebno mi je zanimljiv spisak dugova... http://www.sendspace.com/file/hn1uce
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 koji idioti... Traore je prosao preglede, ali ga nisu potpisali jer bi mu trebalo mesec dana da se vrati u formu. Kao da to nisu znali pre 2 nedelje...
kuruz Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Овај план је шоу. Штета што је .pdf у виду фотографија, па не могу да копирам занимљиве делове. Ово ипак морам ручно да препишем: "Наиме, због разлика у културулошком обрасцу новог менаџмента Беопетрола, уобичајене пословне праксе у Србији, када је реч о спонзорисању спортских клубова, као и чињенице да је до приватизације овог предузећа извршена током октобра 2003. године, довело је до нових проблема". Па шта значи ова реченица? :haha: Једино што ту може да се прочита је да је спонзорисање о'шло у курац кад је Беопетрол продат Лукоилу, тј. кад је фирма постала приватна, а престала да буде предузеће из којег се музу паре. Остатак реченице је толико бесмислен да ја немам речи, као да је неко на елесдију писао текст. Даље пише да се ФМП обавезао да део прихода остварених од коришћења бренда ККЦЗ уплаћује ЦЗ (дакле, нема говора о фузији у овом тренутку). Погледајте колико само обавеза преузима друга уговорна страна, тј. ФМП. На 38. страни овог документа стоји и следеће: "КК ФМП Београд је по потписивању овог Споразума променио назив у КК Црвена Звезда Београд. Немам сад времена да детаљно читам овај документ, али сутра ћу то свакако учинити. Но, већ сад вам је јасно каква је то спрдња и мазање очију. Уосталом, већ на почетку се говори о покретању стечаја, а то вам никад нико није рекао у медијима.
..charlie.. Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Aj kad pogledas napisi nam tvoj utisak... Deo sa sportskim rezultatima ne definise kome idu eventualni trofeji koje CZBgd osvoji...
Hail Metal Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Како би изгледало кад би неко рекао да је Партизан био првак Европе и света? Mislis pobednik Tojota kupa ? 1
Мајор Гашпар Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Доктор и правник изнели чињенице од којих би и слеп прогледао. 3
Grob Bez Dna Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) koje ludilo od utakmice valensija-bilbao. dubljevic 32p, 6sk, bacanja 13/13... Edited January 6, 2013 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Звезда одустала од Траореа. http://www.sportske.net/vest/kosarka/obrt-traore-vracen-kuci-110026.html
Hail Metal Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Доктор и правник изнели чињенице од којих би и слеп прогледао. Mora se priznati da je pravnik pokidao danas , izdominirao , cak sam mu i pluseve davao ! Звезда одустала од Траореа. http://www.sportske....uci-110026.html Napisao Grob . crnac . 2
Recommended Posts