Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam to ali Ćapin sigurno neće izlaziti. Video ga drug pre neki dan u teretani, kaže lik da od umora ne može ni da trenira

Posted

Човек игра сам у том распаду од тима, жао ми кад га видим како покушава да разигра Синовеца и Варду.

Posted

U današnjem Blicu piše da će Bodiroga verovatno postati novi predsednik FIBA Evrope , umesto onog islandjanina . Bilo bi dobro .

Solidno pojačanje za Zvezdu , žalosno je što Zvezda ima najbolje centre u ligi a to su Samardžiski i Katić , nekad je to bio standard za neki tamo Hemofarm .

Posted

U današnjem Blicu piše da će Bodiroga verovatno postati novi predsednik FIBA Evrope , umesto onog islandjanina . Bilo bi dobro .

Solidno pojačanje za Zvezdu , žalosno je što Zvezda ima najbolje centre u ligi a to su Samardžiski i Katić , nekad je to bio standard za neki tamo Hemofarm .

Јеботе,које зле силе владају том ФИБА-ом, Исланђанин председник, па није ФИБА асоцијација рибара.

А за центре је истина. Иначе у целом свету је квалитет центара ужасан.

Dzaba CZFMPU Samardziski, mi smo doveli Lovrnjea...Lokvanja...onog Francuza.

Ни ја не могу да му изговорим презиме никако. :haha:

• Upvote 1
Posted

Гледам сад снимке са Бодирогом по Тјубу. БОГ кошарке, какав Новицки, какви бакрачи.

• Upvote 1
Posted (edited)

predrag saša danilović je na ovim prostorima bez premca i dalje, to odgovorno tvrdim.

lavlje srce, sve je posedovao. slikovitije rečeno, kako bi shvatili oni dopingovani preko bare, leri ptica u napadu - pipen u odbrani. za petama su mu draža pokojni i sale nacionale. egzekutori, crna trojka, nema dalje...

bodiroga, ma koliko bio drag, za nijansu je ispred kukoča. znači četvrto mesto na listi večitih asova. na šestoj poziciji je zacementiran duhovni vođa pere božića - žarko paspalj. paklica dnevno je glavni krivac što je džordanov saigrač ispred njega.

tek onda na scenu stupaju peja, gurke i ostali teletovići...

što se tiče glavonja, tu je hijerarhija sledeća: rebarce najpre, onda rađa, divac, i tomašević dverjanin. da je dejan znao da ubode bacanje, možda bi bio najveći ikada. lavlje srce. isti struktura ličnosti kao danilović.

sreta, koji je kidisao na čubrila, može samo da potvrdi moju konstataciju u vezi bosanskog govečeta (kako mu inače tepa). deder, bekni!

edit: o kići, praji, kreši i... eventualno moki... neka progovore sede brade.

Edited by vudurinator
  • Upvote 2
Posted

Ja se kunem u bosansko govece!

Mene od milosti zovu Gurovic u kraju na basketu, inace svi znaju da sam bosansko govece.

RODNI CUBRILO

JEDAN JE RODNI CUBRILO... Pevalo se to onomad, kad sam iz sprdnje otisao da pevam Crna Gora zemlja mala, bice groblje liberala...

Prepozno me lik na tribini omrazenoj, ali to je vec za neke druge teme tipa navijaci....

ZIV SAM!

Posted (edited)

Са странице о Бодироги на Википиедији: "He is a relative of another European basketball player - Dražen Petrović. His grandmother (on his father's side) and Petrović's grandfather (also on his father's side) are brother and sister, making Bodiroga and Petrović second cousins".

нисам знао ово

Edited by Underkuruz
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...