Jump to content

Recommended Posts

Posted

Истина, слажем се са тобом углавном. Томић је у одбрани крпа, истина. Нема га на крају нигде, истина. Слаб је до курца. Истина. Против нас ништа не би урадио. Ја ти кажем за садашњу ситуацију на првенству где су центри крпетине и где им он убацује 15 + без проблема. За ово првенство је одличан. Шарић је између 4 и 5, али свиђа ми се како игра. Добро се и доста се креће, није статичан, размишља, бори се, има технику.

За Богдановића се богами не слажем.

Posted

Шарићу? Млад је, радиће се на томе.Не кажем ја да је класа, али је итекако таленат. Додуше боље му је да бежи из шугаве Цибоне.

Posted (edited)

Spanci su mnogo jaci od Italijana, mislim da bi bilo suvise providno kad bi odlucili da ne dobiju, jedna ozbiljna reprezentacija to sebi ne bi smela da dozvoli, ali ko zna...

ali bice bruka kad Ukrajinci dobiju Hrvate i odu u polufinale, ustvari vec je sad bruka bilo ko da ode od ove dve repke ...

Edited by LoveHateLove
Posted

Kalinic je Bramos stail, sto se tice fizikalia...slicne visine i tezine, a Bogdanovic gae lagano prolazio (Bramosa) na niskom postu...mada mi to kolektivnom odbranom necemo dozvoliti, svakako, da igra 1na1 ledjima...poentae da sta god mi mislili - ne treba ni preceniti, a ni potceniti - ni Tomica, ni Ukica, ni Bogadnovica...moze da se raspravlja o njihovima kvalitetima i manama, alie sigurno da su sve to legitimni igraci i mogu da prave problem svakoi reprezentacii

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Јебем ти ја ово првенство, кад усташе заузимају прво место пред разигравање.

ko je provalio password i ukrao Efenbergov profil neka mu ga vrati, smesta!

Posted

Ево га Бата, па што сад не браниш ујке ? Какав си Бранковић, издао си ујке као ја Смедерево, као Куруз Цигане лудаке.

Posted

Шарићу? Млад је, радиће се на томе.Не кажем ја да је класа, али је итекако таленат. Додуше боље му је да бежи из шугаве Цибоне.

Нема ништа од тога.

Да је нормалан не би био у Цибони.

Posted

А ако нас добије Италија онда нећемо да идемо кући?

Ако је тако ја сам за Италију.

Ne pametuj, znaš šta sam htio da kažem.

Posted

Острашћен си. Прочитај шта је Драшковић рекао о Вучићу у Времену, можда те наведе на пут опроста и толеранције.

Posted

Italiani samo troike pucau, nego ih izieba sreca te one nerezonske suteve pogodise Belineli i Datome, ubacise tri troike...naiaci mec ikad :haha:

San Emeterio rutinski priznae faul, inace ovako uvek kuka kao niagora pizda...picvaiz

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...