El Karnisero Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 (edited) Одлична Сретина паралела. Што се пара тиче, у најмању руку треба да се деле подједнако, а можда и више Звезди због веће навијачке базе. Што се дуга тиче, Звезда је као и сваки други клуб државно предузеће, стога је на држави да врати дугове настале довођењем Весића и сличних лопова у клуб. Што се Човића тиче мени првом он није сјајан, али се нешто не сећам да се причало на сва уста да је Човић мафијаш и да је убио Ђинђића пре него што је дошао у Звезду. Такође лицемерје је неописиво. Што нико не пљује Челзи јер га финансира Абрамович, проверена говнарчина или Сити и ПСЖ јер су шеици своје богатсво стекли на грбачи радног народа итд. Да је мајка Тереза уложила паре у Звезду и њој би се нешто прикачило, а не Човићу. А у сваком случају у последњих 15 година је партизану отишло више пара од државе, тако да немате шта да се жалите. Edited June 15, 2013 by El Karnisero 1 1
kuruz Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 колико сјајних правника, порезника и стручњака за међународни бизнис на једном месту гаси дронфуљетину и куд који мили моји 3 5
El Karnisero Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Све плусеве истрошим на те твоје постове. бескрајно си симпатичан младић. Читам сад да тражимо Јаку Блажича и неког Николу Драговића. Зна неко нешто о том Драговићу?
..charlie.. Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Nego, izgleda da Mega ipak nece igrati u Krusevcu... Navodno je Zr jedan od glavnih favorita... Nisam ni znao da Zr ima tako dobru dvoranu... http://vimeo.com/36681201 Taj Dragovic je bio veliki talenat, bio je na koledzu... Medjutim, sad ima vec 25 godina i nista od onog sto su mu predvidjali nije pokazao... Mirisi mi na promasaj, ukoliko dodje...
Мајор Гашпар Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Е, мој Лаловићу, блогеру стари...зар Драговића да испустиш из вида.
Vuk Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 колико сјајних правника, порезника и стручњака за међународни бизнис на једном месту гаси дронфуљетину и куд који мили моји http://www.youtube.com/watch?v=Z-70pe_YL9s sram te bilo 15 1
kuruz Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 ladno si mi isfotošopirao Immortal majicu sramota Zrenjanin ima sjajnu halu, rađena je za evropsko u ženskoj odbojci, ako se dobro sećam
..charlie.. Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 sram te bilo Fali samo Pjanin poster na zidu...
kuruz Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 pa možete i to da odradite u Fotošopu, isto kao ovo
Hail Metal Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Да је мајка Тереза уложила паре у Звезду и њој би се нешто прикачило, а не Човићу. Naravno kurva hriscanska . 1
vudun Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 raško odlazi u bamberg. nova zvezdina petica biće onaj crnja iz dakote vizards, što je prošle sezone igrao i za bejkersfild džem. titula se vraća na mali kalemegdan/železnik.
vudun Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Пардон, није Дакота него Рио Гранде Вајперс. Но, Миле Милвоки вели да је реч о скочној петици.
El Karnisero Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Одакле ти та информација? Има Рашко још годину дана уговор, не верујем да ће га пустити да иде.
vudun Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Инсајдерске информације из једне респектабилне менаџерске агенције. Е, тај ће вам разорити финансијску конструкцију клуба.
Hail Metal Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-trenutno-razmislja-samo-o-svojim-igracima-krstic-bircevic-i-tepic-potencijalna-pojacanja
Мајор Гашпар Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Крстић ми је некако слаботелесан. Бирчевић би добро дошао у ротацији, мада је он суви просек. Нема код њега успона у каријери. Живи били, па видели. Тепић нас добро нашао. Иначе, Бирчевићева риба најбоља сестрина другарица. Мораћу да испитам ствар.
Hail Metal Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Иначе, Бирчевићева риба најбоља сестрина другарица. Мораћу да испитам ствар. E to su insajderske informacije a ne neki tamo teletekst nekog tamo trenja 2
El Karnisero Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Не треба вама бољи од Бирчевића, таман да одмори Ловерња 10-ак минута. Крстић јесте слаб али има потенцијала. А Тепићу је најбоље да се врати, тај само у партизану и зна да игра.
BLAGOJE Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 da se ne bismo zajebavali prvo novica ubica pa svi ostali
vudun Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 a gde će čakarević? nemamo šanse protiv zvezde sledeće sezone. onaj nebeski skakač je odbio portland trejlblejzerse samo zbog čokija.
Мајор Гашпар Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Чакаревића зеза колено. Тешко да ће тај ишта играти.
Мајор Гашпар Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Инфо за Бирчевића...сад ми сестра рече. Дугују му 2 плате, 250.000 е обештећење. Волео би више него ишта да дође у Партизан. Ствар препустио менаџеру, па ћемо видети. Ето, ако су лагали мене и ја лажем вас. Инфо из прве руке, а не као неко тамо Трење, што рече Доктор. 6
lemmy sixx Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Neko tamo Trenje daje info sa teleteksta.takav info mogu dati i kvazi novinari blogeri ala Nikola Lalovic. 2
Recommended Posts