Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Одлична Сретина паралела. Што се пара тиче, у најмању руку треба да се деле подједнако, а можда и више Звезди због веће навијачке базе. Што се дуга тиче, Звезда је као и сваки други клуб државно предузеће, стога је на држави да врати дугове настале довођењем Весића и сличних лопова у клуб.

Што се Човића тиче мени првом он није сјајан, али се нешто не сећам да се причало на сва уста да је Човић мафијаш и да је убио Ђинђића пре него што је дошао у Звезду. Такође лицемерје је неописиво. Што нико не пљује Челзи јер га финансира Абрамович, проверена говнарчина или Сити и ПСЖ јер су шеици своје богатсво стекли на грбачи радног народа итд. Да је мајка Тереза уложила паре у Звезду и њој би се нешто прикачило, а не Човићу.

А у сваком случају у последњих 15 година је партизану отишло више пара од државе, тако да немате шта да се жалите.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

колико сјајних правника, порезника и стручњака за међународни бизнис на једном месту

гаси дронфуљетину и куд који мили моји

• Upvote 3
  • Downvote 5
Posted

Све плусеве истрошим на те твоје постове. бескрајно си симпатичан младић.

Читам сад да тражимо Јаку Блажича и неког Николу Драговића. Зна неко нешто о том Драговићу?

Posted

Nego, izgleda da Mega ipak nece igrati u Krusevcu... Navodno je Zr jedan od glavnih favorita... Nisam ni znao da Zr ima tako dobru dvoranu...

http://vimeo.com/36681201

Taj Dragovic je bio veliki talenat, bio je na koledzu... Medjutim, sad ima vec 25 godina i nista od onog sto su mu predvidjali nije pokazao... Mirisi mi na promasaj, ukoliko dodje...

Posted

ladno si mi isfotošopirao Immortal majicu

sramota

Zrenjanin ima sjajnu halu, rađena je za evropsko u ženskoj odbojci, ako se dobro sećam

Posted

Да је мајка Тереза уложила паре у Звезду и њој би се нешто прикачило, а не Човићу.

Naravno kurva hriscanska .
  • Upvote 1
Posted

raško odlazi u bamberg. nova zvezdina petica biće onaj crnja iz dakote vizards, što je prošle sezone igrao i za bejkersfild džem.

titula se vraća na mali kalemegdan/železnik.

Posted

Пардон, није Дакота него Рио Гранде Вајперс. Но, Миле Милвоки вели да је реч о скочној петици.

Posted

Одакле ти та информација? Има Рашко још годину дана уговор, не верујем да ће га пустити да иде.

Posted

Инсајдерске информације из једне респектабилне менаџерске агенције.

Е, тај ће вам разорити финансијску конструкцију клуба.

Posted

Крстић ми је некако слаботелесан.

Бирчевић би добро дошао у ротацији, мада је он суви просек. Нема код њега успона у каријери. Живи били, па видели.

Тепић нас добро нашао. :)

Иначе, Бирчевићева риба најбоља сестрина другарица.

Мораћу да испитам ствар. :)

Posted

Иначе, Бирчевићева риба најбоља сестрина другарица.

Мораћу да испитам ствар. :)

E to su insajderske informacije a ne neki tamo teletekst nekog tamo trenja :)

• Upvote 2
Posted

Не треба вама бољи од Бирчевића, таман да одмори Ловерња 10-ак минута. Крстић јесте слаб али има потенцијала. А Тепићу је најбоље да се врати, тај само у партизану и зна да игра.

Posted

a gde će čakarević?

nemamo šanse protiv zvezde sledeće sezone. onaj nebeski skakač je odbio portland trejlblejzerse samo zbog čokija.

Posted

Инфо за Бирчевића...сад ми сестра рече.

Дугују му 2 плате, 250.000 е обештећење. Волео би више него ишта да дође у Партизан. Ствар препустио менаџеру, па ћемо видети.

Ето, ако су лагали мене и ја лажем вас.

Инфо из прве руке, а не као неко тамо Трење, што рече Доктор. :bigblue:

• Upvote 6
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...